Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxpawello

Moja dziewczyna jest załamana po stosunku

Polecane posty

Witam. Sprawa dotyczy tego, że ostatnio kilka min po stosunku moja dziewczyna zrobiła się bardzo smutna, przygnębiona i gdy spytałem co się stał to zaczęła płakać. To był nasz trzeci raz dopiero, gdyż ja i Ona z nikim wcześniej tego nie robiliśmy, więc jesteśmy niedoświadczeni w tej sprawie. Widząc taką sytuację usiadłem obok Niej, przytuliłem Ją i próbowałem bardzo delikatnie porozmawiać. Na początku było bardzo trudno się czegoś dowiedzieć, gdyż płacz nie pozwała Jej na powiedzenie czegokolwiek. Po chwili delikatnie zacząłem z Nią rozmawiać. Trudno Jej było to powiedzieć, ale powolutku powiedziała. Chodziło o to, że nie mogła się doczekać pierwszego razu ze mną, tak bardzo chciała, ale myślała, że to będzie wyglądać trochę inaczej, tzn inaczej sobie to wyobrażała. Powiedziała, że odczuwa bóle, co prawda niewielkie, ale odczuwa i że nam jakoś nie wychodzi, tzn Ona bardzo się boi, nie potrafi się rozluźnić podczas stosunku, ciągle myśli o bezpieczeństwie. Co prawda nie jestem kobietą, lecz starałem się zrozumieć i popatrzeć również z Jej punktu widzenia na sprawę. Proszę Was o opinię na ten temat, co sądzicie o tej sytuacji, czy może ktoś z Was miał podobną.

Pragnę dodać jeszcze, że po rozmowie z dziewczyną było już OK, tzn była uśmiechnięta oraz wesoła jak przed stosunkiem. Jednak proszę o opinię, będę bardzo wdzięczny

no wiesz wbrew pozorom przy początkach to normalne może nie jest dostatecznie wilgotna? myślę, że powinniście pobawić się trochę po francusku:P a pełnego stosunku spróbować jeszcze raz za jakiś czas- bo bardzo długiej i bardzo dobrej grze wstępnej:P

hej. nie martw sie. wiele kobiet tak ma. czeka na pierwszy raz i potem male rozczarowanie..... tak jest, musicie siebie sie nauczyc, pocwiczyc;) i bedzie dobrze. glowa do gory!!!! :-D pozdr

Gość mam to samo...
hej ! niedawno byl pierwszy raz z moim chlopakiem i jakos nie potrafilam odczuc z tego przyjemnosci, od tej pory nie chce nic narazie, on o tym wie i szanuje maja decyzje. nie byl to udany stosunek, chlopak wytrzymal pare min (dlugo byl na glodzie) a potem juz nie chcialam.. najgorsze jest to ze czulam sie wykorzystana, moze dlatego ze on mial orgazm a ja nie, wiem ze to glupie i egoistyczne, sama nie wiem czemu tak sie czulam, wiem ze on mnie kocha i nie chcial wykorzystac, jest cudownym chlopakiem.... niestety po wszystkim tez zaczelam miec wyrzuty sumienia, nie chcialam nawet zeby mnie dotkal, przytulil. nie wiem czemu mialam takie podejscie, chyba nawet dalej mam... chcialabym czerpac z sexu przyjemnosc.. boje sie tez ciazy i to na pewno tez sie wiaze z tym wszystkim.

Gość myśli o bezpieczeństwie
to znaczy o ciąży??? jeśli tak to ma problem psychiczny musicie zadbać o antykoncepcję - najlepiej pigułki no i kupcie żel nawilżające - on bardzo pomaga na początku, kiedy kobieta dopiero zaczyna życie seksualne

Gość jak to co robić
to głupie, ale ja też się miałam ochotę popłakać, jak nie miałam orgazmu :o moja rada: kąpiel, masaż, winko i po francusku ja tego mojego pierwszego chłopaka rzuciłam, bo wszystko mnie bolało w łóżku, on się za mnie źle zabierał, i ciągle byłam rozczarowana, i jeszcze to jego gderanie że się nie mogę zrelaksować :P ale było między nami więcej nieporozumień, a nieudany seks tylko przepełnił czarę goryczy