Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinkadziewczynla

jak to jest na pierwszej randce?

Polecane posty

nie smiejcie sie dzis ide po 1,5 roku na pierwsza randke ja poprostu nie weim jak sie zachowac co sie trobi na pierwszej randce...no oczywscie kawka wino dobra gadka ale czy mzona sie juz pocalowac ? zlapac za reke? matko ja sie denewruje jak 13 latka ale naprawde wyszlam z prawy pomocy!!!!!!!!!!!11

pogadajccie ze mna choc chwile?

ale wypada sie calowac lapac za reke czy za szybko ? prosze podpowiedzcie mi? ja sie czuje jak zakonnica

Gość no na luz sobie daj
:) przede wszystkim....i pojdzie oki

Gość scc
ja ide dzisiaj na druga randke ta pierwsza to byla godzinna rozmowa przy piwie i tez sie denerwuje bo ostatnio na randce bylam ze 3 lata temu ;P

Gość no na luz sobie daj
eee no chyba nie bardzo wypada od razu rzucać sie na chlopa :P a ile masz lat?

Gość mi tez sie zapowiadaa
randka i czuje sie pelna obaw jak ty! najgorzej boje sie tego ze bedzie sztywno i brak tematow:/ Ja zawsze mam problem z tym czy nalezy pierwsza randke zakonczyc pocalunkiem, zalezy, jesli znacie sie juz troche pewnie tak, ale jesli to jest pierwsze spotkanie to raczej nie, tyle ze faceci mysla na odwrot:/

Gość scc
przytulac chyba wypada ostatnio my sie przytulilismy troszke po spotkaniu pierwszym a calowac nie wiem...

Zasady mówią, że nie...hmmm...zależy też jakie są wasze relacje, bo jeżeli to Twoje pierwsze spotkanie z tym facetem to nie powinniście zaraz strzelać ślimaków i łapać się za rękę. Ale jeżeli znałaś go wcześniej, bo np.był Twoim dbrym znajomum a teraz zrobił krok do przodu i zaprosił Cie na randę...no to inicjatywa nalezy do Ciebie ;)

Gość scc
mnie zaczepil na ulicy ;P

Gość mi tez sie zapowiadaa
na ulicy? sam tak podszedl?

mam 22 lata , znalizmy sie jakos rok tem pomagal w w nauce...byl rok w rejsie i przprowadzil sie na przeciw mojej siostry i wiec powiedzilam zeby wpadl na kawe zeby pogadac co u niego....dzis zaprosil mnie na spacer i do kina trzese sie cholernie;d ja nie wiem o czym gadac co robic i pewno bedzie sztywno jak cholera chociaz on jst smieszny wiec jakos pojdzie ....ale ja tak dawno nie bylam z nikim ze ni wiem jak to jest na pierwszej randc wiem ze to smieszne ale ja sie jzu zastanawiam jak sie z nim pozegnac czy powiedziec czesc czy dac buziaka w policzek o matkoooooooooo jakie to glupie;d

fajnie tak jak ktos na ulicy zaczepi;) ja niestety mam randke z kims poznanym w sieci:o

jak chesz dac buziaka w policzek-jesli spotkanie Ci sie spodoba- to to zrob! on na pwno sie ucieszy i uswiadczy go to w tym ze bylo ok i ze nie jest Ci akze obojetny

Na zakończenie śmiało możesz pocałować go w policzek. Jeżeli jesteś spięta możesz strzelić małego kielonka na rozluźnienie :D

Gość scc
wracalam z zakupow i szlam pod mega wielkie schody do domu, a ona lecial za mna hehe i po prostu zaczepil zagadal i dal swoj numer telefonu bo ja mu nie chcialam dac mojego pierwsza ;P

Gość no na luz sobie daj
kobieto spokojnie :) skoro on jest facetem z poczuciem humoru to nie bedzie tak zle ;) wiem ze stres jest, ale na plus jest to ze sie znacie...:) takze usmiech i do przodu. Nie musisz go przeciez calowac od razu na pierwszej randce. Wszystko wyjdzie w praniu. 3mam kciuki.

heheheh dzieki dziewuchhy bo uz myslama ze jakas glupia jeste;d nie no w sumie to ja do niego zagdaalm zaprosilm go do mojej siostry pod pretekstem zeby zobaczyl jej dzidzie;d a jzu wieczorem mialam pytanie czy nadal jstem z moim facetem bo bylismy 4 lata;/ powiedzilm ze nie a on sie zdziwl bo mowil ze bylismy tacy zakochani i wogole ..no bylsmy powiem ze minelo 1.5 roku a ja jeszcze mysle o tamtym ale pora juz z kims chociaz wyjsc bo nikt do mnie sam nie przyjdzie;/ a deneruje sie strasznie....

Gość no na luz sobie daj
**CREAM** - nie znasz sie. A w czym to przeszkadza ze ulica? jak sie mu dziewczyna spodobala to gdzie ją miał zaczepic :O lazic za nią czy jak...?

no znamy sie nieby ale on mi udzielil dwa razy korow z automatyki iw wyjechal na 1,5 roky w morze..takze raczej sie malo znamy;d

kurde bym ubrala szpilki ale boje sie lazic w tych szpilach ze sie przewroce ale w balerinach wygladam jak mala kluska;d

gdzies czytałem ze podryw na ulicy nie jest skuteczny i to nie chodzi o umiejętnosci

dobra ide sie szykowac co ma byc to bedzie chyba nie bde go calowac i lapac za rke niech on cos robi zebym nie wyszla na glupia;d

Gość los pikos
ja z zasady nie chodzę na pierwsze randki bo to nigdy nie wiadomo co i jak idę sobie na drugą albo na trzecią spokojnie już bez tego napięcia :classic_cool:

los pikos dobre hahaaha

Gość los pikos
cream ty sie tylko zastanawiasz co wypada zrobić a co nie i w ten sposób wypadasz z puli genowej :D czyli ze zbioru samców, którzy są brani pod uwagę przez samice (mam oczywiście na myśli samice ludzkie, nie jestem jakimś zoofilem :O)