Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Romantykk

Smak zdrady

Polecane posty

Go艣膰 Romantykk

Co czuliscie gdy po raz pierwszy zdradzili艣cie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 belllabelka
ja satysfakcj臋 ,偶e si臋 odwa偶y艂am ,u艣miecha艂am si臋 do siebie ca艂y dzie艅 jak g艂upia

Udost臋pnij ten post

wyrzuty sumienia ale to tylko tak przez 3 godzinki potem juz nic. a teraz jestem wierna jak taki piesek i dobrze mi z tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odki smak
sama rado艣膰:) chyba jestem bez uczu膰, bo zdradzi艂am 8x i 0 wyrzutow sumienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co za r贸znica
zdrada to tlyko seks - czuje orgazm ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajlandka z Taj
Szkoda ,ze malo ludzi sie na tachich forach wypowiada,a to i tak duzo dzisiaj.Jest jedno forum o zdradach i to platne,niewiem dlaczego ludzie wola placic zeby pogadac o zdradzie ,niz wlasnie wypowiadac sie za free.Bardzo mnie interesuje temat zdrady,ale nigdy nie moge sie czegos wiecej dowiedziec,bo zaraz ktos zwyzwie od szmat:-( Jestem w martwym zwiazku,nie moge sie rozejsc z powodu dziecka ,i i sytuacji finansowej,a jednak tez mam uczucia,chce czuc sie kochana.Chce rowniez uprawiac seks,ale boje sie lekko tej zdrady,bo nic w sumie o niej niewwiem.Moze ktos wiecej sie wypowie na ten temat?? Jak doszlo uwas do zdrady,?krok po kroku.Jak ukrywacie zdrady?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odki smak
m贸wi臋 m, ze jade z kole偶ank膮 do innego miasta na zakupy i mam wolne na kilka h, bior臋 kochanka, jedziemy go hotelu za miasto i jest jazda:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiahahah
to 艣wi艅stwo ale w艂asnie za 2 godziny id臋 to uczyni膰... :) jutro bede p艂akac ... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odki smak
Jestem zdzira, dawanie dupy bez skrupu艂贸w to u mnie na porz膮dku dziennym. Ale zdaj臋 sobie spraw臋 偶e szmaty 藕le ko艅cz膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiahahah
My dziewczyny mamy pusto w g艂owie.A raczej g贸wno zamiast m贸zgu.Dlatego pope艂niamy b艂臋dy a p贸藕niej sapiemy jacy to faceci s膮 藕li.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odki smak
Kurewskie nasienie! Inaczej o nas nie mo偶na powiedzie膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajlandka z Taj
Dziwi mnie dlaczego kobietki kt贸re si臋 wal膮 na lewo zostaj膮 zwyzywane od szmat. :( Przecie偶 to jest ca艂kiem w porz膮dku. Ja zdradzi艂膮m! Moim kochankiem by艂 Szarik,owczarek niemiecki .By艂o mi z nim dobrze, liza艂 mi cip臋 a p贸藕niej wali艂 ile wlezie. C贸偶 taka ju偶 jestem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belllabelka
Ja kiedy zdradzi艂am u艣miecha艂am si臋 do siebie ca艂y dzie艅 jak g艂upia bo przecie偶 m膮dra nie jestem. 艢miech na mojej mordzie znikn膮艂 kiedy dowiedzia艂am si臋 偶e mam ki艂e.Cipa mi ropieje i sw臋dz膮 mnie wary.

Udost臋pnij ten post

Nie ma wiernej 偶ony, ani wiernego m臋偶a. Natura stworzy艂a nas poligamicznymi. Trzeba nauczy膰 si臋 oddziela膰 seks od zdrady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romantykk
Jakie emocje towarzysz膮 przed i po zdradzie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdura fatum
tam twierdz膮 ci, kt贸rzy zdradzaj膮 pr贸buj膮c sami sobie zracjonalizowa膰 swoj膮 nieuczciwo艣膰 przez wmawianie sobie i innym, 偶e to normalne i powszechne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdura fatum
tam => tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romantykk
M贸wi si臋 偶e czas leczy rany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romantykk
Ja my艣l臋 偶e nie da si臋 zapomnie膰 zdrady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdrada ludzka rzecz
ka偶dy chce czasami zje艣膰 chleba z innej piekarni tak na spr贸bowanie ;) to tylko seks. Nawet dla wierz膮cych to nie jest co艣 strasznego bo w Ko艣ciele Katolickim jest to sama ranga grzechu to masturbacja i podci膮gniete pod to samo przykazanie - 6. nie cudzo艂贸偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajlandka z Taj
Zeby powiedziec ,ze sie idzie z kolezanka a miasto ,to za trude,przeciez,maz moze zapytac do jakiej kolezanki,moze p po cos do niej zadzwonic i wpadka gotowa.W takim wypadku trzeba miec zaufana kolezanke,a zaufanych to nigdy niema,zreszta jednego dnia kolezanka,a drugiego ci dupe obrobi albo cie sama wkopie. Chodzilo mi o bardziej skomplikowane ukrywanie zdrad. A te smieszne wypowiedzi facetow,patrzcie jak sie trzesa ze strachu ,ze ich kiedys kobieta zdradzi heheh.Oczywiscie,ze jak jest zdrada,to wina przewaznie lezy po obu stronach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem smierdzaca krowa
nowy w miescie-ciebie to nie dotyczy pajacu,ty jestes takim pasztetem,ze apewno niemasz nikogo,a o zdradzaniu to bys juz tylko pomarzyc mogl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romantykk
Jak zaufa膰 komu艣 raz jeszcze po zdradzie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 donnna
co zrobi膰, je偶eli m膮偶 nie chce uprawia膰 ze mn膮 seksu, chocia偶 m贸wi mi, 偶e mnie kocha.Kiedy艣 by艂o fajnie, ale jak mnie zdradzi艂 kilka razy ju偶 nigdy nasze 偶ycie seksualne nie wr贸ci艂o do normy.Tamta dawa艂a lepiej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romantykk
w艂a艣ciwy rajtar Nie robi臋 sobie jaj po prostu chc臋 zasi臋gn膮膰 opinii innych by nie pope艂ni膰 b艂臋du rozumiesz???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIKITA.....
PRZESTANCIE G艁UPIE BABY OPOWIADAC TAKIE BZDURY i to w po艂owie wymyslone bo przez te Wasze wyskoki m臋zczyzni oceniaja zle wszystkie kobiety...a nie kazda jest taka jak Wy troche wstydu i szacunku do siebie.

Udost臋pnij ten post