Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

prosze o pomoc siedze i placze bardzo prosze.. przeczytajcie

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec

1.07 poklocuilam sie z chlopakiem urazilam go ale potem przeprosilam od serca. prosilam o wybaczenie. od 2 sie nie odzywa. Dla mnie brak odzewu oznaczal zerwanie. Powiedzialam to znajomej. Dzis dowiedzialam sie ,ze innej znajomej sucho napisal sms ze nie jest ze mna juz. czuje sie podle olana. Nawet bylam dla niego takim zerem,ze nie zerwalam ze mna smsem lecz olal.

Gość nie wiem co myslec
naiszcie konkretna odp gdybyscie byly zaplakane tez mialybyscie problem z poprawna skladnia

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o jaaa:O nie wiem jak ci pomoc

Gość Ddgm.
po prostu wkurzylas go i albo cię sprawdza albo już ma cię serdecznie dosc

Wszystko zależy od tego co mu powiedziałaś/co zrobiłaś.Przeprosiny nie zawsze wystarczą.

Gość albo zobaczyl twoje
prawdziwe oblicze i sie wsciekl, albo szukal pretekstu. Nie rozpamietuj, bo juz nie ma czego. Szukaj nowego i nie kloc sie .

Gość wykorzystał sytuację i
posłużył się Tobą bo pewnie chciał to dawno zrobić...nie warto nawet zawracać sobie myśli takimi typami-zero taktu,kultury,chamstwo!!!zastanawia mnie tylko,co kieruje dziewczynami,że tkwią w takich zwiazkach?????bo jedno zachowanie takie(nie znam gościa) a jak wiele o nim mówi-mężczyzn poznajemy po tym nie jak rozpoczynają,ale jak kończa!!!!!a jemu zabrakło nawet cywilnej odwagi!!!!dziecko-przejrzyj na oczy!!!masz szczęście ,że to koniec-za progiem stoi tłum mądrych,wartosciowych facetów,trzeba tylko poszukać i to mądrze,a nie pchać się w łapy pierwszego,lepszego kretyna!!!szanuj się choć trochę!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wiem co myslec
czuje sie nic nie wartym zerem

Gość nie wiem co myslec
nawet nie mial odwagi napisac mi sms: to koniec. Nic zero. Plakac mi sie chce z goryczy.

Gość bo jesteś
zerem tłumoku

Gość nie wiem co myslec
dzikuje za pociesznie :/

Gość nie wiem co myslec
on ma mnie w dupie? ;(

Gość heheheeehe
Napisz mu oschłego sms-a, że dowiedziałaś się od osób trzecich o waszym zerwaniu i skoro wybrał taki sposób zerwania to może sobie tylko wyobrazić jaki zostawił po sobie niesmak. Nie pisz co czujesz i jak Ci smutno bo to go tylko usatysfakcjonuje. Możesz jeszcze wspomnieć, że nie przypuszczałaś, że należy do tych facecików dąsających się mimo przeprosin. Zapomnij o nim i trzymaj się. Nie można godzić się na takie traktowanie.

Gość nie wiem co myslec
ale ja mam ciuchy u iego napisalam mu tak:

Gość nie wiem co myslec
a) nie podawaj mojego nr obcym ludziom. (BO OKAZALO SIE ZE PODAL EBZ MOJEJ WIEDZY) Nie powinnes nawet miec go zapisanego po tym jak bezwzglednie bez slowa mnie olales. b) oodasz moje rzeczy mojej kol bo wyjzzdzam za poltora tyg a nie mam sil na ciebie po tymm co zrobiles patrzec. aha podaj termin kiedy bedziesz w domu ktos po te rzeczy wpadnie teraz pbezpowrotnie.

Gość bo jesteś
boże skąd te idiotki sie biorą-co pisac,jak ma,cię w 4 literach to milcz a nie piszesz

Gość nie wiem co myslec
ALE WY NIE ZYCZLIWI W WIKOSZOSCI JESTESCIE CIEKAWE JKA WY RACJONALNIE BEDZIECIE MYSLEC PO TYM JAK SIE ZAKOCHACIE

Gość heheheeehe
to się nie zakochuj. To oni robią z nas zimne, wredne... a potem się dziwią, że kobiety ich olewają.

niestety większosć dziewczyn leci na typowych ,,drani\' bo je to pociąga.. jeżeli facet Cię nie szanuje to nie ma sensu...

Gość nie wiem co myslec
ale wiecie on na poczatku nie byl typowym draniem nie wiem co teraz myslec mam metlik w glowie

nie martw się ... teraz jest Ci ciężko ale za jakiś czas będzie już tylko lepiej :) czasem zerwanie da większy spokój niż męczenie się z kimś takim. zajmij sobie głowę czym innym, tak żeby czas szybciej leciał i nie myśl już o nim. lepiej nie pisz mu nic skoro tak Cię potraktował

i żaden drań nie jest draniem od początku. gdyby faceci pokazywali swoje prawdziwe oblicza to żadna by ich chyba nie chciała. oni po prostu kłamią na początku i świetnie grają:)

Gość nie wiem co myslec
ale dlaczego dalam sie nabrac boize .. to juz nikomu ufac nie mozna? jak on tak mogl bez slowa serce mi peka

Gość młoda młoda młoda za starym
tez tak mialam. bardzo sie cenie i ołam mnie facet a ja jeszcze buduje sobie w głowie piekny wyidealizowany obraz jego osby. stwierdziłam, że mam źle w głowie i juz 4 miechy jak nie mam z nim kontaktu. NIE BYŁ MNIE WART a ja wole uronione wspomnienia niz brutalna rzeczywistośc

Gość przykre

Gość hshgh
:(

Gość faceci to swinie i basta

Gość Anq25
ŻENUA