Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysteryhistory

czy tez bys byla w szkoku gdyby facet ci powiedzial ....

Polecane posty

Gość mysteryhistory

woczraj bylam na pierwszej randce po dlugim czasie. Zaczelam krecici z kolsim ktorego znalam juz wczesniaj ale wyplynal na 7 miesiecy w rejs.Oczywiscie jak to na randce zaczelam sie pytac jak tam rejs zapytalam sie tez o dziwki portowe i z zartem zapyalam czy z jakas spal...a ze byl po paru piwach powiedzial ze od pocztaku chce byc szczry ze mna i powiedzial ze przyjezdzal co tydzien do portu i tam poznala kobiete z manili byla shiphandlerem po 4 tygodniach poszli na impreze i wyladowali w lozku, a potem juz co tydzien sie bzykali , no wiecie ujal to ze to byla jego dziewczyna... ale strasznie tak jakos mi sie przykro zrobilo kurde pomyslalam sobie ze on tam bzykal pol azji i rpa jak jzcze zaczal gadac inne historie to jz wogole bylam w szkou ale szybko przestal bo widzial ze sie przerazilam....co mam robic odpowiada mi z charakteru super nam si gada a jednak krew mnie zmrozila po tym jak o tym powiedzial;(

Gość mysteryhistory
nie wiem naprawde czy kontynuowac to...bo boje sie ze on mi polowy rzeczy nie powiedzil widzac juz moja reakcje i ze ciagle bede to miala na bani ze on tam te kobiety byzkal;/

Gość damma z łasiczką
jestes pewna ze ci sie podoba?? Mi by przeszlo jak reka odjał

sama sie pytałas to masz widac szczery chłopak choc mógł sobie darowac ale nie rozgrzebuj tego tak bardzo facet to facet .jak jest wolny to sobie bzyka taka natura;)

Gość mysteryhistory
myslicie ze przesasadzam ,,,,dla mnie seks jest naprawde czym waznym i i jstem strsznie wrazliwa na tym punkciee....;/ koles jest cudny pasujemy charakterami i wogole fajnie nam razem i czuje ze miedzy nami jest chemia ;) ale wiem ze bede to miala ciagle na bani ..ze nie bede mu umiala zaufac....

Gość yooo
ja bym sobie takiego odpuściła.bez sensu ptem żyć z tą świadomością,że bzykał tyle lasek.a nie daj Boże coś złapa po drodze i zaraz :/

Gość naskamas
no wiesz facet wolny wiec nie mozesz tak patrzec tym bardziej ze marynarz...tu rowniez w polsce mogl ruchac jakies laski...no ale to czy bedac z toba bedzie ruchal inne to juz ni wieem;(

Gość z tym powinnas sie liczyc
biorac pod uwage faceta marynarza. to tak samo facet ktory zeniac sie z kobieta bez macicy, wie ze ona nie urodzi mu nigdy dziecka, tak samo facet marynarz jest tylko facetem z potrzebami, ktore gdzies je musial zadawalac. co ma caly czas na recznym jechac?

Gość naskamas
nie wiem bo wiesz byl wolny wiec pretensji nie mozesz miec dla mnie gorzej by bylo jak by ci powiedzil ze mial dziewczyne i ja tam zdradzal..a ze wolny to co mu zalezalo..

Gość gubaaa891
Moim zdaniem to dobrze, ze On Cie o tym poinformowal i byl szczery...moze to glupi argument, ale facetom nie jest latwo w takiej sytuacji...szczegolnie,ze jeszcze wtedy nie byliscie razem..Wnioskuje,ze jest On doroslym facetem, a kazdy z nas ma cos takiego na sumieniu :P

Gość zapasy na wesoło
leci na kase marynarza napewno

Gość mysteryhistory
z jednej strony fajnie ze mi to powiedzil ze byl szczery...ale z drugiej strony nie umiem mu wybaczyc tak poprostu wewnetrznie ze sypial z kobietami z malezji azji filipin ....to mnie przeraza...bo sla mnie seks jest wazny ja z moim bylaym poszlam do lozka po 1,5 roku chciaz jeszcze nie chaialm ale on jzu mnie meczyl..

Gość mysteryhistory
mam w dupie jego kase studiuje tez nawigacje i mam juz prace..

Gość mysteryhistory
cos mnie do niego przyciaga ale...nie wiem co robic

Gość Lusiaa K
NIE CHCIALABYM BYC NIGDY W ZYCIU DZIEWCZYNA MARYNARZA czy innego kolesia co jest 2 miesiace w domu a pol roku go nie ma . A zreszta nie bez przyczyny jest powiedzonko ze w kazdym porcie marynarz ma inna dziewczyne !!!!!

