Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linki Park

Co za wiesniactwo!!! Jak mozna brac pieniadze z funduszu alimentacyjnego?

Polecane posty

Gość Linki Park

Najpierw rozkladac nogi, a potem brac za to kase? Nie lubie dupodajek

jestes zdrowo pierdolniety :( moja mama tata zostawil jak byla zaraz po porodzie wiec zastanow sie czasem co p i e r d o l i s z :o

Gość wiedzminka
a jak kurwa kobiety maja sciagnąc z niedpowiedzialnego zkretyniałego tatuska pieniądze jak mu sie chciało bzykac to niech teraz płaci

Gość Linki Park
Jesli kobieta bierze sie za wychowanie dziecka, musi za to placic

Gość saxnbsabd
Bo jezeli facet dziecka nie płaci to nie panstwo powinno płacic,ale osoby spokrewnione z tym niepłacącym facetem.Powinni płacic dziadkowie od str.ojca.

' Jesli kobieta bierze sie za wychowanie dziecka, musi za to placic' a co tatus nie? wez sie pierdolona wszo juz nie odzywaj :o

Gość saxnbsabd
wiedzminka a kobiecie jak sie chce bzykac to neich sie zabezpieczy przed ciaza jak nei jest pewna czy ten facet nadaje sie na ojca.I to pisze ja ,kobieta

Gość wiedzminka
no tak ale skoro juz wpadli to dlaczego tylko kobieta ma płacic za błąd obojga

Gość saxnbsabd
O przepraszam,ja jako kobieta stane w obronioe facetow w pewnej kwestii.Seks uprawiaja dwie osoby i jezli kobieta mysli o sobie to nei zrobi sobie dziecka z byle palantem,wiec ogolnie to wina kobiet ktore maja dzieci z facetami ktorzy nie płaca alimentow.Faceta mozna wyczuc,jak powazny,normlany to nawet jak sie rozejdzie z kobieta to alimenty bedzie płacił.

Gość wiedzminka
ja mam faceta od 5 lat, wydaje mi sie ze jest odpowiednim facetem zeby byc ojcem moich dzieci a jak zajde w ciaze i mu cos odjebie i sie na mnie wypnie to co??? nie bede brała pieniedzy od nikogo bo jakis gałgan mi powie ze to wiesniactwo.....???!!!

Gość saxnbsabd
wiedzminka,to niech baba idac do łozka zabezpieczy sobie dupe aby nie wpasc.W dzisiejszych czasach jest taka dostepnosc srodkow anty,ze mozna sie na wqiele sposobow zabezpieczyc.I kobieta musi myslec o sobie z głowa.

saxnbsabd - gowno wiesz o zyciu. nie zawsze wsyztsko jest takie proste, ludzi poznaje sie do konca zycia tak naprawde

Gość wiedzminka
saxnbsabd - masz w pewnym stopniu racje, ale nigdy nie mozna byc nikogo w 100% pewnym sama nie iwem jak ja w niektorych sytuacjach moge sie zachowac a co dopiero ktos

Gość saxnbsabd
wiedzminka,rzadko ktoremu powaznemu facetowi odbija w taki sposob,ze alimentow nie chc płacic.Nawet jak sie tacy rozstaka z partnerka to ogolnie płaca.Nie płaca dranie ktorzy od zawsze byli draniami i do tego w wiekszosci wpadli ze swoimi kobietami.Ale te wpadki to wina kobiet,z enie mysla o swoim własnym zyciu.

Gość wiedzminka
Aden - tak, własnie o to mi chodziło :-P

Gość saxnbsabd
Aden :-) akurat duzo wiem o zyciuy i natrafiałałam na łotrow i pozadnych i gdybym myslałą tylko tyłkiem to miałabym dzieci od roznych ojcow i marudziłabym o te alimenty panstwu.Trzeba myslec głowa anie tylko tyłkiem.Facet to facet,od niego eni mzona wymagac za wiele,prosta oistota.Ale kobieta ma rozum ,wiec niech go wykorzysta.

Gość saxnbsabd
Powinni srobic statystyke,spis osob ktore nie płąca alimentow i moge sie załozyc,ze wsrod tych osob 99,9% były by to osoby ktore sa obibokami,nie pracuja,kryminalisci itd. Rzadko sie zdarza aby normalnie pracujacy facet nie płacił alimentow.

uwazasz ze moja mama myslala tylko tylkiem? wyobraz sobie ze z mojego ojca byl niezly aparat, bardzo dobrze ukrywal to jaki sie okazal naprawde. wszystcy go mojej mamie zazdrocili wiec czemu miala by z nim nie byc? niechcieli jeszcze dziecka, ale sam mowil ze nie stala by sie tragedia jakby bylo. a gdy sie juz polawilo to czmychnal gdzie pieprz rosnie bo sie przestaszyl. nawet niewiesz jak moja mama go kochala i cierpiala wiec nie pierdol ze mysli tylkiem bo mnie krew zalewa jak to czytam :o

Gość saxnbsabd
Aden,ale takich facetow jak twoj ojciec jest naprade mało.Przewaznie nie płąca alimentow szumowiny zyciowe .Kryminalisci,leserzy,pijaki.

Gość o to
a moj stary był w prządku ojciec przez 13 lat... potem mu odpier*** i zaczeli się koledzy, wóda i inne baby. narobił długów, których nie zamierzał oddawac, robic mu się nie chciało. Tylko na czarnucha co by US i komornicy mu na pensję nie wsiedli. o nas nie myślał, kasy nie dawał. To alimeny były z funuszu. A co moja mam winna, że mu odwaliło?

Gość agata9823
Zapominacie o jednej ważnej rzeczy! Alimenty są dla dziecka! Nawet jeśli kobieta związała się z nieodpowiednim facetem, to dlaczego w takiej sytuacji ma cierpieć dziecko? Ono sobie nie wybiera ojca! Pieniądze są dla dziecka!

Gość onsaaa
Tylko ,ze czesto gesto kobiety korzystajace z alimentow utrzymuja sie sama z tych alimentow.

Gość onsaaa
A po drugie ,dlaczego społeczenstwo ma płącic na cudze dzieci.NIech taka matka pozywa o alimenty bliskich faceta

Gość ________________________
JAK MACZAŁ GDZIE POPADNIE BEZ GUMY, TO NIECH TERAZ PŁACI!!!!!!!!!!! DZIECKO NIE JEST TYLKO KOBIETY, I ANTYKONCEPCJA NIE JEST TYLKO PROBLEMEM KOBIETY. GŁUPIE POLSKIE DZIEWOJE. BRONICIE JESZCZE TYCH S..SYNÓW BO OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEMU WINNA KOBIETA, A PÓŻNIEJ BIEDACZEK MUSI PŁACIĆ.

Gość niepłacący i uchylający
się od placenia alimentów pownni być normalnie ścigani, aresztowani i umieszczani w obozach pracy, gdzie harówą zarabialiby na swoje dzieci, które tak nieodpowiedzialnie spłodzili. Matka biorąca alimenty na dziecko powinna musieć pracować, inaczej alimenty przepadają. Ale żyjemy w Polsce i najłatwiej obarczyć wszystkim uczciwie pracujących i płacących podatki. A ci co pracują najciężej i zarabiają więcej niż te wasze śmmieszne 1200 zł/m-c powinni w ogóle oddawać najlepiej 90% swoich zarobków na utrzymanie całego narodu nierobów i darmozjadów oraz ich dzieci.

Gość saxnbsabd
________________________ ja ne winie facetow jak jada bez gumy ,bo facet to facet,kobieta powinna sie zabezpieczacc i tyle.Facetow pozostaje tylko guma do zabezpieczenia i to jest tez ryzykowne.Kobieta ma mozliwosc wieloraka na zabezpieczenie,a jak sie w ogole nie zabezpiecza i pozwala bez gumy to trudno,idiotka zawsze pozostanie idiotką

ACHA! CZYLI FACETOWI WOLNO POBZYKAĆ, BO TO TYLKO FACET! nO TAK BIEDNE BEZMÓZGIE STWORZENIE! wSZYSTKIEMU WINNA TA WSTRĘTNA EWA KUSICIELKA! tO JA POWIEM TAK, JAK FACET MA TYLKO GUMĘ I ONA JEST ZAWODNA, TO NIECH W OGÓLE NIE BZYKA. aLE JAK KTOŚ MYŚLI NIE MÓZGIEM, ALE PENISEM, TO NIECH PŁACI NA SWOJE POTOMSTWO!

Najlepszą formą antykoncepcji jest abstynencja. Jesli facet nie chce mieć niechcianych dzieci z przygodną laską i płacić alimentów niech się nie bzyka. Proste!