Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usterka na dnie

Ile naprawde czasu zajelo wam wyleczenie zlamanego serca?

Polecane posty

Gość usterka na dnie

Pytanie do kobiet, mezczyzn..czy po wieloletnich zwiazkach czy po nieodwzajemnionym uczuciu

Gość minąl rok i pare miesięcy
jest lepiej ,ale jeszcze sie nie wyleczylam czekam kiedy sie to skończy masakra :(

Gość tak szczerze moiwiac
okolo 2,5 roku jak poczulam sie znacznie lepiej

1,5 roku. Od pół roku jestem z inną kobietą, ale o byłej od czasu do czasu zdarza mi się myśleć.

Gość 2 lata

Gość jfghfgh
okolo 3 lat- tylko dlatego ze na sile chcialam utrzymywac kontakt teraz juz wiem ze brak kontaktu przez telefon, gg, skype, maila, niepodgladanie faceta na nk, unikanie miejsc gdzie moze sie on bawic-znacznie skraca ten czas

Gość co to zadna jeszcze nie wstala
wciaz sie lecze:( nie pytaj jak dlugo trwa ten stan

Gość co teraz5
z 1 zwiazku leczylam sie okolo 2,5 roku- straszne z 2 tylko pol roku bo poznalam 3 faceta i szybko sie zakochalam z 3 lecze sie juz rok i nie mija.......

Gość regerte
Trzy lata po nieodwzajemnionym uczuciu, takim gdzie z góry wiedziałam że jest bez nadziei. (A związków nieudanych nie miałam).

dwa miesiace - pod koniec poprzedniego zwiazku widziałam juz sama jak bardzo mnie zniszczył. w ciagu dwóch miesięcy po moje życie nabrało kolorów - okazało się ze mimo iz ostatni okres tamtego związku płakałam codziennie - to jak powiedziałam koniec - przestalam tez płakać Po dwóch miesiecach znów sie zakochałam - jesteśmy juzpo ślubie - i teraz wiem napewno ze zawsze po długiej zimnej nocy wstaje piekny słoneczny dzień ;o) pozdrawiam

po 1,5 odczuwam pewną ulgę, ale kiedy całkiem sie wyleczę to nie mam pojęcia :(

Gość mi niesdługo
po 4 letnim zwiazku, rozpadł sie w kwietniu. od czerwca mam nowego faceta i własnie jedziemy na wakacje.Palantem z przeszłości nie zamierzam sie przejmować :)))

Gość rok i 3 mc
i dalej tkwie w chorobie :-o. po wczesniejszych exach podnosilam sie szybko, a ten nie chce odejsc w zapomnienie :-o

Gość mi niesdługo
pytanie tylko kto ponosi wine za rozpad waszych zwiazkóW, CZY TO BŁO POPROSTU ZMECZENIE MATERIAŁU I PRzECHDOZENIE. u mnie wine ponosi w 100% eks , zrobił naprawde nieciekawe rzeczy ( nie zdrada). dlatego olałam go po calości, nawet numeru telefonu nie mam. Wstawajcie na nogi i jak poznacie kogoś innego, lepszego niż eks, szybko zapomnicie. tak jest w moim przypadku. Dziękuje mu że zrobił mi tą krzywde bo poznałam naprawde swietnego faceta!!

Gość lipi////
Najgorsze jest to, że ja też czasem go sprawdzam interesuje mnie co akurat robi... Ale czy nie jest tak, że się kiedyś może okazać, że to był błąd?

Gość dzuzepina
mi leczenie sie z milosci zajelo niecaly miesiac mimo iz jak bylam z nim to naprawde bylam zakochana. po tym jak sie rozstalismy cierpialam kolo miesiaca ale stwierdzilam co tam bede za jakims palantem lzy wylewac, trzeba isc naprzod i szybko znalazlam nowego z ktorym jestem do dzis (juz pare lat).

Gość olac to
A jak sprawdzisz czy to byl blad jak juz z nim nie jestes? Tego nie stwierdzisz i dobrze. Dlugosc leczenia zalezy od zwiazku. Jeden z moich byl tak beznadziejny ze sie leczylam dwa dni gora. Z ulga sie rozstalam i chwalilam niebiosa ze przejzalam na oczy w koncu. Czulam sie jak motylek po rozstaniu. Po drugim dluzej, bo bylam wyczerpana psychicznie, facet mial szereg obsesji, leczylam sie chyba z rok lub dluzej, czulam sie jakbym sie uczyla na nowo oddychac. Ale nie tyle ze zwiazku co z wyczerpania psychicznego. Nie chcialo mi sie nawet patrzec na facetow. Wprawiali mnie w obrzydzenie. Ale przeszlo i jestem w szczesliwym malzenstwie. Nieprwada jest ze na swiecie jest tylko jedna jedyna osoba z ktora mozesz byc. Jest ich mnostwo, trzeba tylko w koncu trafic. Gdyby to byla tylko jedna osoba, procent udanych zwiazkow bylby zaden...

Gość
2 lata.... i jeszcze ciagle nie jest idealnie, ale właśnie zaczyna się coś dziać na +, ale ciiiicho, żeby nie zapeszyć ;))))

Po ucieczce sprzed ołtarza całkowite wyleczenie się z uczucia do niego trwało chyba 2 tygodnie. Po tym czasie miałam drugiego chłopaka. W kolejnych związkach nie zakochiwałam się już więc nie było problemu. A po obecnym to bym chyba bardziej rozpaczała :P

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.

Gość gość
8 rok leci

Gość gość
Bardzo pomaga znalezienie jego wad, postawienie na tapecie i ciągle o tym przypominanie w chwilach smutku i żalu. Jak spadną różowe okulary, to juz tylko chwila...krotsza chwila.

Gość gość
Pomaga nowa miłosć.

Gość gość
Trzeci roczek leci

Gość gość
A niektórym zajmuje to całe życie.

Gość gość
Jak chcesz znaleźć rozwiązanie tej sytuacji, chcesz wiedziec co on myśli, co czuje do Ciebie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Apoloniaaa
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/