scalii 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Ja i zaczyna się tydzień przed okresem najgorzej piersi bolą nabrzmiałe bóle głowy i krzyży woda się zatrzymuje wszędzie ochota na słodkie i cera i włosy się pogarszają a w dniu okresy ból brzucha ,2 jakieś lekarstwa i trochę spokoju kiedyś bolało przez 5 teraz tylko 2. Bo mam dłuższe cykle od 28 do teraz 32 to jest jakiś koszmar.Czy wy też tak macie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Lipiec 11, 2009 u mnie wlasnie sie zaczelo, a wczesniej nie mialam, bola mnie piersi i tak stercza... Tobie tez? bol brzucha w dniu okresu i w nastepnym w sumie tez... cera to tragedia pryszcz na pryszczu a wlosy to mi sie zawsze przetluszczaja wiec nie mam prowanania :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scalii 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Nio w ciąży nie jestem bo byłam z tych nielicznych co wpadają przez palce bo seksu nie uprawiam tylko petting matko ja chce okres już teraz a nie za tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Proponuje progesteron w II fazie cyklu i jakies łagodne antydepresanty w drugiej fazie oraz lek moczopędy i ogr. spozycia soli w 2 fazie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scalii 0 Napisano Lipiec 11, 2009 No tak ale ja nawet nie byłam badana jeszcze ginekologiczne o to??>czy mogę coś kupić bez recepty na mój pms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Lipiec 11, 2009 DEPRIM i duzo pietruszki jesc, ograniczyc ilosc soli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Lipiec 11, 2009 a na co ta pietruszka i po co deprim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rettttttt Napisano Lipiec 11, 2009 pms? padnij mezczyzno, kobieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Pietruszka dziala moczopednie, Deprim to lek bez recepty ziolowy wplywajace na kodycje psychiczna. DOdatkowo polecam czopek glicerynowy w razie zaparc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach