Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja normalny 3333

kocham ja a ona niewiem???

Polecane posty

Gość Ja normalny 3333

czes wszystkim ktorzy sie tu wypowiadaja :)) Mam 23 lata i mam podobny problem tez jestem zakochany w pewnej dziewczynie tylko ze jest starsza ma 27 lat i tez staram sie o jej zgledy ale na prozno :(( rozmawialem z nia nawet na ten temat ale nie odpowiedziala mi na wszystkie pytania :(( stwierdzila ze traktuje mnie jak kolege i nigdy nie myslala zeby byloo cos wiecej miedzy nami :( zapytalem dlaczego tak nigdy nie pomyslala ?? to odpowiedziala - \"Bo tak\" i zawsze slysze taka odpowiedz :(( moze mi powiecie co mam myslec po takiej odpowiedzi ??? bo czasami odbieram jej zachowanie tak ze ona by chciala ale cos ja hamuje:( a ja niewiem co??? z gory dzieki za odpowiedzi:)

Gość jak to co robić
jak dla mnie, różnica wieku w tym kierunku nie do przyjęcia....

myślę, że różnica wieku to najmniejszy problem w tym przypadku...Widocznie za bardzo chcesz a jak się człowiek narzuca to niestety, ale działa to raczej odpychająco na drugą osobę.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
Roznica wieku nie do przyjecia? Smieszny/a jestes! Do autora Wiesz wydaje mi sie ze ona moze bronic sie przed tym uczuciem! Moze serce jej mowi tak, ale rozum nie? Ja czasem mam podobnie, facet mi sie podoba ale uciekam przed nim mimo wszystko:/

Gość Ja normalny 3333
do ehhhhhhhh to czemu tak robisz moze mi to wytlumaczysz???

Gość jak to co robić
Napisałam, że DLA MNIE różnica wieku nie do przyjęcia, moja subiektywna opinia, której nikomu nie narzucam. Dużo dziewczyn nie jest zainteresowanych młodszymi facetami, może ona też tak ma?

Gość Ja normalny 3333
dzieki za wyczerpujaca odpowiedz

Gość ayyya
\'stwierdzila ze traktuje mnie jak kolege i nigdy nie myslala zeby byloo cos wiecej miedzy nami\' Powiedziała jasno, co myśli i czuje - nie wiem, skąd Ci sie wzieło wrazenie, ze jednak by chciała. Nie widzi w Tobie faceta i juz. Odpusc sobie, bo skoro sama powiedziala, ze nie masz u niej szans jako mezczyzna, to nie wiem, na jakiej podstawie robisz sobie nadzieje.