Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_24

Ale wpadka na przyjęciu .../

Polecane posty

Gość beata_24

Dobrzy znajomi zaprosili mmnie i mojego męża na eleganckie przyjęcie które wydawali u siebie w domu. Miało byc tam obecne towarzystwo z tzw. 'wyższych sfer'. Miałam straszną tremę dlatego starałam się wyglądac i zachowywać tak aby wypaść jak najlepiej.Mocno się wykosztowaliśmy z mężem na ubrania dobrych marek żery się nie wyróżniać. Siedzieliśmy sobie przy pięknie zastawionym stole i rozmawialiśmy kiedy nagle mój mąż zachował się dosłownie jak świnia. Cicho pierdnął i rozległ się w salonie smród, taki nie do zniesienia. Widziałam że wszyscy to po czuli po ich minach. Ale nikt nic nie mówił. I nagle mój mąż ten cham, przy wszystkich powiedział 'kochanie jak mogłas' nie wierzyłam w to co słysze... Zaczęłam się wypierać , a on z twardą miną : 'przecież i tak wiem że to ty' . Już mi było wszystko jedno zaczęłam wrzeszczeć 'zamknij morde chamie! , czuje że to od ciebie jedzie , próbujesz zwalić minę na mnie ty szczurze'. Znajomi nie wiedzieli co powiedzieć , wyszliśmy z tamtąd i od tygodnia się do siebie nie odzywamy, a znajomi wczoraj robili impreze i nas już nie zaprosili... Co ja mam robić ??!!

ale sie usmialam. zdarza sie. ale moglas inaczej zareagowac, jakims zartem czy cos, ale on tez niepotrzebnie komentowal, jakby sie nie odezwal to nikt by ie wiedzial od kogo wyszlo.

proponuje sie z nim na niby pogodzić, pójśc gdzieś ze znajomymi i jak będzie temat o seksie np to rzuć niby ot tak,ale z poważną miną, tekst stylu "niektóre kobiety to maja dobrze, a ja muszę zadowalać sie 12 cm (tu imie twego męża)" wtedy zrozumie jak ty się poczułaś

Tym razem to znowu ja/ - genialna jestes ;d kiedys tak musze zrobic chlopakowi, jak bedzie mnie denerwowal ;d a ze jestem wredna, to zrobie to predko ;d

sorki , nie wiedziałam, ze mężczyzna ;d widze, ze jednak naprawde mezczyzni sa urazeni po takich tekstach ;d

Gość beata_24
Mój mąż wczoraj próbował się do mnie odzywac ale ja jestem nieugięta , narobił mi takiego smrodu że nie chce mi się z nim gadac... A znajomi pewnie myślą że jesteśmy świniami... Co za debil ;/!

Gość so pot
super prowo:D

Gość beata_24
niestety to nie jest prowo.. Mój mąż jest po prostu głupim debilem... ;// Czy wy też macie takich porąbanych mężów czy jestem jedyna?? ;///

Gość Kolator
Niezłe

Gość becia76
wymien meza na inny model bo cham zawsze pozostanie chamem

Gość Kolator
każdy facet sra

Gość facet co lubi ...
> Kolator > każdy facet sra proponuję ten cytat zgłosić do nagrody nobla z dziedziny biologii