Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taką mam dzieczyne jeszcze

Rozstanie z dziewczyną. Na 2 miesiące zainicjowane przeze mnie.

Polecane posty

Gość SMARUJE SIE SMALCEM
weź dupku prześpij się z tym kolega to może ci przejdzie:)

Gość Ryzykowne przedsięwzięcie
Ta przerwa to była na podstawie jakies umowy zawartej między wami? Czy sam ze sobą zawarłeś taka umowę, bez jej udziału? Bo, jeśli chodzi o to drugie, to ową niespodziankę zaranżowałeś sobie na własne zyczenie? I nie miej do nikogo o to pretensji. Sam wystawiłeś swój związek na ryzykowną próbę. No i teraz masz....co chciałeś. Jedno w tym jest istotne - ona w tym czasie nie była z tobą nijak związana. A to daje dużo do myślenia i wszystko się może zdarzyć.

Po przeczytaniu całej tej dyskusji, nie rozumiem \"taką mam dziewczynę jeszcze\". wystawiłeś dziewczynę na próbę, nie byliście razem, zdradziła cię, masz jej to za złe. ale nie pomyślałeś jak poczuła się ta dziewczyna? kiedy jej oznajmiłeś że z nią zrywasz, chcesz odpocząć, bo musiałeś sobie wszystko przemyśleć, poukładać w głowie? każda inna na jej miejscu próbowała by żyć dalej, w końcu jesteście młodzi więc całe życie przed wami. może ta zdrada była dla niej pewnego rodzaju zapomnieniem o tobie, a może poprostu twój przyjaciel wykorzystał ją bo była taka okazja? tego nie wiesz, i lepiej w to nie wnikaj. natomiast jeżeli jesteś z nią bo koledzy ci zazdroszczą takiej dziewczyny to nie ma sensu, bo nie na tym polega miłość i bycie razem. jeżeli naprawdę ją kochasz to będziesz z nią i postarasz się zapomnieć o tym co było, bo takie rozdrapywanie ran na nic się zda, tylko pogorszy sprawę, musisz wiedzieć czy jesteś na tyle silny żeby wybaczyć i zapomnieć. taka rada na przyszłość nigdy nie wystawiaj kogoś na próbę, bo to zamiast ulepszać związek tylko go niszczy nie dając nic dobrego ...

Gość hehe33
Oczywiśćie. Wiedziałem to od przeczytania tematu. Gdyby zrobiła tak dziewczyna to facet byłby skurwielem bo zdradził. Ona chciała przerwę by sprawdzić czy ją kocha. Jak zrobi tak facet to ćwok i idiota. Biedne, cyniczne kobiety z was. Zero jakiegokolwiek obiektywizmu. Jeszcze pochwalacie, że jest dupodajką. BRAWO !

Autorze szczerze mowiac po tym co tutaj przeczytalam wnioskuje , ze dziwczyna nie jest Ci powtrzebna do tego by z nia byc a by sie nia chwalic przed kolegami. Nie usprawiedliwiam jej, bo faktycznie postapila nie fair. Takich rzeczy sie nie robi. Jakby faktycznie po rozstaniu do Ciebie cos czula , jak Cie zapewniala to nie postapilabym tak. Chyba, ze w tym przypadku zadzialal alkohol albo czec zemsty jak juz wczesniej tutaj ktos o tym wspomnial. Ale zrywanie na troche po to tylko by dac drugiej osobie nauczke...? Jestes niepowazny! Mysl sobie co chcesz ale jesli ona dalaby Ci taka "nauczke" nie czulbys sie z tym dobrze. Nie igra sie na czyichs uczuciach. Najsmieszniejsze jest to, ze njabardziej obwiniasz te dziewczyne, a nie kolege ktory pewnie slinil sie na jej widok i skorzystakl z iokazji tego, ze byla podlamana rozsatniem. Do niego rowniez powinienes miec pretensje jak i do dziewczyny. A tekst, ze bedziesz z nia po to by sobie "podupczyc"... Wybacz ale w ogole jest nie na miejscu. Widacz do czego naprawde potzrebna byla Ci dziewczyna.

kiedy zdradzi dziewczyna to jest szmatą i najgorszą , kiedy uczyni to facet to największy cham, tak jest zawsze, i tego się nie zmieni, tylko tutaj nie było zdrady, bo w tym czasie oni nie byli w związku i dziewczyna miała prawo robić co chce

Gość proponuję dorosnąć
Autorze, dostrzeż wreszcie fakt, że Twoja "jeszcze dziewczyna" to odrębny byt, myślący, czujący człowiek - bo w tej chwili rzeczywiście traktujesz ją jak cukierka, jak swoją własność, którą możesz rozporządzać i chwalić się nią kumplom jak nową grą. A może ona miała ochotę na tego kumpla? Zwyczajnie jej się podobał? Co to za tekst "dała mu się przelecieć", widać, że jeśli już mowa tu o jakimkolwiek wystawianiu tyłka, a nie zwykłej decyzji dwojga dorosłych ludzi, to ewidentnie on dał jej się przelecieć. Ja ją rozumiem, każda kobieta na jej miejscu postąpiłaby tak samo :D Nigdy nie zrozumiem tępoty chłopaków, którzy nie przyjmują do wiadomości, że dziewczyna też ma libido i potrzeby seksualne i może sobie robić ze swoim tyłkiem, co jej się żywnie podoba, zwłaszcza, że ZERWAŁEŚ Z NIĄ! Była wolna.

Gość jesteś debilem i tyle

Gość gość
Nie potrafiłem pogodzić się z rozstaniem, związek nie trwał długo bo 2 miesiące ale to mi w żaden sposób nie pomagało. Wcześniej byłem w związku, który trwał 3 lata i po rozstaniu czułem się dokładnie tak samo. I to jest właśnie mój problem, nie ważne czy będzie to trwać 2 tygodnie czy 2 lata, dla mnie to jest zawsze koniec świata, strasznie się przywiązuje i nie moge się pogodzić z myśla, że osoba dla mnie ważna ma się stać obca z dnia na dzień. Nie mogłem kolejny raz na to pozwolić, zamówiłem rytuał miłosny u rytualisty perun72@interia.pl i odzyskałem ukochaną.