Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ałaałaała

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Ałaałaała

już nie daje rady Bardzo boli zaczęło się od wyrwania zęba bolało strasznie bo zbierała się ropa więc znieczulenia nie działały ale jakoś udało się go wyrwać. ( to był ząb na dole po prawej stronie) po jakiś 2-3 dniach zaczęła mnie boleć cała górna góra ból był bardzo silny poszłam do stomatologa okazało się że to zęby zdrowe więc przyczyna dziąsła przepisał maść kazał smarować maść- żel pomaga na 10 min po czym znowu boli. A dziś rano na bolące dziąsła do szedł mi bolący ząb ( też u góry po prawej stronie) ząb ten boli przy każdym dotyku jest ból- promieniujący ale bardzo mocny. Mam takie pytanko czy możliwe jest że pech chciał że ten ząb zaczął mi się kszanić akurat przy leczeniu dziąseł czy to może od dziąsła są takie bóle ? Jakie mogą być tego przyczyny i jak to leczyć ? Mój stomatolog zakłada ręce nie wie co robić a to dalej bardzo bardzo mocno boli. Dodam że wczoraj dziąsła bolały bardzooo mocno i dziś doszedł ten ząb

Proponuję abyś poszła do innego stomatologa. Ból nie występuje bez przyczyny. A stomatolog zrobił Ci zdjęcie rentgenowskie?

Gość AłaAłaAła
tak zrobil i wszystko ok ale czy możliwe że ten ząb zaczoł mnie boleć od dziąsła ? hm.. mam takie wrażenie jak bym mieła między zębem a dziąsłem rope ale nic nie widać

Gość AłaAłaAła
up

Gość AłaAłaAła
co robić ;( boli

Gość fhała
ss

Gość AłaAłaAła