Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taśmunia

Muszę wpychać stanik skarpetkami...

Polecane posty

lepiej użyć wkłądek silikonowych, w każdym szanującym sie sklepie dodają takie do stanika X) ostatnio byłam w estiq [czy jak to tam sie pisze], kupiłam 2 staniki i dostałam 2 razy silikon :classic_cool: fajnie sie to miętosi :classic_cool:

cyce mam jak cyce, jakis wielkich nie mam :O ale biegac bez stanika nie da rady :( a nie lubię nosić :(

Taśmunia,jeszcze urosną!!!!! ja jestem przykładem!!! urosły mi tak serio w wieku 17 lat :O

to co narzekasz. ja jak mialam 15 lat to jakies mikrusy mialam. w dodatku bylam modelka i bylam chudziutka jak patyk. a pozniej przytylam i od razu cm w gore. nie marudz maja jeszcze czas by urosnac

Gość krejzolka taka jak Ty
Ja mam takie baloniki,ze faceci sie w metrze ślinią :p I dobrze :) mogą tylko popatrzeć :D

ja mam tak samo. ze nie musze stanika nosic ;P mam prawie 16 lat wiecjestem w prawie takim samym wieku co tyy. i te bajki zee urosną,... emmm no nie wiem czy w to wierzyc :< taki kiedys program byl w rozmowach w toku. babki wgl nie maily tez biustu i jakos im nie urusł przez tyle lat :

Gość czy jest suchy chleb dla konia
?