Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanażona

mąż mnie wykańcza, nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość załamanażona

czy wszyscy faceci to gnidy??!! ja nie moge już, pomóżcie! zapier...am w pracy, w domu do wieczora, robię wszystko, zero pomocy... on siedzi z puszką piwa przed kompem... zbuntowałam się , nie mogłam tego znieść, awantura od tygodnia, jeśli ze sobą rozmawiamy to podniesionym głosem... powiedziałam, że nie jestem wołem do roboty, a on na to ,że nie moze na mnie patrzeć, rzygać mu się chce kiedy przechodzę koło niego, kiedy leżymy w łóżku... powiedział, że mój bunt nie ujdzie mi bezkarnie... wyszedł pół godziny temu i nie wiem co mam teraz robić, co robić jak wróci..każdy weekend taki sam, on z puszkami ja w garach i w praniu..

Gość zd
zostaw go i znajdź innego albo ciesz sie wolnoscia

Gość jak to co robić
wyjść z koleżankami (najlepiej z kolegą) na piwko i do klubu, a nie użalać się nad sobą i gderać mężowi nad głową, po takich słowach zresztą, to chyba już nie ma o czym rozmawiać :)

a Ty istniejesz w ogole bez niego? bo mam wrazenie ze nie! ;/ on to Twoj caly swiat? jak Ci z nim zle to sie rozejdzcie i po problemie, po co sobie zycie zatruwac? ;/

Gość załamanażona
ja nawet nikogo już nie mam, z kim mogłabym wyjść...wyć mi się chce, życie jest niesprawiedliwe...albo baba górą albo chłop...czemu nie może być po równo?!

Gość alwe masz tyrana
i dlatego nie wychodze za amz jestem zadowolona i wolna

Gość
może być po równo :) niepotrzebnie robisz z siebie cierpiętnicę: nie gotuje - Ty też nie gotuj, nie pierze - pierz tylko swoje rzeczy, nie sprząta - niech siedzi w brudzie, on przy kompie z piwem - Ty z drinkiem :p chyba, że macie dzieci...

Gość ANKA20
a przed ślubem też tak czas spędzaliście?

Gość załamanażona
wiem, że większość z was powie, ze jestem idiotką, że powinnam go zostawić, tylko powiem słowa stare jak świat: to nie jest proste, tyran to mało powiedziane. przy obcych jest cudowny, jaki kochany, a w domu wstrętny, naśmiewa się ze mnie, podśmiechuje pod nosem. jestem naprawdę bardzo ładna, ale przy nim czuję się jak g...wno

Gość cyz
po co sie zenilas to blad

Gość jak to co robić
no i nawet nie masz przyjaciół, tylko kochanego męża.... trudno, ubierz się w mini i idź sama na drinka, a na pewno jakiś przyjaciel się znajdzie.... możesz też potulnie czekać na niego w domku, gwarantuje Ci, że będzie Tobą coraz bardziej pogardzał :P a na przyszłość, więcej szacunku do swojej osoby wykazuj, to może i inni zaczną CIę szanować... jak mu tak usługiwałaś tyle czasu bez szemarania, to nic dziwnego, że ma Cię za służącą

Sorry autorko, ale widzialby galy co braly. Sama sobie takiego meza wybralas, nikt Ci nie kazal. Albo chcesz dalej byc straktowana jak służąca albo chcesz zmienic swoje zycie na lepsze. Prosty wybor.

Gość jak to co robić
i żeby nie było: jestem kobietą, i z facetami zawsze tak postępuje, kijem i marchewką... żaden mi nie podskakuje....

Gość załamanażona
neurosa mamy dzieci, mamy...i one to wszystko widzą. tłumaczyłam osłowi, że żeby nie były kalekami życiowymi, musi dać im dobry przykład, a nie tylko wrzeszczeć, że mają sprzątać.

Gość dkjsfjdfjdsfdsjdfj
ja bym z takim prymitywem nei wytrzymala daj spokoj sobie rozwiedz sie z gnojem kurde facet z powkiem to na mnie dziala jak plachta na byka

Gość cyz
do jak to co robic wlasnie ja robie tak samo z kobietami non stop w garach i sex idealne liczy sie silna psychika

Gość załamanażona
mieszkamy sami, ja naprawdę nie wiem jak postępować, proszę o dobre rady mądre kobiety.. ja bardzo boję się np zdrady... boję się, ze jak się zbuntuję, on pójdzie w długą.. za "karę" mi doprawi rogi...

Klasyczny schemat. Panicznie po prostu boisz sie samotnosci, dlatego tanczysz jak Ci zagra.

Gość cyz
jak jest prymitywny to nie poradzisz nic na to

Gość załamanażona
żeby wam jeszcze dołożyć powiem tak: mój mąż: solarka, beem-ka, piwko, bez matury... może leczy swoje kompleksy poniżajac mnie?

Gość red 11 facet
poszukaj sobie kogoś kto cię pokocha i wskaże inną drogę,tylko wtedy życie ma sens

Gość jak to co robić
o nie, beemkami jeżdżą wieśniaki, to udowodnione empirycznie

Gość załamanażona
089 jak mam to zmienić? wiem ,,że nie jestem gotowa nażadne rozstania, ale może mu trochę zagrać na nerwach ,tylko jak?

Gość
Napisz coś więcej o mężu. Pracuje? Zawsze jest taki? Nadużywa alkoholu?

Gość cyz
dlaczego mnie obrazasz mam bmw i nie sadze ze jestem prymitywny ponad norme

Gość załamanażona
pracuje, raczej na brak kasy nie narzekam, nadużywa, jak nie codziennie, to 3 dni w tygodniu musowo: piątek, sobota, niedziela, jak słyszę trzask puszki to mi się zbiera na wymioty

Gość cyz
a co zlego sie wiąże z piciem tego piwa?

Kobieto masz swoje lata, masz dzieci, nie bedziesz samotna! uwierz w siebie, we wlasne mozliwosci, zrozum, ze nalezy Ci się więcej od zycia niz ciagle ponizanie i uslugiwanie. Chesz zeby Twoje dzieci dorastaly przy takim czlowieku, ktory nie szanuje ich matki? myslisz, ze je bedzie szanowal jak nie szanuje Ciebie? lepiej miec nizszy standard zycia, ale za to spokoj i usmiech na twarzy...