Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinkadziewczynla

jak to jest na pierwszej randce?

Polecane posty

ja mam to samo... jutro 1 spotkanie z chlopakiem z ktorym od kilku dni pisze na gg, sms no i dzwoin ciagle :) upieklam ciacho ... posprzatane i zaczynam sie denerwowac :)

Gość los pikos
pierwsza randka w domu..? to ryzykowne posunięcie zeżre ci całe ciasto naniesie błota albo piachu zaśnie przy próbie penetracji bo wiadomo jak kojąco działa atmosfera domowa wiele ryzykujesz!

A ja uważam, że taki podryw na ulicy jeżeli facet zachowa si eprzyzwoicie jest jak najbardziej ok ;) Niestety takich mamy facetów w naszym kraju, że mało który wychodzi z inicjatywą. A tu proszę jaka odmiana...;) Fajnie...3mam kciuki :)

hahahaha los pikos nie moge wez mi cos poradz;d

Gość los pikos
aaaaaaaa to Ty ta poważna na swój wiek a tak się niepoważnie zachowujesz :classic_cool: wstydź się ja na przykład namawiam kobiety aby przychodziły bez majtek na randkę (drugą lub trzecią, przecież nie jestem jakimś erotomanem) i one przychodzą i są zadowolone bo łatwiej nawiązujemy kontakt :classic_cool: Ty natomiast odwrócisz uwagę od swojego sex appealu, ciastem i potem będziesz płakać na kafe :O

oho...a co? niby miałoby być odwrotnie? Jeszcze trochę a będziecie chcieli, żeby kobieta przynosiła wam kwiaty i organizowała randki.

eee nie... ciacho jest super smaczne wiec wydziele mu tam z 2 kawałki plus 1 (jjak bedzie ok) do domu mu dam ;) na dole sa rodzice i siostar wiec bedzie grzecznie ;) wiem ze to dziwne ze od razu do domu i nie wypada ale tak jest ok (duzo za ym przemawia) ;)

Gość los pikos
michalinka się nie bojaj tylko zachowuj się naturalnie a jeśli on będzie chciał cię pocałować, to mu coś tam nadstaw (jeśli będziesz czuła takie pragnienie) wedle uznania, albo jakiś element górnej części ciała albo bliżej podłoża jak będziesz wolała zapytaj go jak tam było na tym rejsie (dobrze przeczytałem?) będzie miał o czym gadać jak szorował pokład, jadł surowe ryby, pił rum, chodził na portowe dziwki ty opowiedz jak minął ci rok pogadajcie o filmie jeśli boisz się iść w szpilkach (co za kobiety nie noszą na co dzień szpilek, świat upada :O) to włóż to co ci pasuje, może masz jakieś niewysokie obcasy? ddd to zmienia postać rzeczy jesteś nie tylko poważna z wyglądu ale i przemyślna jak stary indiański szaman :D byle się tylko facet nie wystraszył obecności rodziny raczej nie siedzcie w jednym pokoju razem, przez cały czas ;)

facet dobrze wie ze bedzie rodzinka :):):) no i nie... nie bedziemy ciagle u mnie... jakis spacer... nie chce z nim jeszcze nigdzie jechac, lepiej go poznac jeszcze troszke... ale razem z Krzyskiem stwiamy na spontanicznosc ;)

Gość los pikos
kolorowe kredki faceci w oczach niewieścieją :O cream to modelowy przykład karta do telefonu co jeszcze? bilet na tramwaj? oj mój drogi śmietano, pożądania z tego nie będzie :D sam będziesz musiał spijać swoją śmietankę :p

Gość los pikos
ja też razem z Krzyśkiem stawiam na spontaniczność :classic_cool:

Gość los pikos
p.s. mogłabyś chociaż wkleić zdjęcie tego ciasta

hahhah no ok :D jutro wkleje :D jest takie mniamiiii :P pochwaliłam sie ze dobrze pieke to chcial sprawdzic... a ja glupia od razu do garów i hhejaaa :)

Prawdziwy mężczyzna? -Elokwentny, uwodzicielski, pełen majestatu i wdzięku. Skryta, trochę nieśmiały, a jednocześnie twardy, ambitny i odpowiedziedzialny.....

Gość los pikos
no to wklej :D i jeszcze kilka fotek z aktu konsumpcji, niekoniecznie ciasta :classic_cool: kredki prawdziwi mężczyźni sa juz tylko wsrod szympansow :p

los pikos uwielbiam cie;d;d;d;d;;d;d;

Gość los pikos
kurwa cream jestem z dziewczyną od 2 lat chyba (wstydzę się, że tak długo ale jakoś pasujemy do siebie) kupuję jej prezenty średnio co 2, 3 tygodnie zawsze takie rzeczy, które jej się spodobają (czasem są to rzeczy za 30 - 50 zł a czasem za 200) nie wspominając o kwiatach on też mi daje prezenty a Ty z rzeczy oczywistych i robisz problem obdarowywanie jest sympatyczne jeśli jest KOGO obdarowywać jak się ma trochę oleum w głowie, to można szybko rozstrzygnąć, czy ktoś jest z nami ze względu na prezenty, czy może z innego powodu

Gość los pikos
michalinka jestem przyzwyczjony do uwielbienia ze strony kobiet ale i Twoje uwielbienie przyjmuję z należnymi rewerencjami i uznaniem za trafność Twojego wyboru :classic_cool: nie mniej jednak zalecam uwielbiać (w granicach rozsądku) potencjalnego wyrandkowanego chłopaka ;)

los pikos ..ja nie wierze ze jakas dziewczyna mi kupi prezent bez okazjii one tylko chcą dostawac a w zamian nic nie dają

Gość los pikos
cream i to jest Twój problem nie wierzysz w coś co jest możliwe nie wierzysz, że jesteś wart prezentu de facto nie wierzysz w siebie pewnie już to wiesz od dawna znałem kobiety wredne suki, suki sympatyczne, histeryczki, sentymentalne, nieczułe i czułe, po prostu fajne i miłe a więc rozmaite ale Ty uważasz, że wszystkie są takie same i masz rację, bo Twój świat jest taki jakim go sobie sam opisujesz

Cream- widocznie trafiałes na nieciekawe kobiety...To, że jedna czy dwie okazały sie wrednymi materialistkami, wcale nie oznacza, że wszystkie są takie. Ps. Przy takim podejściu do kobiet nie wróżę sukcesu

Gość los pikos
cream do ciebie pasuje to zdanie woody allena: nigdy nie chciałbym należeć do klubu, do którego by mnie przyjęli