Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ol

dobry dermatolog - Toruń

Polecane posty

Gość ol

Błagam o informacje, zna ktoś? Od roku walczę z trądzikiem po odstawieiu pigułek anty... Mam dość, chcę lekarza, ale dobrego!!!!Proszę o pomoc, z góry dzięki :)

Gość ol
upupu

Gość ol
nikt nie zna? ;(

Gość Sylwi84
jak znajdziesz to daj znac, wyprobowalam juz 6 lekarzy a problem mam ten sam co ty plus atopowe zapalenie skory tu i owdzie. wmawiali mi grzybicę albo twierdzili, ze ONI nic nie widzą (niestety średnia wieku toruńskich dermatologów jest wysoka więc może i nie widzą, czas na emeryturę ;) )

Gość ol
Jak znajdę - na pewno się podzielę informacją, a Ty u których byłaś, żebym mogła wyeliminować ich z listy...:)

ja nie polecam tych z akademickiej przychodni lekarskiej a byłyscie prywatnie czy tylko na NFZ? Bo niektorzy lekarze \"zaczynaja widziec\" jak sie im zaplaci

Gość ghjkl
podobno w wojskowej przychodni przyjmuje dobry dermatolog

Gość ol
dzięki wielkie za odpowiedzi. Ja jeszcze nie byłam u żadnego, a ten z przychodni wojskowej wyleczył mojego faceta z uczulenia na ręku, szybko i skutecznie, ale trądzik to gorsza historia. Chyba jednak będę musiała się do niego wybrać, nie ma innego wyjścia :)

Gość magddducha
HEJ! polecam gorąco dr Artura Markowskiego z Pomorskiego Centrum Estetyki :) super lekarz!

mam namiar na podobno swietna lekarke ale jest z bydgoszczy. to dermatolog kosmetolog. sama mama zamiar sie do niej wybrac, rowniez problem z tradzikiem.

Gość jeyged
Artur Markowski z Centrum Medycyny Estetycznej, przyjmuje na ulicy Prostej. Bardzo dobry lekarz, byłam z niego zadowolona. Tu masz link do jego stronki, możesz sobie poczytać jakie zabiegi wykonuje itd. Ja usuwałam u niego piegi na plecach laserowo, ale jest to też zwykły lekarz, który zajmuje się leczeniem np trądziku i wszystkiego co związane ze skórą. http://www.pcme.pl/index.php

a był ktos na uniwersyteckiej u dr Katarzyny Butkiewicz ???

Gość ol
czy coś nowego w temacie? Co to za dobra dermatolog z Bydgoszczy? Przyjmuje prywatnie?

Gość kilcia
W Bydgoszczy podobno dobrym lekarzem jest dr. Wankiewicz lub dr. Kaluzna.Ale w Toruniu ja polecam swoja dermatolog, przyjmuje przy szpitalu zakaznym.A dr Butkiewicz tez jest z zakaznego.

Gość torunianka101
No to ja mam na przyszłość rozwiązanie. Sprzedaję pakiety zdrowotne I wygląda to tak: Brak kolejek do lekarza specjalisty. Nie trzeba poświęcać całego dnia na jedno badanie. Ustalasz godzinę i dzień, który C***asuje i przychodzisz na umówioną wizytę następnego dnia. Kto raz spróbował nie pójdzie już do państwowego lekarza. Dermatolog albo Ginekolog następnego dnia? Bez problemu! Bycie babeczką staje się o wiele łatwiejsze, nie wspominając o Paniach w ciąży, które wydają na prywatnych lekarzy kosmiczne sumy, a i tak muszą swoje odczekać. Na dodatek całość odbywa się w formie bezgotówkowej, więc jedyne o czym trzeba pamiętać to o kurtce na wieszaku w poczekalni. Pomijam fakt innego traktowania pacjenta w prywatnych służbach zdrowia, jest o niebo lepiej. Wszystkie umówione wizyty są nielimitowane, a koszt pakietu szybko się zwraca. Indywidualny pakiet to 102 zł, w rodzinnym wychodzi jeszcze taniej. Czyli jedna prywatna konsultacja Placówki najlepsze w Polce i w Toruniu np.. Nasz lekarz, Citomed, Nowak & Nowak, Matopat.. Lekarze: Interniści, Chirurdzy, Ginekolodzy, Kardiolodzy, Okuliści, Dermatolodzy, Wenerolodzy, Neurolodzy i wiele innych. Siedzę w ubezpieczaniach już trochę, znam się na nich, ale to jedyne ubezpieczenie które sama posiadam, wciskam rodzinie i najbliższym. Więcej informacji mogę przesłać na e-mail, zostaw wiadomość, skontaktuję się i odpowiem na pytania. pakiety-zdrowotne@wp.pl

Gość gość
Polecam p. dr Magdalenę Łuczak. Świetny specjalista. Przyjmuje w poradni wojskowej w toruniu. Ma też prywatny gabinet, ale myślę że lepiej najpierw sprawdzić jakie są kolejki na NFZ.