Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajjjjjaaja

Ale jestem agentka!

Polecane posty

Gość ajajajajajjjjjaaja

Na codzien jestem osoba niesmiala jesli chodzi o facetow, ale jakis czas temu poznalam kogos kto mi sie bardzo spodobal. Od tamtej pory walczylam z myslami i ze swoja niesmialoscia. Wczoraj on mi napisal sms-a ze bedzie w okolicy, i czy niechce wyskoczyc na kawe? Sluchajcie marzylam o tym, ale jednoczesnie wiedzialam ze moze byc sztywno, bo ja z reguly jestem bardzo sztywna osoba na poczatku. Napisalam ze sie spotkamy. Zeby dodac sobie odwagi, wybilam w domu butelke Zywca! Nigdy nie pilam piwa czujecie! I poszlam na spotkanie! Wiem ze to piwo duzo mi dalo, bo gadalam z nim o wszystkim, bylam otwarta jak nigdy! Nie potrafilabym tak normalnie sie otworzyc, a on widzac ze ja mowie o prywatnych rzeczach, wyznawal mi rowniez swoje tajemnice! Rozmawialismy z 5 h! On na pozegnanie zaproponowal mi rankde? w restauracji!!! Dzis wstalam i polowy tego o czym rozmawialismy nie pamietam:( jestem normalna, niesmiala soba! I teraz czuje ze nawalilam, bo poznal mnie od zlej strony od takiej jaka nie jestem, jedynie po alkoholu:( Oczywisice on sie nie zorientowal ze jestem po malym piwku itd. cholera zle zrobilam?

Gość SZACUN
:D

bardzo ekonomicznie...skoro po jednym piwie nic nie pamiętasz na drugi dzień to ciekawe co by się działo na tym spotkaniu po 2 piwach? :classic_cool:

Gość ssssddda
nooooo....i nie wyczul piwa, moze katar mial

Gość
nie czuję urwanemu filmowi zazwyczaj towarzyszą kłopoty z równowagą - na bank poznał i umówił się z Tobą w nadziei, że dasz się wykorzystać

Gość hghgfhghgh
o matko ale ty masz slaba glowe... to ja pije po 3-4 piwa i facet nie wyczuje ze jestem wstawiona:P a ty po 1 juz hehe

sluchaj dalej idiotow ja jestem taka sama, niesmiala, niby wole towarzystwo facetow ale jesli to maja byc tylko koledzy jak ktorys chce czegos wiecej to probuje uciekac akurat teraz tez tak robie ale malo wazne jezeli Cie zaprosil to idz, nic nie tracisz i nie wierze ze nie powiedzialas mu ze jestes niesmiala, a jesli nie powiedzialas, to na pewno sam zauwazyl powodzenia