Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykonczonaahhhhh

dwie sroki za ogon

Polecane posty

Gość wykonczonaahhhhh

jak myslicie czy jesli mezczyzna byl z kobieta ponad cztery lata rozstali sie chociaz kochali sie nadal, on zwiazal sie zbyt szybko z inna, sa juz ze soba kilka miesiecy a on ciagle ma kontakt z byla,robi jej nadzieje ze wroci moze nie slowem ale czynem tulac ja , bedac czulym kochajac sie z nia w ukryciu przed wszystkimi jednak nie odejdzie od obecnej bo mu glupio, kocha bardziej b yla ale do obecnej tez cos czuje. ja jestem ta byla juz nie mam sil.wiem ze wpakowalam se w szambo bo on od niejnie odejdzie chociaz jak jest ze mnato sama nie wiem co myslec, ja bym nie mogla zdradzac kogos kogo kocham

Gość wykonczonaahhhhh
czy wogle ktos byl w takiej sytuacji wrocil w koncu czy nigdy juz nie wroci. seks nasz jest cudowny po tylu latach nie mozemy sie soba nacieszyc i dotego te porozumienie dusz... jakbym chciala cofnac czas :(

Gość wisła z krakowa
to mu powiedz ze ma do ciebie wrocić albo zostawić cię w spokoju

Czy nie wiesz naprawde co masz z tym poczac ? Kopnij go w d..e i nie tesknij za kims, kto nie ma szacunku do Ciebie bo uzywa raz jednej, raz drugiej i zadnej z was nie moze powiedziec bye. Albo jest innaa metoda:zamieszkajcie wszyscy razem i niechaj uzywa do woli. Nie bedzie wowczas zadnego problemu. :D 🖐️

Gość wykonczonaahhhhh
za kadym razem mowie sobie koniec i za kazdym razem jak sie odezwie nie potraife go olac to moja 1 milosc juz to wszytko tra piec lat z nia jest kilka miesiecy, wiem ze robie glupio ale nie mam samozaparcia w sobie zeby w koncu wykreslic go zzycia bo i tak nie wroci nawet gdyby chcial

Gość dkfmsdmf
a swiadomosc tego ze posuwa was obie cie nie przeraza? sorki ze tak bezposrednio ale taka jest prawda. daj sobei spokoj kobieto, on sobie dupczy stara i nowa laske a ty sie meczysz. powiedz mu ze jesli tak bardzo cie kocha to dajesz mu x czasu na zakonczenie tamtego zwiazku i wiecej nie czekasz, nie daj robic z siebie darmowego wora, taka prawda, ma on moze sentyment ale najwidoczniej nie na tyle silny aby odejsc od tamtej nei widzisz tego? a moz eon czeka na twoja decyzje? powiedz mu ze albo woz albo przewoz a nie ze koles dupczy sobie na przeman i caly happy, no prosze cie!!!!

Gość dkfmsdmf
a skoro juz ci powiezial ze od niej nie odejdzie to masz odpowiedz jak bardzo cie kocha, chce tylko darmowego i latwego tylka- twojego!!!!!!!!

Gość wykonczonaahhhhh
no masz racje a ja sobie wkrecalam ze to cos wiecej, ale taka prawda ze jak sie kocha to jest sie zdolnym gory przenosic a on wstydzi sie co o nim pomysla jak o niej odejdzie

Gość zycieuczuciowejestbeznadziejne
Kochana jestem a raczej bylam w identycznej sytuacji, ale niedawno sobie z tym poradzilam. Moze chcesz o tym pogadac?

Gość wykonczonaahhhhh
no jasne ze chce. tez bylas ta byla z ktora zdradzal sowja obecna tez wierzylas ze wroci jednak nie ma szans i jak mu zaczelas odmawiac jak to zrobias bo j kompletnie nie mam w sobie sily zeby powiedziec dosc i zyje od spotkania do spotkanie :(

Gość pogodna wieczorynka nad wisłą
napisze Ci moje gadu, bo tu nie chcialabym tak o wszystkim otarcie pisac, proszę 3706844