Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegancko

nienawidze swojej siostry

Polecane posty

ma 14 lat... kurwa nienawawidze gnoja, czasem mam ochote ja zlapac za ten leb i przypierdolic o kraweznik... chciaz wiem ze jakby zmarla czy chociazby nawet sie jej cos stalo to bede to mocno przezywac.

Gość kbjdvSJDBVsn
a co ona takiego robi ze jej tak nielubisz

wkurwia mnie za calosc. jest popierdolona. wszystko mnie w niej wkurwia, nawet to jak stawia kroki i smaruje chleb, kurwa kiedys ja udusze poduszka na spaniu.

Gość
Wiec masz 14 lat hmm,pogratulowac slownictwa, o tym jak cie rodzice wychowali nie wspomne.GRATULUJE.

Zofiara, nie umeisz czytac ze zrozumieniem? Pogratulowac, wroc sie do podstawowki ;)

Gość pewnie narozrabiałaś
TO TY MASZ PROBLEMY EMOCJONALNE??????

no wlasnie, moze sie to jeszcze kiedys zmieni, bo wiem ze w rodzinach sa problemy meidzy rodzenstwem, u mnie tez tak jest, tylko ze ja juz coraz bardziej zaczynam w to watpic ...

Gość
Przepraszam ,to twoja siostra ma 14 lat ,zle przeczytalam,ale zoacz jak poskutkowalo!umiesz pisac bez tych wulgaryzmow.

pewnie ze umiem, ale jak jestem mega WKURZONA, to nie kontroluje swojego slownictwa.

Gość
Jaka jest miedzy wami roznica wiekowa.

Gość
To znaczy ze ty masz 19 lat?To jestes dorosla wiec jak to jest mozliwe ze az tak jej nienawidzisz ,przeciez to jeszcze dzieciak

nie wiem jak to jest mozliwe, ale wiem ze z kazdym dniem nienawidze jej coraz bardziej...

Gość yuyuyuyuyu
dokucza ci??

Gość do elegancko...
Ty czlowieku idz do lekarza.

DLA MNIE TO NORMALNE ja mojej siosty tez nienawidze .... normalnie jak o niej mysle to mnie telepie nienawidze gnojka joooj

Gość Duchu
żeby się dowiedzieć jaka jest dana osoba trzeba z nią spędzić czas.Ja mam 13 lat moja siostra 8 nie nawidze jej za to że kiedy ona coś robi to ja za to obrywam bo robi maślane oczka.I się elegancko z tobą zgadzam też miałem nie raz jej chote obić ostro ryj ,ale ojczym i mamuśka wkraczali i nas roździelali jestem traktowany nie uczciwie i często przez "Siostre" mam ostro prze*****e