Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nożesz kurde

zaraz wywalę mojego samsunga za okno

Polecane posty

Gość nożesz kurde

Gość nożesz kurde
kupiłam nowego samsunga w mixie za 1 zł i bateria trzyma mi pół dnia (o ile nic z nim nie robię, bo przy użytkowaniu go trzyma mi 2 godz)!!!!

Gość różowy polo koszulek
a jaki to samsung? ja wczoraj kupiłem , chciałem rozładować baterię żeby sformatować , ale ch*j trzyma 19 godzin na 3 kreskach szlak by go :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość w firefoxie nie ma luzem
baterie się formuje a nie formatuje , formatuje się dyski !

Gość nożesz kurde
to samsung d900e formowałam ją poprzez naładowanie i rozładowanie w 3 cyklach. Tych baterii nie ładuje się juz po 12 godz. Niech to szlag!!!! Przez internet kupiłam, w esklepie jak złożyc reklamacje???

Gość przecież w Polsce mógł
mi się dwa tv samasunga zjeebały w ciągu dwóch tygodni od zakupu. dodam że jeden za 7 tys, drugi za 4600zł

Gość różowy polo koszulek
ja mam 700i . Twoj też zaj*ebiaszczy i ze slajderem. jaki masz kolor? ja mam rozowy i zloty :) ale rozowy dam dziewczynie i zostanie mi topaz . strasznie mnie podnieca ten telefon, slucham radia, muzy i w ogole ta glupia bateria sie nie rusza :/ litowo jonowa

zerknelam na ang strony i widze, ze ten telefon w specyfikacji wytrzymalosci baterii ma podane : 3.5 godziny czas rozmowy, 250 godz na stand by

Gość reklamuj albo oddaj do serwisu
Zdecydowanie coś jest nie tak z baterią (moze włozyli jakąś starą) albo z układem ładowania w telefonie.

Gość reklamuj albo oddaj do serwisu
a co do TV samsung to na ceneo.pl jest pełno komentarzy o pękających obudowach. Pewnie firma postanowiłą zaoszczczędzić na kosztach, ale zyska tyle że ludzie przejdą do konkurencji, np. LG :P

Gość miałam ten telefon
d900e i faktycznie coś nie tak masz z baterią, oddaj do reklamacji. ogólnie te samsungi mają ciulowe baterie. max 2 dni trzymała przy średnim użytkowaniu- kilka telefonów i smsów. chocią ja go bardzo lubiłam, ale po roku zaczął się zawieszać i wyłączać podczas rozmowy i wybierania numerów.

mam juz drugi telefon z samsunga(1 gdzies na imprezowej akcji zaginął) telewizor z samsunga mam juz 2 rok i nie narzekam.Do pewnych rzeczy trzeba miec szczęście,ja mam cholernego pecha do motoroli(3 telefony i sluchawka bluetooth popsuly sie bardzo szybko)

taaaa moja rodzicielka kupiła ten telefon. Dwa razy oddała do reklamacji, że jakieś czary z tymi bateryjami. Także nie polecam.!!! Dostawała 2 razy nowe baterie i ciągle to samo;( Jak w starych sagemach;) które cały czas się ładowały:P

Gość jeśli to nie prowo
Tv samsunga nie są takie złe :)