starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Mialam gdzieś fote ale nie chce mi się szukać. Ten leżak to umie znaleźć najbardziej obrzydliwe foty na świecie zmutowanych rzeczy, ja już zapomniałam w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Myślisz że jak wypierze to ten kondom sie jeszcze nada? w 30 stopniach i delikatny środek do prania wełny bo w 60 to się skurczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Mialam gdzieś fote ale nie chce mi się szukać. mam nadzieję, że 'kondom na pilota' to tylko takie żartobliwe określenie jakiegoś foliowego woreczka, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Możesz napisać coś więcej? To bardzo ciekawy temat. Chciałam oznaczyc teren tylko białe adidaski chciałam domestosem ale pewnie się zniszczy ich adidaskowosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam nadzieję, że 'kondom na pilota' to tylko takie żartobliwe określenie jakiegoś foliowego woreczka, prawda? Chyba masz złudną nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam nadzieję, że 'kondom na pilota' to tylko takie żartobliwe określenie jakiegoś foliowego woreczka, prawda? Masz na pilocie taki pokrowiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w 30 stopniach i delikatny środek do prania wełny bo w 60 to się skurczy Tylko strach że po praniu może przeciekać Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu Lubicie najeczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Chciałam oznaczyc teren tylko białe adidaski chciałam domestosem ale pewnie się zniszczy ich adidaskowosc Do specjalnej torebki torebki je i do pralki. Nie masz siatki to cokolwiek, na przykład do torby z materiału, tej na zakupy albo po prostu do poszewki jaśkowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu Białe to dobre do każdego outfitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Lubicie najeczki? Ostatnio przeprosiłam trampki Puma i w sumie się nie wstydziłam w nich chodzić po wiosce. Natomiast najek bym nie założyła, nawet gdyby mi płacili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 640 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Chciałam oznaczyc teren tylko białe adidaski chciałam domestosem ale pewnie się zniszczy ich adidaskowosc Moim zdaniem po terapii domestosem zrobią się różowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam nadzieję, że 'kondom na pilota' to tylko takie żartobliwe określenie jakiegoś foliowego woreczka, prawda? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, murb napisał: Moim zdaniem po terapii domestosem zrobią się różowe. Nie za ciasno ci w tej wannie, brum? Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Ostatnio przeprosiłam trampki Puma i w sumie się nie wstydziłam w nich chodzić po wiosce. Natomiast najek bym nie założyła, nawet gdyby mi płacili. Nie podobają mi się wizualnie i podeszfa też mało urodziwa ale nie rozumiem co jest siarskiego w nich za bardzo i pewnie bym w takich chodziła jakbym miała całe białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, sv7 napisał: Masz na pilocie taki pokrowiec? cześć sev nie mam ale widziałem, że mają coś takiego w hotelach w Japonii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 193 Napisano 1 godzinę temu Ale adidki beżowe trzy paseczki też dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Chyba masz złudną nadzieję 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak. czyli jednak wyszło na moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 640 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Nie za ciasno ci w tej wannie, brum? Cześć. Cześć. wiatr mi internet rozwiewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, starra mendah balkonova napisał: Nie podobają mi się wizualnie i podeszfa też mało urodziwa ale nie rozumiem co jest siarskiego w nich za bardzo i pewnie bym w takich chodziła jakbym miała całe białe Okropne są dla mnie buty z takimi esamifloresami zamiast podeszwy zwykłej, płaskiej i w miarę cienkiej. Białe buty są super! Niekoniecznie adidasy, mogą to być dowolne na płaskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, sv7 napisał: Masz na pilocie taki pokrowiec? A ty masz taki? Ładniej wszystko wygląda bez pokrowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: cześć sev nie mam ale widziałem, że mają coś takiego w hotelach w Japonii Mam taki pokrowiec. Pilot musi być nietknięty i czysty jak łza. Zarazki w zagłębieniach pstryczków - sam rozumiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Onaaaa napisał: A ty masz taki? Ładniej wszystko wygląda bez pokrowca. Mam! Chcesz taki to śmiało mów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli jednak wyszło na moje Myślałam że jak leżak to wszystko jest możliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, murb napisał: Cześć. wiatr mi internet rozwiewa. A czy włosy potargał ci wiatr? Mnie wczoraj się zacinało co chwilkę. Teraz, w tej chwili jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu Nie śmiej się Wychodzę! To samo z klamkami i innymi rzeczami, które trzeba dotknąć dłonią. Przeważnie drzwi otwieram łokciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Mam! Chcesz taki to śmiało mów. U mnie pilot czesto kupuje nowy to mi nie trzeba. Dzieciaki mi piloty wykańczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 10 Napisano 1 godzinę temu Przypomniał mi się kumpel, który miał ksywkę Jopek i on na łokieć mówił okieć. Nie, nie celowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Nie śmiej się Wychodzę! To samo z klamkami i innymi rzeczami, które trzeba dotknąć dłonią. Przeważnie drzwi otwieram łokciem. spróbuj nogą może będzie trudniej ale widok śmieszniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: U mnie pilot czesto kupuje nowy to mi nie trzeba. Dzieciaki mi piloty wykańczają. a co to - pogryzionym nie da się kanałów zmieniać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach