Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała.91

Spotkalam ekschibicjoniste !!!!!

Polecane posty

Gość mała.91

Dzis siedzialam sobie z kumpelą na ławce koło mojego bloku. I tak sobie siedzimy siedzimy plotkujemy wiadomo :) aż tu nagle podchodzi jakiś facet i wystawia swojego fiuta przed nami ! Tak się przestarszylam ze uciekłam jak poparzona :D a kumpela sobie siedzi siedzi i po chwili dopiero zczaiła o co chodzi. Masakra

Gość Daniellaa
W swoim życiu spotkałam takiego osobnika wiele razy i tak się do tego przyzwyczaiłam, że jednego wyśmiałam :)

Gość mała.91
Mnie pierwszy raz cos takiego spotkało. Bylam w takim szoku ze to masakra. Co tu duzo mowic przetsraszylam sie nie na żarty choc wiem ze oni sa zazwyczaj niegroźni

Gość Daniellaa
Wierzę, że to był szok. Prawdopodobnie każda dziewczyna zareagowałaby w tej sposób. Ja pierwszy raz jak takiego spotkałam, to zwyczajnie zwiałam ze strachu, a byłam wtedy z koleżanką, która zamiast uciekać razem ze mną stała jak zaczarowana i gapiła się na jego fiuta.. :D

Gość mała.91
No moja kumpela to samo !! siedziala i sie gapiła. A ten facet podobno po tym jak uciekłam powiedział pod nosem - cyt. "Ale wstyd ! " heh

Gość a podobno
chooyem nie da sie baby przestraszyc

Gość Daniellaa
haha no widzisz, róznie ludzie reagują :) Następnym razem zgaś takiego jakimś tekstem :)

Gość mała.91
heh ooj da sie przetsraszyc :P

Gość mała.91
mam nadzijee ze nie bedzie nastepnego razu a jak juz to powiem ze nie ma sie czym chwalić haha

Gość Daniellaa
Cieplo się teraz zrobilo, to powychodza te zboczki z domu, wiec licz sie z tym, ze moze Ci sie jeszcze kiedys przytrafic :) Stałam kiedyś na przystanku, w sumie to nie bylo juz najcieplej. No i krecil sie kolo niego jakis facet. Myslalam, ze to robotnik, mial taki pomaranczowy stroj, jak robotnicy. Usiadl sobie na lawce, a ja stalam. No i slysze takie jakby ocieranie sie materialu.. odwracam sie, a facet patrzy na mnie i jedzie na recznym.. popatrzylam na niego i powiedzialam "z czym do ludzi" odwrocilam sie i poszlam... teraz jak jakiegos spotkam, to nie recze za siebie :)

Gość Mirek_
"Ch... baby nie straszcie bo się nie przelęknie..." - XIII księga Pana Tadeusza - Hrabia Aleksander Fredro.