Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cmokus20

Czy sa jakiekolwiek objawy ciazy od dni zapolodnienia?

Polecane posty

Gość Cmokus20

Witam.. moje pyt. brzmi czy to prawda ( jak niektore dziewczyny wypisuja) ze sa juz jakies objawy ciazy... od dni zaplodnienia??? tzn powiedzmy 3 dni po zaplodnieniu?? czy to mozliwe? jesli tak to jakie sa te objawy? dzieki :)

Gość taaaaaaaaaaaakkkkkkkk
moja teściowa następnego dnia dostała wysypki i już wiedziała że to napewno ciąża :o

Gość zadnych
zadnych

Gość Cmokus20
ojjj... nio ja na szczescie wysypki nie mam.. Zreszta nawet niewiem czy to ciaza... :( a szkoda

przestancie dziweczyny se wkrecac najwczesniejsze objawy sa po 2 tyg od zaplodnienia

Gość Cmokus20
dlatego aby pytam.. bo czytalam inne fora to dziewczyny juz niby mialy ;/... Jestem przed miesiaczka... ( na 20go) staramy sie o dzidziusia od dluzszego czasu.. Ide 18-go na wesele... i chcoc sie dowiedziec (czy moge pic, i isc na solarium) zrobilam test... 9-go popoludniu... i druga kreska wyszla po dluzszym czasie... ale jest do dzisiaj i widoczna... chcoc sie upewnic jeszcze raz zroblam test 10-go rano test byl czysty.. lecz znow po dluzszym czasie zalal sie test od prawej str. az do literki T powodujac jej widok.. czy to mozliwe?

Gość frtatralatatapa
nastepnej nocy po zaplodnieniu spalam ponad 14 godzin, czulam sie lekko "dziabnieta" i nieprzytomna-pewnie jaks burza hormonalna :), potem wszystko ok az do powiekszania sie piersi, mdlosci, ale to juz duzo pozniej

Gość Cmokus20
oo to gratuluje :)) ja tez bym spac... ale niewiem czy poprostu za duzo sobie nie wkrecam.. choc bardzo bym chciala :(

Gość frtatralatatapa
najlepiej idz do lekarza zeby sie upewnic, testy moga jeszcze nie wykazac ciazy bo wiekszosc zwykle dziala od dnia spodziewanej miesiaczki. Zycze powodzenia :)

Gość Cmokus20
sorrki mialo byc ja tez bym mogla spac...

Gość a który ginekolog
po dluszszym czasie czyli po jakim czasie sie pojawila ta druga kreska??? Bo nie wiem czy Ty instrukcje czytalas ze na odczytanie wyniku testu masz okreslony czas potem nawet jak sie tam oblicze matki boskiej pojawi to test jest niewazny....

Gość frtatralatatapa
Twoje "gratulacje" maja juz 20 tygodni i sa dorodnym chlopakiem, ktory wlasnie gaworzy mi za plecami i chyba steka na kupke :D

Gość dziewczyno jeżeli staracie
się o dziecko, to jak w ogóle możesz myśleć o piciu alkoholu???

Gość Cmokus20
i chyba tak zrobie jescio przed tym weselem.. bo nie chcialabym zaszkodzic dziecku ( choc alkohol na ostatnim miejscu w zyciu) ale obiecalam szwagrowi ze z nim wypije (jednego)... ale chyba wole isc do lekarza bo rozmawialam z bratowa i ona swierdzila ze tez tu i tu cosik widac... i ze jej nigdy sie tak nie zdarzylo.. ( zreszta mi tez nie) by po jakims tam czasie wyszla druga kreska ;/...

myślę, że jesteś w ciąży. jak zrobiłaś test stosunkowo wcześnie a mimo to wyszła druga kreska. Pózno, bo późno ale wyszła. Mnie bardzo bolało podbrzusze 4 dni po owulacji, mąż się zapytał, może jesteś w ciąży? powiedziałam mu, że to niemożliwe żeby tak wcześnie odczuwać jakiekolwiek objawy. 3 dni później wysypało mnie jakbym miało ospę :) po kilku dniach wszystkie objawy ustały :) moje szczęście od kilku tygodniu mieszka pod moim sercem :)

Gość Cmokus20
Myslec i czynic to dwie roznice... nie pije alkoholu od hoo hooo na zadnej imprezie... a teraz obiecalam szwagrowi... ( jednego)... dlatego chce sie upewnic czy jestem czy nie zeby nie zaszkodzic...

Gość a który ginekolog
PONAWIAM PYTANIE!!!! PO JAKIM CZASIE OD ZROBIENIA TESTU ZOBACZYLAS DRUGA KRESKE?????

Gość Cmokus20
Jesli tak bedzie to bede w 7 niebie... :))) a Tobie gratuluje :):))) i ci strasznie zazdroszcze :)

Gość Cmokus20
Po jakim czasie ??? pierwszy po ok pol godz... ale widzisz czytac czytalam... i tak samo na forach.. niejedna pisala ze test zostawila w torebce poiszla do sklepu i po kilku godz wyszla druga kreska a teraz ma coreczke.., NIGDY NIE SUGERUJ SIE TYM CO PISZE... !!!

Gość dziewczyno jeżeli staracie
żeby nie zaszkodzić - NIE PIJ, proste

Gość Cmokus20
Duzo jest takich przypadkow... mowia ze wazny aby do 5 min.. a tu nawet po godz. i sa dzieci.. ;/

Gość Cmokus20
nio i taki mam zamiar... ale tu tez chodzi o solarium... siotra jest w ciazy w 5 miesiacu i jej lekarz powiedz ze mozna chodzic na solarium ale nie za czesto.. a na forach znow pisza.. ze dzieci kalekie sie rodza.. Lepiej gdy sobie wszystko odpuszcze... do czasu gdy sie wszystko nie wyjasni..

Gość a który ginekolog
Pytam bo mi tez sie tak zdazylo ze po upływie mniej wiecej godziny pojawila sie 2 kreska ale ciazy nie bylo...takze ja bym do tego podchodzila bardzo sceptycznie....2 krechy mają sie pojawic praktycznie odrazu a nie po czasie.... zeby mniec jako taką pewność idz sobie zrob do laboratorium analitycznego test z krwi...

Gość Cmokus20
ahha no rozumiem.. a widzisz czytalam wlasnie o takiej jednej ze po kilku godz wyszla jej druga kreska i jednak byla... wiec chyba poczekac zrobie testa w piatek i bede wszystko wiedziala.. choc mam w domu 5 testow.. i na zadnym nigdy nie wyszla mi druga kreska.. ;/

a ile dni jesteś po owulacji? ja poszłam na solarium (bo też szłam na wesele), 5 dni po zapłodnieniu. Nie miałam pojęcia, że mogło się udać... Poszłam na 10 minut. PO 2 minutach oblały mnie siódme poty, zrobiło mi się słabo i wyszłam. Pierwszy raz tak zareagowałam.... Nie powinno się opalać w ciąży, brzucha nie powinno się wystawiać do naturalnego slońca a co dopiero do tych sztucznych lamp. Jak ci wyszła ta druga blada kreska, to się wstrzymaj. A kiedy to wesele?

Gość tez tak mialam
mi druga kreska czesto pojawiala sie po godzinie i w ciazy nie bylam... Lepiej sie nie nakrecaj

Gość Cmokus20
nio wesele 18-go... a co do owulacji... powiem ci ze uprawiamy sex co jakis czas nie patrzac na to czy sa dni plodne czy byla owulacja czy nie.. poprostu robimy... (niektorzy mowia ze nie powinno sie np. liczyc ani plodnych itd)... ;/

Gość Cmokus20
nio rozumiem... ale Zrobie testa jescio w piatek... dla calkowitego upewnienia..

jak chcesz mieć pewność to zrób sobie badanie krwi, beta hcg, można już robić tydzień po zapłodnieniu i wyniki nie kłamią... będziesz wiedzieć na czym stoisz.