Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrea Beverly Hills 90210

Po 1,5 roku nadal kocham swojego ex...

Polecane posty

Rozstalismy się 1,5 roku temu, a ja nie potrafię się ruszyć na przód. Nadal go kocham. Pomzerwaniu widzieliśmy się kilka razy, alepokłóciliśmy się. Od tej pory cisza. On pojechał w podróż dookoła świata. Nadal go kocham, wiem, że nie miał nikogo odkąd zerwaliśmy. Napisać do niego?

Rozstalismy się 1,5 roku temu, a ja nie potrafię się ruszyć na przód. Nadal go kocham. Pomzerwaniu widzieliśmy się kilka razy, alepokłóciliśmy się. Od tej pory cisza. On pojechał w podróż dookoła świata. Nadal go kocham, wiem, że nie miał nikogo odkąd zerwaliśmy. Napisać do niego?

nie pisz, jak jemu tez zalezy to sam sie odezwie. nie pisz pierwsza!!!! a najlepiej rozgladnj sie za nowym obiektem. a jak tamten ma byc Twoj, jest Ci pisany to i tak bedzie;)

Gość Maaggdalena
Szkoda zycia, dziewczyno. Skoro sie rozstaliscie, to widac cos bylo nie tak. Rusz sie z domu, poznawaj nowych ludzie, zadbaj o siebie i przede wszystkim przestan myslec o tamtym facecie. Wszystko zalezy od ciebie!!! Mozna cieszyc sie zyciem, a mozna zamknac sie w czterech scianach i udawac, ze zyjesz. Pomysl chwile:)