Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajaca staraczka

macie zamiar starac sie dzis w nocy

Polecane posty

Gość starajaca staraczka
ja wszystko szkrzetnie obliczam w moim kajeciku, robie wykresy w excelu i jak jest szansa na bejbiczka to sie nadstawiam mezusiowi

Gość Naprawdę chcę mieć dzidziusia
Wy nic nie rozumiecie, jesteście żałosne i nie wiecie co to miłość- nic dziwnego, pewnie większość z was wychowywała się w patologicznych rodzinach. Nie rozumiecie, że dla kobiety największą tragedią jest niemoc zajścia w ciążę. Ja staram się dopiero od 3 miesięcy, a już zrobiłam sobie 4 testy i za każdym razem płakałam całą noc bo wynik był negatywny! Bez własnej dzidzi życie traci sens!!! :(

Gość starajaca staraczka
to straszne ze wszystkie staraczki na kafe maja takie problemy, dziwne skad tyle dzieci wkoło

Gość starajaca staraczka
carrefour, idz ty mendo z patologicznej rodziny spac lepiej !nie rozumiesz jak to jest czekac na upragnioną fasolinke

a jak wedlug ciebie "Bez własnej dzidzi życie traci sens" to sobie adoptuj, domy dziecka az sie prosza o zabieranie dzieci

Uzależnienie swojego życia i szczęścia od zajścia w ciążę, które występuje u niektórych kobiet, uwłacza mnie jako kobiecie. Że nie wspomnę o tym, jak infantylne są niektóre wypowiedzi tych dorosłych kobiet. Boze, dziekuje Ci, ze nie mam takiej matki i nigdy taką matką nie będę:)

Gość embrion dla was dla mas
ech coś miałem napisać wam do przekazania, ale zara zoburzone mnie wyśą do piekła ;(

Gość i jak tam po starankach
teraz do apteki po teścik i czekamy na dwie kreseczki, a jak dostane @ to sie załamie chyba

Gość sylwia 111
Dla naprawdę chcę mieć dziecko- rada moja jest taka; zmień chłopa Twój mąż jest bezpłodny. 75% CHŁOPÓW JEST BEZPŁODNYCH.

Gość ehhhhhhhhh
sylwia 111 idź poczochraj bobra, bo pierdolisz

Gość meredith grey
nie nazywajcie siebie staraczkami a nienarodzonego dziecka fasolka bo niedobrze mi sie robi :O i niech mi ktos wytlumaczy dlaczego niektore niezaplodnione kobiety maja takie krotkie fale myslowe?

Gość ehhhhhhhhh
No, a co Ty chcesz żeby te całe dwa zwoje mózgowe jakieś dłuższe fale wysyłały :D:D:D ?

Gość starajaca staraczka
hej hej, dzis znowu staranka, hihi, mam nadzieje ,ze znajda sie tez inne staraczki

Gość pytajaca 1984
czy którejś z Was udało się w 3 dniu po owulacji zajść w ciąże czy to juz za późno na starania? wspomne, że owulacja pojawiła się w 10 dniu cyklu, mam kilka dni wahań, miesiąćzke co 25-28 dni. pliss odpiszcie

Gość sdfsfdsfsfsfsfdsf
nosz kur.... co za ciemna starajaca sie masa:O

Gość jesteście okrutni dla tych
nieszczęsnych kobiet :D

Gość jaga89
dzis mam 27 dzien cyklu za 5 dni powinnam dostac okres.jestem w trakcie staran o dziecko.Pobolewaja mnie jajniki i mam taki mleczny lekko rozciagliwy sluz co on moze oznaczac?????? nigdy wczesniej przed okresem nie mialam takiego sluzu zawsze wtedy mialam suche dni

starajaca staraczka nie przejmuj się tymi głupimi komentarzami.Ja też się staram teraz 3 cykl.A ty ile już się starasz z mężem?

Gość starajaca staraczka
i jak? bedziecie sie starac dzisiaj?