Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona bez spodni

BIODRÓWKOM mówię NIE!!!

Polecane posty

Gość wkurzona bez spodni

nie mogę kupić normalnych dżinsów. Mówię stanowcze NIE wszechobecnym biodrówkom uwidaczniającym obrzydliwe dupy siedzących i nachylających się!! Kiedy będzie można kupić normalne klasyczne spodnie w rozmiarze 36 z normalnym stanem nie uciskającym naszych narządów rozrodczych?"?? no pytam...

Gość kulka99
tez szukam normalnych dzinsów i nie moge znaleźć :(

Gość sssssw
to prawda popieram, wyglada to okropnie jak ponad paskiem wylewa sie sadełko i nie można nawet bezstresowo wysiąśc z auta żeby nie swiecić dupą, okropnosc, a najgorsze do tego sa jeszcze wystajace stringi,żenada nic więcej, też chcę ładne klasyczne , ale może nie do pasa

Gość A kto wam każe
do biodrówek zakładać króciutkie bluzeczki? Zakładajcie dłuższe i po problemie.

Gość sa sa sa
tu nawet nie chodzi o sadło, juz nie mowcie ze jestescie takie perefekcyjnie idealne bez ani grama tluszczyku, jak sie chce miec dopasowane spodnie to fakt faktem jak sie czlowiek schyli czy usiadzie to nie ma zmiluj zeby z nad biodrowek sie cos nie 'wylało' w sensie wsyatwalo ; ) a spodnie wyzsze juz tego nie czynią bo akurat tak sa zrobione ze jak sie powiedzmy usiadzie to one lekko sie podnsoza do gory, tam gdzie ejst najchudsze miejsce w talii i jest wszystko ok. poza tym, nawet jak mam dluzsza bluzke bo tlyko takie nosze, to sie cuzje zle jak mnie cos uciska przy siadaniu

Gość Lumpeks to jest to
Trzeba poszukać starszych modeli dżinsów w lumpeksie ;)

Gość taki typ FANTA
ja mam wrngler iris. sa wyzsze :)

Gość wkurzona bez spodni
cieszę się, że nie jestem osamotniona :) już czuję się tak bezradna, że przestałam szukać spodni po sklepach, bo nawet w tych wszytskich lee i big starach nie mieli, a patrzyli na mnie dziwnie i pytali czy chodzi o takie spodnie "dla mamy" :o :D no ręce opadają. dziękuję za wskazanie konkretnych modeli. Nie wiem jak wy, ale ja mam ten problem, że jak spodnie są dobrze dopasowane w udach i pupie to niemalże nie mogę się dopiąć. A jak się dopinam to wiszą niżej :( dżinsy są klasyczne i pasują do niemal wszytskiego, dlatego ubolewam że nie mogę nic znaleźć.

Gość rozumiem i popieram...
ja też należę do raczej szczupłych osób, ale to, co teraz robi się ze spodniami to przegięcie i wcale nie chodzi o to, czy tłuszczyk jest, czy nie tylko o estetykę- nawet szczupłe dziewczyny wyglądaja źle w takich spodniach, kiedy przy lekkim przysiadzie widać im pół tyłka:P a druga rzecz: kurcze, nie będe sobie dopasowywała bluzek, bo durne spodnie robią! mam kaprys to chcodzę w krótkiej, a nie to w tunice... paranoja polega na tym, ze jak coś jest modne to tylko to się produkuje, zapominając, że wśród nas jest trochę kobiet o klasycznym podejściu do mody tzn. ma byc wygodnie i schludnie, a nie modnie.

Gość karmazyna
Ja ma podobny problem. Zanim znajdę odpowiednie portki, nogi włażą mi już w rzyć od łażenia i szukania. Nie ukrywam, że brzuszka mam trochę za dużo - klasyczne w kroju spodnie ładnie go ukrywają, a biodrówki sprawiają, że paskudnie się odznacza. A poza tym zauważyłam, że teraz szyje się łaszki, nie tylko spodnie, ale też spódniczki, przeważnie dla dziewcząt "bez bioder", czyli z figurą chłopczycy. Dla takich, jak ja, czyli klacycznej klepsydry, też jakoś mało do wybierania, bu tu się nie dopina, a tam odstaje :/

Gość nie wiem gdzie wy tych
spodni szukacie. Ja nigdy nie miałam najmniejszego problemu ze znalezieniem spodni o normalnym stanie :| No wiadomo że nie za pępek ale tez nie biodrówki. Na pewno są takie w H&M, Zarze, Terranovie, Bershce... Zreztą teraz WIĘKSZOSC sklepów ma zarowno biodrowki jak i normalne spodnie.

Gość upupuppppppppppppp