VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Jakoś nawet patrząc na anastazje profil randkowy w to nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co cię to obchodzi? Jesteś tutaj skończony, więc grzecznie, bo będzie pocisk i łzy W jakim sensie skończony? Myślisz, że wasza opinia jest mi do czegoś potrzebna? Grzecznie? To do swojego ratlerka. Łzy, ale śmiechu. Coś ci się chyba w główce pop...iło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Myślę że jest nimfomankom po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Wchodzisz w związki bo szukasz piepszenia bardziej czy miłości. Bo podobno kobiety miłości Jedno i drugie, odzielnie się wykluczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jedno i drugie, odzielnie się wykluczają. U mnie równowaga się zmienia teraz to bardziej 90% piepszenia 10% miłości. Pewnie miałem kiedyś stany jak sernik że odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: U mnie równowaga się zmienia teraz to bardziej 90% piepszenia 10% miłości. Pewnie miałem kiedyś stany jak sernik że odwrotnie. Twoja koleżanka https://f.kafeteria.pl/temat-7944519-seks-z-dziewczyna-na-wozku-chcialbys/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Twoja koleżanka Spoko jest popsalem o sex z niom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 646 Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zakupy zrobiłam i pranie na balkonie już się suszy Wyspałam się, ale obudził mnie telefon. Ech Hello czy doczekamy się dzisiaj komunikatu o aktualnej godzinie czasu polskiego? Tylko proszę o tę rzetelną wersję z wczorajszym lagiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, VenusHorizon napisał: Jakoś nawet patrząc na anastazje profil randkowy w to nie wierzę. Po co ci Anastazja? Jak nic z tego nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: "Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec".. Tylko nie zrób znowu siku, bo nikt tego nie będzie sprzątał Mój ojciec to mufasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Hello czy doczekamy się dzisiaj komunikatu o aktualnej godzinie czasu polskiego? Tylko proszę o tę rzetelną wersję z wczorajszym lagiem. Gdzie Koralgor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 83 Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zakupy zrobiłam i pranie na balkonie już się suszy Wyspałam się, ale obudził mnie telefon. Ech nikt nie pytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 646 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie Koralgor? Kolargor wampirem był dusił ludzi z wszystkich sił teraz sobie smacznie śpi i hugh hefner mu się śni. Edytowano 3 godziny temu przez salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 3 godziny temu Aż się wzruszyłem 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 788 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: nikt nie pytal ♡♡♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Po co ci Anastazja? Jak nic z tego nie będzie Mam parę pomysłów balansujacych w okolicach kamasutry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, lybed napisał: nikt nie pytal Czemu takie odstępy robisz i od rana hejtujesz ludzi? Nadal odreagowujesz kosz od Paryżanki? Nie zapominaj, że po prawie 25 latach hejtowania ktoś tuta cię jednak dostrzegł, ale szybko zobaczył kim jesteś.. Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał, to stracisz kolejny nick. Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu takie odstępy robisz i od rana hejtujesz ludzi? Nadal odreagowujesz kosz od Paryżanki? Nie zapominaj, że po prawie 25 latach hejtowania ktoś tuta cię j dostrzegł, ale szybko zobaczył kim jesteś.. Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał, to stracisz kolejny nick. przestan mi grozic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: przestan mi grozic Bo co?Znowu odstępy. Odczepisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 3 godziny temu Łysa nowe porządki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu O sztos jak moja siostra https://www.tiktok.com/@athena.parriss/video/7621136288602672398 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 478 Napisano 3 godziny temu Ale tu wieje kut..em elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu takie odstępy robisz i od rana hejtujesz ludzi? Nadal odreagowujesz kosz od Paryżanki? Nie zapominaj, że po prawie 25 latach hejtowania ktoś tuta cię jednak dostrzegł, ale szybko zobaczył kim jesteś.. Jeżeli nadal będziesz mnie obrażał, to stracisz kolejny nick. A tak na poważnie potrzebuje przenieść telewizor na czas wymiany podłogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: A tak na poważnie potrzebuje przenieść telewizor na czas wymiany podłogi. No to przenieść. Masz dużo siły Chyba nie stoi jak kiedyś na podłodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale tu wieje kut..em elo A Asia chodzi na siłownię jak malowany udaje to się nada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: No to przenieść. Masz dużo siły Chyba nie stoi jak kiedyś na podłodze Niestety na komodach trzech ikea i teraz żeby zrobić podłogę betonu to jest wyzwanie logistyka jak lot na marsa i spowrotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1756 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: A Asia chodzi na siłownię jak malowany udaje to się nada. Dziewczyna ma ci tv przenieść bo ty nie dasz rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dziewczyna ma ci tv przenieść bo ty nie dasz rady? No musi złapać z drugiej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dziewczyna ma ci tv przenieść bo ty nie dasz rady? Mój waży 60kg i ma dwa metry długości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 231 Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, Zero cukru napisał: Zakończyłem swoją karierę tutaj, więc pozostają tylko krzaki. pilnuj tylko, żeby nikt niku nie przekręcał i pielęgnuj swoją sławę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach