Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysteryhistory

czy tez bys byla w szkoku gdyby facet ci powiedzial ....

Polecane posty

Gość VBBBBNBBNBB
no jasne ze nie angazuj sie w tkai zwiazek kto wytrzyma tyle czasu bez seksu moj brat byl marynarzem i mi opowiadal ze marynarze nawet to robia ze soba kapujesz faceci bo juz jak sobie wypija to musza

Gość odpuść go sobie
gdyby nawet bzykal pól świata to dziewczynie, z którą ma zamiar sie spotykać rzaden normalny facet by tego nie opowiadal chyba , ze ciebie też ma zamiar bzykać tylko to wtedy chyba opowiedzial ci zebyś pomyślala , ze ma doświadczenie i dobry jest w te klocki w każdym razie u mnie takie opowieści gościa by zdyskwalifikowaly na starcie, nie dlatego, ze kogoś tam pukal w azji czy gdzieś indziej , ale dlatego , ze mnie o tym informuje

Gość second
czyli koles konczy wsm-ke (teraz akademie). był kadetem lub o/s , teraz bedzie robił 5 rok. Kursu na czifa nie bedzie robił, bo to długa droga przed nim do tego:) zobaczył kawał swiata, odbiłu mu troszke, przejdzie mu. powiem tak, sa marynarze, krórzy kochaja swoje dziewczyny/zony jak nic na swiecie, ale sa tez tacy ktorzy sa ruchaczami.... nie zaleznie od wieku. ale ja na twoim miejsu kopnął bym go w dupe, gosc bedzie zdradzał.... tak mi sie wydaje a ty sie o tym nigdy nie dowiesz..... baaa nawet nie dowiesz sie ile było kobiet w jego zycia.... ps. ja miałem sporo babek, moja zona o tym nie wie, ale co najwazniejsze nie zdradzam jej:) ona jest dla mnie najwazniejsza. tylko tyle ze ja wyjezdzam na 6 tyg ....

Gość maciecocha
daj mu szanse to chyba dobry chopak a ze rucha to normalne

Gość kiedys bede super laska
sluchaj second moj ojciec plywal na statku byl stewartem tez go po pol roku ne bylo jka mylisz byl wierny bo ja watpie

Gość nie nonieeeee
jak sie na 6 tygodni jedzie to spoko sie wytrzyma ale nie pol roku

Gość maciecocha
second no tez mi sie tak wydaje dla mnie to koles ktoremu odbilo bo z takim podnieceniem o tym opowiada i wydaje sie mi ze nie powinien mi mowic ze poruchal ta z manili chociaz zapieral sie ze to nie byla dzikwa tylko jego dziewczyna..

Gość mysteryhistory
wydaje mi sie ze to szczeniak ...nasz apirwsza randka ja sie pytam go jak bylo a on mowi mi ze mial dziewczyna ktore ruchal tylko no to to chyba to samo co dziwka/.

Gość malalamala
odpusc sobie go dziewczyno

Gość mysteryhistory
niech mi ktos doradzi madrze;(?

Gość comcomcom
nie warto bo sie bedziesz zadreczac