Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł Upadły

Partner ma słaby popęd?

Polecane posty

Mam taki problem z którym borykam się w sumie chyba od zawsze,otóż mój chłopak rzadko się ze mną kocha,jesteśmy długo ze sobą prawie 10 lat.Czuję się jak w małżeństwie z dużym stażem :( Sex raz w miesiącu albo i rzadziej...On woli całymi dniami i wieczorami grać na komputerze mnie totalnie olewa.Niby zwraca się do mnie kotku i takie tam ale co z tego jak zaraz wydziera się na mnie że mu zasłaniam monitor,że pilot spadł,zawsze z pretensjami o byle co .Jak idzie do kolegi to na całą noc i grają do rana, a mnie szlag trafia mówiąc że będzie niedługo a wraca bladym świtem,m lub bardzo pózno.Wiem co chcecie powiedzieć że na bank mnie zdradza ale to nie to wiem bo jak dzwonię do niego to ten kumpel się wydziera żebym słyszała i prosi żeby jeszcze trochę pograł.Ostatnio jak wrócił nad ranem zrobiłam mu awanturę i zwyzywałam od najgorszych,nie mam już siły do niego...i tak jest często :(

Coż....więc męcz się dalej A ten facet to totalna porażka i im prędzej to zrozumiesz tym będzie dla Ciebie lepiej Pozdrawiam

ja jakos nie wyobrazam sobie byc z kims kto mnie olewa a słuze mu tylko do prania gotowania i seksu raz na miesiąć on jest z toba dla wygody bo mu sie nowej niechce szukac

I to jeszcze żebym była gruba, obwisła i po paru porodach,ale jest na odwrót jestem zadbana,szczupła i w oczach wielu atrakcyjna :(

no ja ci nic nie poradze jeszcze mi sie nie zdazyło zeby mnie ktos tak traktował moze pogadaj

Jak on gra na kompie, ubierz się w seksowną bieliznę albo nic nie zakładja i zacznij ostentacyjnie sprzatac biurko i pod biurkiem .... http://zlotemysli.pl/calineczka,1/publication/show/6513/Odwaznie-o-seksie.html

Zamiast na niego czekać w domu, aż on wróci od kumpla, Ty bez zapowiedzi wyjdź wieczorem z domu i spędź ten czas u koleżanki/przyjaciółki. A wróć dopiero w południe (przenocuj u niej). Zacznij być niezależna, przestań się na niego wydzierać - zobaczysz, jak on tylko poczuje, że traci grunt pod nogami, to zaraz sam zacznie o Ciebie znów zabiegać. A tak inaczej nie ma powodu, żeby się starać o Ciebie. Wie, że może robić swoje, a Ty tylko mu nagadasz i nic więcej. Sytuacja znów wróci do \"normy\". Ty musisz się zmienić, żeby on zaczął coś dla Ciebie robić.

Gość JarekK__
To ile on ma lat ze jeszcze grami się zajmuje? A może mu potrzebne klocki LEGO albo kredki i blok rysunkowy ?

Gość grti
on gra w simsy i tak sie zaspoja heheheheh

Gość JarekK__
Do Fala69: może to i dobra myśl ale np. gdy Ona założy kostium Zorro a on wróci do domu i spyta: - Cześć Zorro, co na kolację?

Kiedyś i to mu się znudzi. Tylko nie wiem czy Ty masz na tyle siły by czekać aż mu przejdzie fascynacja stulejarskim stylem życia. Znajdź lepiej sobie kokoś na boku i przeczekaj trudny okres, nie marnując sobie przy tym życia.