Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

halina frackowiak

teksty faceta

Polecane posty

co byście pomysleli o kolesiu poznannym na imprezie który umawia sie z wami bierze numer telefonu własciiwe spotkanie juz ustalone ale na tej imprezie na której sie poznalismy wali teksty w stylu jestes taka piekna ze nie moge przestac na ciebie patrzec, jestes cudwna wspaniała.itd ja mówie zeby nie bajerował a on: tak wiem pewnei kazdy tutaj ci to mówi, i jest to dla ciebie normalne, ze faceci cie zaczepiaja i mówia jaka jestes wspaniała kurde jestem normalna dziewczyna, jestem atrakcyjna:P ale bez przesady a i jak to mówił to mnie obejmował w pasiei z boku i mocno sciskał:P mam sie bac.myslicie ze po co tak gadał .nienawidze takich tekstów u facetów

no własnie facet bardzo przystojny itd moze było mi miło ale krepuja mnie taie teksty poza tym zazwyczaj nikt mi tak nie gada:P czasem usłysze ze jestem piekna, z emam super figure itd ale nie jak on

Gość Kajjjjka
dopiero sie poznaliscie, a ty pozwalasz mu sie sciskac i wyraznie widac, ze te glupkowate teksty ci sie podobaja... No to chyba powinnas wiedziec, po co on to robi:):):)

Takie teksty to tak na dwa razy, z jednej strony może mu się podobasz i chciałby aby coś z tego było, a zdrugiej strony możesz go interesowac tylko do seksu...

halina nie kumam za bardzo o co ci chodzi ? "czasem usłysze ze jestem piekna, z emam super figure itd ale nie jak on" ??? masz jakies liste potencjalnych facetów którzy moga to wypowiadac?

no własnie tak bardziej to drugie ze do sexu.... nie wiem czy pozwalam sie obsciskiwac zazwyczaj tego nie robie ale tanczylismy troche ,poza tym było dosc głosno wiec mnie obejmował, zeby mi na ucho cos powiedziec

w sensie nie tak jak on w takiej ilosci jak on i z takim zachwytem dodam ze jest zajebisty wizualnie:P jak dla mnie:P wiec było by zbyt pieknie zeby jeszcze myslał powaznnie:P

nie to nie był pua miałam kontakt z facetem pua i ten raczej nim nie był nie no nie oleje go trza wypróbwac a nóz los sie do mnie usmiechnął:P

nie no nie oleje go trza wypróbwac a nóz los sie do mnie usmiechnął" halinka więc nie jest chyba tak zle... rozumiem cie trzeba troszke sie poopierać zeby nie wyjsc na taką łatwą :P ze niby gada bzdety .... ze wejz te łapy ... nie dotykaj mnie..... po czym oznajmic , no skoro już tak naleagasz to ....:)

moze lovelas......napewno bajerant:O ale na jedna randke moge isc chyba ogolnie to powiem tak bawilismy sie kiedys razem, tez wtedy cos powiedział ale tylko ze ejstem piekna i nic wiecj, bawilismy sie ale ja musiałam wyjsc nagle, i tak sie skonczyło, spotkałam go w piatek i podszedł i od razu wzial numer i zaproponował spotkanie pogadalismy troche.i on gadał tak jak gadał nie jestem na padole swoich komleoksów:O wrecz przeciwnie w zyciu nie czułam sie tak atrakcyjnie jak teraz

Gość laskazajeta
Nowo powstała strona mająca na celu spopularyzować czytanie i reklamowanie stron :) pozwala na łatwe wyciągniecie ciekawych nagród :P wystarczy się zarejestrować i czytać artykuły pochodzą z Rożnych serwisów (aktualnie 70 ale ich liczba ciągle rośnie) ,na pewno znajdziesz kilka które i tak przeglądasz. Rejestrując się z tego reflinku dostajesz 100 punktów na start :) naprawdę warto spróbować i poświecić kilka minut na rejestracje i poznanie mechanizmu działania, nagrody czekają. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=a6511d80-0432-46c8-806e-01bf2eb46630

Gość bjj
zalosne, ze jeszcze jakies dziewczyny sie na tandetne teksty nabieraja, a potem jest placz i gadanie ze faceci to chuuje

Gość Adamkwps
Ile masz lat ?

przeciez z daleka wieje od goscia lovelastwem, a ty rozważasz czy z nim warto sie spotkac czy nie, czego oczekujesz po tym forum ze usłyszysz ze ten kolo jest swietny.... he he he i nie opowadaj ze swoja wartosc znasz bo gdyby tak bylo spuscialabys goscia po brzytwie a nie zakładała topiku