Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodpowiedni monemi

pomocy chce usunac

Polecane posty

mam dopiero 16 lat jestem w 1miesiacu ciazy jak moge poronic?? niemoge urodzic i niechce niemam warunkow....

Gość tyur
a skad wiesz ze napewno jestes w ciazy? skad wiesz ze to pierwszy miesiac?

Gość dupkaaa
poszukaj jakis zaszyfrowanych ofert ginekologow ktorzy ewentualnie podjeliby sie zabiegu ... ale to jest kosztowne niestety

a nie możesz urodzić i oddać do adopcji? Dlaczego chcesz zabić swoje dziecko? Co one winne twojej głupocie?

bo robilam test

oj dobra ludzie nie chce sluchac tu moralow co robic?

Gość salonowe
żal mi ciebie, ale ty nie wiesz co chcesz zrobic. Ja ci gratuluje. udalo ci sie zasc w ciaze. Przemysl swoja sytuacje. Porozmawiaj z bliskimi. NIE ROB SOBIE I DZIECKU KRZYWDY.

Urodź i oddaj jak go nie chcesz.Później całe życie będziesz sobie to wypominała

Gość dupkaaa
ja radzilabym ci znalesc jakiegos gina tak jak pisalam ;)

Gość lunaaatyczka
ej no ona ma 16 lat... zrozumcie, że dziewczyna jest wystraszona... a nie już ją jeździcie :/

a gdzie znalesc takiego gina?

A pomyślałaś co będzie jak usuniesz, a jakiś pseudo lekarz namiesza Ci tak że jak, kilka lat, jak już będziesz mieć warunki i będziesz chciała zostać mamą okaże się że nie da rady!!! Córka znajomych zaszła w ciąże w wieku 15 lat. Ciężko było wyznać ze w wieku 15 lat zostanie mamusią, ale powiedzieli rodzicom. I rodzice pomogli. Co prawda ona urodziła, wychowywaniem dziecka zajęli się rodzice. Oni spokojnie skończyli szkoły. A ich córa ma już 9 latek.

Gość dupkaaa
w gazatach albo necie sa takie ogloszenia tylko oczywiscie zaszyfrowane brzmia np. przywracanie okresu . albo cos w tym stylu sa takze tabletki po ktorych poronisz ale mozna je brac chyba tylko do 9 tyg potem nie dzialaja

A ty wiesz jak wygląda aborcja?? Widziałam na naukach przedmałżeńskich, bo nam film pokazali.Wręcz wyszarpują ci to małe biedactwo.Powiedz rodzicom przecież cię nie zabiją, a twoje dziecko może ktoś pokocha i będzie szczęsliwe

Gość hhyhhy
Są tabletki które można kupić, zamawia sie je ze stony internetowej, jest tu gdzieś adres tej strony.

ty bezbożnico! będziesz smażyć się w piekle !!! no jedyne usprawiedliwienie twe to żeś nie używała prezerwatym bo przez to ino aidsów więcej na świecie. idz do kościoła i wyznaj grzechy!!!!

Współczuję Tobie sytuacji w jakiej się znalazłaś. Przemyśl wszystko dokładnie, zebyś nie musiała niczego później żałować, może znajdziesz oparcie w kimś z rodziny? Zerknij na: http://www.womenonweb.org/article-174-pl.html Przy ograniczonych środkach to jakieś rozwiązanie. Znam 2 osoby które skorzystały z oferowanej metody i okazała się ona skuteczna- tylko działaj szybko- do 9 tygodnia najpóźniej. Ludzie! Nie piszcie, ze 16-latka ma urodzić i oddać do adopcji, przecież ona zapewne chodzi do szkoły, gdzie pokazanie sie z brzuchem może nie być miłe, może ma rodzinę, w której nie ma zrozumienia??? Może brzuch oznaczałby dla niej wyrzucenie z domu?-znam takie przypadki. Może mieszka w małej dziurze, której serdeczni mieszkańcy zaraz ją zaszufladkują jako mała lafiryndę. I skończcie z moralizowaniem- każdy z nas popełnia błędy. Zamast pomóc to tylko patrzycie jakby tu kogoś zgnoić, zdołować i powyzywać. Brzydzę się takimi ludźmi.