Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoop hoop

czy warto zrobić kurs masażu?jaka szansa na pracę?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście, że warto należy tylko pamiętać o jednej rzeczy ma to być dobry kurs, a ty musisz się do niego przyłożyć. Tutaj http://www.kobietawuk.info.pl/fachowa-nauka-masazu/ znajdziesz taki jeden kurs, który przygotowuje Cie w pełni do bycia masażystą.

Gość gość
Beauty lux + ciągła praca nad sobą. Temat masażu jest wymagający. Żeby naprawdę zrobić coś sensowego, potrzebujecie czasu, ale odpowiednie zaangażowanie potrafi diametralnie odmienić sytuację. Zatem? Po prostu stale nad sobą pracujcie.

Gość zbigniew_malewski0
jeśli wygrasz ten konkurs (a jest prosty) to mozesz iść na kurs masażu za darmo :) link: https://kantoronline.pl/blog/konkurs-spelnij-swoje-marzenia-kantoronline-pl/#more-2668 rejestracja z kodem LATO17 w kantoronline.pl i trzeba jeszcze napisac jak się oszczędza na wakacje im na FB. WYniki 16 sierpnia 2017. myślę że warto wziąć udział bo wygrać łatwo

Gość Grażka0
Jeśli nadal szukasz odpowiedniego kursu masażu zajrzyj na stronę https://www.rehakursy.pl/ i tu są organizowane szkolenia w Krakowie lub w innych wiekszych miastach. Więc miała byś na miejscu. Możesz wejść poczytać szczegóły i wtedy wybierzesz odpowiedni kurs dla siebie. Dzieki tym kursom zdobędziesz większą wiedzę teoretyczną i praktyczną która służy na co dzień w pracy.

Gość MajaOstaszek
Moim zdaniem warto równiez pomyslec o fizjoterapii i jeżeli chcesz miec rzeczywiście praktyczne umiejętności to polecam kurs u http://szkolenia-mazur.pl

Gość gość
kurs masażu to idealne rozwiązanie dla zdobycia wiedzy i praktycznych umiejętności w miarę krótkim czasie, potem jest oczywiście praca własna ale dobre podstawy trzeba mieć! polecam zatem na prawdę dobry kurs, ma bogaty program, dużo zajęć praktycznych, obszerne i ciekawe materiały, po prostu rozsądny stosunek ceny do jakości kurs masażu https://www.epk.edu.pl/masaz

Gość gość
właśnie ukończyłam kurs Masażu w EPK, obecnie studiuję fizjoterapie ale nie mamy takich masaży w programie na studiach, dlatego zapisałam się na kurs, Na prawdę polecam!! Super prowadzący!Panie Krzysztofie dziękuję za cierpliwość i ogrom wiedzy! Super atmosfera, bogaty program, małe grupy - u mnie było 4 osoby, wyposażona sala w pełni! Polecam wszystkim studiującym - rozszerzajcie swoje umiejętności warto!! tu macie link kurs masażu https://www.epk.edu.pl/masaz

Gość gość
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wnętrz, instruktor fitness, filolog języka nowożytnego, grafik komputerowy multimediów, instruktor terapii uzależnień, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wizażystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona Góra,mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Gość gość
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wnętrz, instruktor fitness, filolog języka nowożytnego, grafik komputerowy multimediów, instruktor terapii uzależnień, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wizażystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona Góra,mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Gość gość
Ja robiłam sobie kurs masażu w Warszawie, o u nich www.akademia-spa.pl . I moim zdaniem, jak zainwestujesz w dobry kurs, istnieje szansa, że znajdziesz swoja nisze klientek które właśnie tylko do Ciebie będą chciały chodzi, tak, jak to było w moim przypadku, Polecam! :)

Gość gość
Szczególnie polecam kursy masażu u www.akademia-spa.pl, bo znalazłam tam szereg specjalistycznych kursów masażu, o które u mnie w mieście naprawdę było ciężko. Super prowadzą, jestem zadowolona z wyboru. :)

Gość Alyana
Ja robiłam kilka kursów masażu w Biostudio. Same kursy byly swietnie prowadzone, mega duzo sie nauczylam. Teraz pracuję jako masażysta, więc tak, opłaca sie :)

Gość gość
ja też robiłam kurs w szkole Biostudio! Bardzo fajni nauczyciele, widać lata doświadczenia. Ogólnie mega pozytywne wrażenie robią.

Gość CHCACY BYC MASAZYSTA

CZY BENDAC PO ZSZ I MAJAC LAT 40 WARTO ROBIC TAKI KURS BARDZO BYM CHCIAL ALE JAK SIE WEJDZIE W OFERTY PRACY TO WIEKSZOSC KIELCE TO WRZYSTKO PO SZKOLE CHCA CHOCIAZ KOLEGA ZROBIL TAKI KURS I ZATRUDNIL SIE W SALONIE ODNOWY   KTO ZATRODNIA TAKOWE OSOBY PO KURSACH DORADCIE PROSZE

Gość Felicitas

Simple tasks became a hundred times more difficult as a result
of language and cultural barriers. mortgage broker vancouver Much like his decision to move to Manitoba, many elements of his life can also be defined by love: for his home of Manitoba,
for your newcomer sector and, ultimately, for
his job with his fantastic organization.v

Gość Danelle

Input would also assume responsibility for obtaining canola on the producer's farm.
mortgage payment calculator She runs a transcription home-based business since 2014, serving various Canadian corporations,
large and small, that include the medical care
system, aviation and transport system, police officers, pharmaceuticals,
academics, legal services, media, etc.v

Gość Randy

The special offer rates for four- and five-year fixed interest rate mortgages are 10
basis points greater than for people that have an amortization of two-and-a-half decades or
less. mortgage calculator canada The Fund seeks to supply income to
investors while preserving capital within the long term.v