Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenkaaaaaa

Nagie Dzieci na plaży.

Polecane posty

Gość Malenkaaaaaa

bierze mnie obrzydzenie kiedy widze male dzieci biegajace nago po plazy. Obrzydzenie glupota rodziców, którzy nie mysla o tym że: - na plazy jest mnostwo ludzi, co jesli znajdzie sie jakis pedofil? - nie kazdy ma ochote na ogladanie umorusanych piaskiem tyłków czyjegos przychówku - dzieci maja delikatna skóre, latwiej o poparzenia sloneczne - i sama z dziecinstwa pamietam jak niewygodnie było kiedy piasek dostawał sie w Pewne Miejsca :/ Jest to poprostu glupie i niesmaczne. Czy malutki stroj kapielowy tak bardzo przeszkadza?

Gość andycat
ja do 3 roku życia latalem zazwyczaj w majtkach/pieluszce jednak pozniej byla taka sytuacja (i trwala bardzo dlugo) że po plaży latałem nago. bylo to spowodowane tym że zanim moja mama lub tata znaleźli kąpielówki (bylem hmmm szerokim dzieckiem i kąpielówki - robione z gównianego materiału - robily mi odparzenia) to ja bylem już goły i sie kapałem nie mialem nigdy sytuacji żebym się zlał lub to drugie centralnie na plaży. zazwyczaj tam gdzie jeździliśmy bylo coś na kształt toitojów. ja w ten sposób w zasadzie sporą część dzieciństwa (do 12 lub 13 roku zycia) latałem sobie goło po plaży. rodzice po pewnym czasie (jak mialem mniej więcej 4 lata) machnęli ręką i olali fakt że latam nago a nie w kąpielówkach. w sumie najzabawniejsze bylo to że kiedyś wybrałem się z rodzicami i ze znajomymi rodziców na działkę w okolicach jeziora. ja wtedy mialem 8 lat i ci znajomi mieli córkę 6cioletnią. no i ogólnie jak to ja - zobaczylem wodę to ściągam wszystko i zacząłem pływać. koleżanka początkowo w kostiumie ale się spytała dlaczego ja mogę pływac bez ubrania a ona musi być w niewygodnym kostiumie - no i skonczylo się tak że oboje byliśmy jedynymi golasami na plaży. poza tym - mi nie bylo glupio i nie czulem wstydu z powodu tego że bylem całkowicie goły. pozdrawiam zażenowanych ;]