Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PattyLobo

Sex kurdupla z wysoką laską

Polecane posty

Gość PattyLobo

Tak sobie obserwuję pzrechadzające się pary, których jak dla mnie w ogóle być nie powinno: facet, kurdupel ok 169/170 cm i laska ok 180 cm. Niby się kochają są razem, ale zawsze zastanawiało mnie w jaki sposób uprawiają oni sex? (o ile w ogóle go uprawiają). Przecież jak laska jest wyższa od faceta albo ma od niego większe stopy i jest silniejsza to też jest bardzo szeroka. Facet pewnie ma penisa węższego niż otwór jej waginy. Jeśli nawet się kochają to i tak laska taka fizycznie nie odczuwa żadnej przyjemności, a kurduplowi równie przyjemnie nie jest (jak jest niski i kocha się z wysoką to nawet może sprawiać mu to bół!!) Przypominam tylko że średnia długość penisa w stanie wzwodu u normalnego faceta wynosi ok 20 cm. Co prawda statystyki podają zaniżoną średnią (14-15), ale to są dane przestarzałe, teraz panowie zwłaszcza młodzi są coraz więksi i penisy mają również coraz większe!

Gość ORAL_BE
0/10

Gość Tomaszzzz
i jest silniejsza to też jest bardzo szeroka. barania głowo jak kobieta moze byc silniejsza od mezczyzny . Chyba ze to jakas kulturystka albo bokserka .

Gość ORAL_BE
Pewnie napisał to jakiś zdesperowany prawiczek który ma 169 cm i małego kutasa:D a piszac w ten sposób liczy na odpowiedzi w stylu: 1. "Sex takiej pary jest jak najbardziej normalny..sama mam mniejszego faceta itd" 2. "Kto ci powiedział o tej sredniej penisów? Penisy mniejsze są najlepsze bo duże sprawiają ból" :D:D O to ci śmieciu chodziło? Od razu tak mogłeś:O:O:O

Gość PattyLobo
Jestem kobietą, a nie żadnym śmieciem! Jestem niska, ale faceta mam wysokiego :) Po prostu zastanawia mnie jak to możliwe jest jak para w której facet kurdupel i laska wysoka znajdą się w łóżku - dla mnie to niewyobrażalne! Laska jak jest wyższa od faceta i ma większe stopy to na 100 % JEST silniejsza! Bo ma wszystko większe, większe ręce (a tym samym mięśnie), dłuższe nogi, stopy no i waginę !! A jeśli chodzi o wzrost facetów to różnica między 169 a 170 cm jest może niewielka, ale przełomowa i bardzo widoczna !!

Gość hghg
nie jestes kobietą , bo masz jaja miedzy nogami pajacu . I powinno ci sie te jaja obciac to moze byś przestał pajacować

Gość PattyLobo
A wy to przepraszam macie kamerki do kompa popodłączane ?? Duże penisy może i sprawiają ból, ale większość lasek lubi taki ból !!

PattyLobo ja mam 175 i byłem z kobietą wyższą od siebie nie raz, bo takie mnie kręcą (wysokie, szczupłe), to bzdura że wysoka jest silniejsza, a także że ma większe stopy. To prawda że cipki mają trochę szersze, ale to chyba jest cecha osobnicza i nie można uogólniać. Powiem Ci tak, kiedy leżysz w łóżku, to różnica wzrostu jakoś znika i seks jest wspaniały. pozdrawiam

Gość PattyLobo
Wzrost 175 u faceta to nie jest jeszcze tak niski jak 169 cm !! Ja mam na myśli faceta, autentycznego kurdupla, któremu przyszłoby się kochać z wysoką laską z dużymi stopami! Wtedy to laska nie odczuwa żadnej przyjemności, a facet chyba wyje z bólu... tak mi się wydaje.