Gość mysteryhistory
tez racja;( no nic dam se spokoj ale on ma cos w sobie ze nie moge przestac o nim myslec miedzy nami byla taka chemia ze pomimo ze zawsze sie hamuje i na randce kolesia nawet w policzek nie pocaluje na pozegnanie myslam ze padne tam wczoraj;d

Gość Lusiaa K
no to jak taka chemia jest z twojej strony to sprawdz czy z jego tez .. :-) moze jakby sie zakochal w Tobie to by stal sie wierny ... ale wiesz z takimi to nigdy nic nie wiadomo !!! a on teraz bedzie w Polsce ??? na jak dlugo ??

Gość moze powinnas pójść na jakiś
kurs "jak walczyć ze stereotypami" "nie umiem mu wybaczyc tak poprostu wewnetrznie ze sypial z kobietami z malezji azji filipin" a jakby sypiał laskami z Bytomia, Częstochowy i Koszlina byłoby ok?!?! powiedział ci ze poszedl do lozka z panna po 4 tygodniach znajomosci - generalnie nic w tym nie ma strasznego, nie wiem o co sie pieklisz ps. facet durny żeby pannie o seksie z inna opowiadac, watpie zeby on traktowal ciebie serio

Gość second
ja tez jestem marynarzem i nalezy sie kolka wyjasnien. Jest cos takiego jak "morskie opowiesci", czyli historie po czesci z palca wyssane. Po drugie kurestwo jest wszedzie, dziewczyny na całym swiecie otwarte na wszystko, czasem nie trzeba nawet płacic... z tym ze dzisiejszy marynarz ma ytudione zadanie, bo.... na dziwki nie ma czasu, wszystko szybko, statek stoi w porcie kilka godzin, wiec nie ma jak poruchac... ale to chyba nie na temat bo nie doczytałem watku....:P

Gość second
z manillli... filipinki sa gorace:))))) jak tajki i inne babki z azji. musisz tez zrozumiec ze w azji panują inne zwyczaje seksualne.... oni poprotu lubia seks i sie tego nie wstydza.... Babka shipchendlerem????? to taka osoba ktora przywozi m.in. swierze warzywa na statek.... pewnie na boku dorabiała do pensji:)))

Gość bolonski
Zapuscil sonde . Pewnie chcial wiedziec czy przypadkiem nie jestes "taka normalna inaczej " .

Gość jak facetowi zależy
na kobiecie, nigdy by jej takich rzeczy nie opowiadal !!!

Gość second
a i jeszcze jedno 7 miesiecy na morzu?? kurwa jaki desperat, tylko MEGA zjeby sa w stanie wysiedziec tyle na morzu. Ale po 7 miechach trza cos ruchac , bo walenie gruchy juz nie pomaga....

Gość mysteryhistory
zostanie rok w polsce bo robi jakis kurs...z jednej strony chcialabym dalje z nim kontynuowac znjamosc z drugiej strony nie chce byc placzaca i teskniaca laska marynarza...ale nie znam go moze skoro by kochal byl by wierny ...macie racje mogl btykac wszedzie i w wawie i w sopocie...wiec luz...ale zastanawia mnie on bo jest dobry z charaktru moja siostra widzi go w kosciele i chodzi ciagle do komuni...wiec nie wiem co myslec...

Gość second
koles ewidentnie bajki ci opowiada?? kurs?? rok czasu???? nie słyszałem o kursie trwajacym rok. najdłuzszy chifoski max 2,5 miecha.... jakie stanowisko on ma na statku?_

Gość mysteryhistory
on mowie ze mu plyaanie sie podoba ze zasze chaial plywac....kurde macie racje tak se mysle ze jak mi to powiedzil to chyba nie traktuje mnie powaznie tylko ze byl juz lekko wciety....secon dzieki za wyjasnienia, kurde no niby mowil ze to byla jego dziewczyna...ale co tydzien sie tylko widzili na bzykaniu;/

Gość moze powinnas pójść na jakiś
"ale zastanawia mnie on bo jest dobry z charaktru moja siostra widzi go w kosciele i chodzi ciagle do komuni" chyba powinnas go sobie definitywnie odpuścić :D

Gość mysteryhistory
znaczy mu zostal rok studiow jeszcze teraz potem chce zrobic kurs na chefa chyba...