Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

nie rozumiem

Polecane posty

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

tego ze wszytscy narzekaja na wakacje z dziecmi ze okropnie sie podrozuje i wogole takie tam rozne ja wlasnie kilka dni temu wrocilam z nad morza polskiego bylam z mezem i 2 dzieci jedna ma 6 lat a druga ma roczek i wcale nie narzekam

Gość Cmokus20
Gdybym miala dzieci to tez bym nie narzekala.. strasznie nie moge sie doczekac gdy bede w ciazy i z nim wyjade :)))

Gość MMMery
Narzekają bo fajnie jest być dzieckiem... Nie trzeba się o nic martwić. A jak się ma dzieci to się ma też trochę na głowie...

Gość Cmokus20
mmmery ale tez bez przesady.. wkoncu po co chcieli skoro teraz narzekaja ??;/

Niestety - nie wszystko na tym świecie da się zrozumieć:) Takie życie:) Co do wakacji z Maluchami. Ja z moimi Pyśkami kiedy miały 7 m-cy wyjechałam nad morze nasze na miesiąc. A że mieszkam na południu Polski tak więc przebyłam z Nimi 800 km koleją. W jedną stronę miałam do asysty jedną z Babć, w drugą Chrzestną jednego z Maluszków. Pogody mięliśmy tydzień:D Ale i tak było fajnie, a przede wszystkim Maluchy mi się jodu nawdychały i do tej pory ( TFUUUUUUUUUUUUUUUUU ODPUKAĆ!!!) chorują niewiele, pomimo, że wcześniaki i to z dysplazją oskrzelowo-płucną. Rok temu byliśmy z Małymi w maju w Turcji na tydzień i w lipcu w Tunezji na tydzień. Samolotem. W tym roku mamy za sobą wypad na 10 dni do Bułgarii, samochodem z jednym Malcem z chorobą lokomocyjną, przebyte 1400 km w jedną stronę. Oraz wycieczkę jednodniową do Turcji. Powiem tak: z Dzieciulami podróżuje się na pewno ciężej niż we dwoje, ale nie jest znów tak ciężko. A sam pobyt? hm..........no wiadomo, że dyskoteka na plaży nas ominie, chociaż.........niekoniecznie:) Myśmy chadzali na różnie imprezki wieczorne, nawet dwie dyskoteki na plaży zaliczone:D Dzieci usnęły w wózkach, spały jak susły, a My się bawiliśmy - jak się chce to się da. Ponadto na zmianę żeśmy się opalali i zajmowali Dzieciulami, 2 godzinki latania za Maluchami, 2 godzinki byczenia się i tak przez cał dzień. Jeszczez moich obserwacji (nie tylko względem moich Bąków) Dzieci na wakacjach zachowują się o niebo lepiej niż w domu na codzień. Są zdecydowanie bardziej \"ugodowe\" i ..........ech to najwspanialsze wspomnienia z każdych wakacji z Dzieciulami - uchachane od ucha do ucha prawie cały czas/zafascynowane wszystkim dookoła......... Podsumowując: widzę, że moje Małe kochają podróze tak jak Ich rodzice............może faktycznie z Dziećmi jest nieco mniej wygodnie logistycznie, ale za to..............widok Maluszków uchachanych i świadomość , że na marudzenie nie mają czasu wynagradza wszystko, no i te wspomnienia Małych z wakacji! BEZCENNE! Wszystko da się przeżyć, pod warunkiem, że ma się do tego odpowiednie podejście:) Wierzcie mi.............i to zdanie powyższe nie tyczy się tylko wakacji z Dziećmi. Pozdrawiam i życzę tym co się dopiero wybierają na wakacje cudownych chwil, pogody, i uśmiechu od ucha do ucha!

Gość do Cmokus20
kupę jest dzieci w domach dziecka, które wyjechałyby albo nawet w biednych rodzinach, także jak masz taką ochotę wyjechać z dzieckiem to napewno znalazloby się takie dziecko.