Co Ty tak te stopy ciągle wtrącasz, w czym one mają przeszkadzać? ;) No i co ma facetowi sprawiać taki ból? Powiedz, jak to sobie wyobrażasz

Gość ona007
PattyLabo, Ty chyba nigdy sie z nikim nie kochałaś, że ciągle o tych stopach, i bólu dla faceta co ma go boleć, skoro Twoja teoria mówi, że skoro wysoka kobieta to i luźna cipka? ja jestem wysoka i mam ciaśniutką cipeczke :D, a i stawiam, że jesteś małą krągłą lalką, która zazdrości wysokim długich i zgrabnych nóg, no ale co się dziwić- niskie skanalizowanie nie jest sexi :D gwarantuje Ci, że wzrost nie ma znaczenia, jedynie niektóre pozycje odpadają, ale to jak w przypadku niskiej kobiety i bardzo wysokiego mezczyzny, czy nadwaga ktoregos z partnerow pozdro zakopleksiony człowieku

Gość wwwqq
jestem wysoka, i nie mam przez to wiekszej waginy, ani nie jestem szersza od tych nizszych kobiet, od wiekszosci jestem pewnie i dużo wezsza. Nie wiem kurwa skad to wytrzepalas. Najpierw dowiedz sie jak jest naprawde a nie pierdolisz głupoty...

Gość wysoka27
Bzdury. Mam 176 cm wzrostu, mój facet jest niższy ode mnie o 2 cm, jakoś tak. Nie przeszkadza to nam w byciu razem, ani tym bardziej w seksie. Ja nie mam szerokiej cipki, poza tym mój facet ma dość dużego penisa i jest ok.

Gość Andrzej .C
To jeszcze jeden przykład jak brak w szkołe lekcji o wychowaniu seksualnym odbija sie niekorzystnie na życiu. PattyLobo to co napisałaś to są wiadomości z pod trzepaka gdzie 12- latki się uświadamiają. Nie ma korelacji (współzależności) pomiędzy wzrostem a wymiarami pochwy lub penisa. No może u kobiet które dużo rodziły to rzeczywiście pochwa sie powiększa ale i to zależy jak był prowadzony poród , jaka budowa miednicy i jak i czy była gimnastyka mięśni krocza.. A poza tym to jak twój partner będzie tyle niższy to będzie ci całowął piersi. To chyba lubisz??

Gość PattyLobo
No jestem niska, mam 160 cm i co z tego ? I tak NAJGORSZE jest jak facet mam iędzy 169 a 170 cm !! Taki wzrost u faceta to dno, wg mnie nie powinien mieć taki kobiety, gdyż fizycznie jej nie zadowoli, taka prawda !!!

Gość Martusia Krygusia
Cytat: "gwarantuje Ci, że wzrost nie ma znaczenia, jedynie niektóre pozycje odpadają, ale to jak w przypadku niskiej kobiety i bardzo wysokiego mezczyzny, czy nadwaga ktoregos z partnerow pozdro zakopleksiony człowieku" chyba raczej odwrotnie :P Jak facet jest malutki, a laska wysoka to wtedy większość pozycji odpada! LASKA MOŻRE MIEĆ CM ILE CHCE, ALE FACET NIE MOŻE MUEĆ OKOŁO 169 CM, BO TAKI FACET TO KARZEŁ !!!

Tak, masz całkowitą rację, wszyscy się z tobą zgadzamy a ja nawet biję pokłony. No, a teraz wracaj do lalek..

kolejne forum i znowu ubaw po pachy ... słowo daję, muszę bywac tu częściej :-)

Gość mehdi mahdavikia
mam nadzieje że to tylko prowokacja właściwie po przeczytaniu to chyba mylisz się we wszystkim (co już jest jakimś osiągnięciem) polemizowanie nie ma sensu a kwestia stóp to już zupełny odlot

Gość kwiatuszek lotosu
jak jesteś mało wygimnastykowana to może i ci odpadają wszystkie pozycje, wystarczy przy seksie na stojąco przy relacji-niższy facet-wyższa kobitka wziąć większy rozkrok, ale może Martusia dla ciebie byłby to problem, pewnie nawet dwóch minut byś tak nie wytrzymała nie no topik the best- nie ma to jak kreowanie się na tych lepszych, i leczenie swoich kompleksów zakładaniem tak durnych tematów- ale ty głupia dziewczyno jesteś

Gość Radziu
baby to są naprawde jakies inne jak ja mam 200cm wzrostu nie powiem bo nie jest ponizej pasa mało to jak sie cos pozmieniało to juz sobie nic nigdy albo powinienem byc prawiczkiem wyprzedzajac odpowiedz jakiejs niskiej pani 160 nie nie jestem prawiczkiem

Gość czzfwrf2
hej chciałbym odrodzić ten temat i zobaczyć jak po tych 4 latach wygląda to według was?

Gość czzfwrf2
bo według mnie jest coraz wiecej takich par gdzie facet to kurdupel a jego dziewczyna jest bardzo wysoka to jest chore!!!

Gość dar23r23
Powiedzcie mi co sądzicie o sexsie z chłopakiem- kurduplem poniżej 173 cm. Słyszałam że tacy faceci w ogóle nie potrafią się kochać i są beznadziejni. Czy to prawda ?

Gość adfetr1e2ra2
Sporo tematów tworzycie o facetach o wzroście 168-170 cm. Fakt że to kurdupel, niekiedy w dodatku potrafi mieć zakola i fatalną budowę mięśni. Ale zawsze zamiast siedzieć i pisać pierdoły na kafe może wybrać się na siłownię, zainwestować to 100 zł na miesiąc i zrobić coś z sobą. Jak przypakuje to jestem pewna że znajdzie w końcu jakąś dziewczynę (oczywiście niższą od siebie), zrobi prawo jazdy i będzie kimś. Znam takich kurdupli, są łysi, ale mają żony, dzieci i jeżdżą samochodami! Wszystko to dlatego że się nie poddali i zrobili z siebie silnych fajnych facetów. Dlatego uważam że każdy łysiejący kurdupel zanim zabierze się za samochód albo za kobietę powinien pędem na siłownię lecieć!! ot co

Gość jhkgfdhjkljkl
Powiem tak, jako facet majacy 185 cm i interesujacy sie kobieca koszykowka znam przyklady zwiazkow, gdzie kobieta ma nawet troche wiecej niz ja, a facet jest nizszy nawet 10-20 cm. Choc tez gra w kosza. Ja osobiscie lubie wysokie(tj. wyzsze ode mnie :-)) dziewczyny. Nie wiem ile masz lat, ale nie wymyslaj bzdur o zwiazku miedzy penisem/wagina a wzrostem. Takiego czegos nie ma. Jesli chodzi o sile, generalnie to zalezy od tego czy dziewczyna spedza czas na silowni, jaka ma mase etc. Wysokosc, dlugie nogi i ramiona pomagaja, ale nie oznaczaja, ze z automatu jest silniejsza, podobnie jak grubsza(wiekszosc wysokich kobiet jest generalnie szczupla)... Zas o zabawe "w lozku" - to nie ma problemow az tak wielkich(jedyne wtedy, bo kobiety emocjonalnie wola zazwyczaj wysokich i stad Twoj tekst) - kleknac dziewczyna moze bez problemu do faceta, moze on siedziec. Podobnie jak ona lezec czy kusic dlugimi nogami...

Gość gość
Moj mezu jest kilka centymetrow nizszy ode mnie (ja mam 184cm wzrostu a on 176cm) ale najwieksza roznice stanowi budowa ciala. Ja jestem dosc silna baba, mam sporo miesniowke, do tego duzo trenowalam na basenie, bieganie i rower. Moj luby jest za to chudziaczkiem o delikatnej budowie ciala, wazacym mniej i slabszym fizycznie ode mnie. Troche to jest odwrocone u nas. To jest sprawa przemiany materii ktora u niego jest bardzo szybka a u mnie duzo wolniejsza. Dlatego zeby nie odkladal mi sie tluszczyk musze 2-3 razy w tygodniu chodzic na basen i prawie codziennie rano biegam. A od tego rosna miesnie. Moj luby zawsze powtarza ze uwielbia moje silniejsze kobiece cialo. W lozku ja jestem silna lwica a on malym zwierzatkiem:-) Nie mamy zadnych wiekszych problemow z tytulu tej roznicy.