Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak najlepiej

Jak najlepiej szukać pracy za granicą???

Polecane posty

Gość jak najlepiej

Pisałam na ogólnym, ale teraz się zorientowałam że to chyba bardziej odpowiedni dział ;) Samemu z ogłoszenia? Czy może przez jakieś (oczywiście sprawdzone) pośrednictwo pracy? Hmm, bo już sama nie wiem :( A jeśli przez jakieś pośrednictwo czy agencję pracy, to może zna ktoś coś godnego polecenia w Szczecinie? ;)

Gość puppinka
Przez agencje pracy, ogloszenia w necie, w prasie eccc. ja znalazlam prace poprzez ogloszenie w internecie.

Gość najlepiej to jak masz kogos
zagranica u kogo mozesz sie zatrzymac na poczatek - bo ciezko jest szukac pracy zagranica siedzac w polsce - czesto chca zaprosic cie na rozmowe czy potrzebuja jakis dokumentow a poza tym jak w CV napiszesz ze jestes jeszcze w polsce to taki pracodawca nie bedzie cie raczej bral pod uwage bo na jedno miejsce ma pewnie z 20 innych, ktorzy sa na miejscu i dostepni od zaraz a jak nie masz nikogo znajomego to poszukaj sobie pokoju u kogos - np na emito.net tam sa ogloszenia i mozesz znalezc cos ciekawego i niedrogiego powodzenia

Gość jak szukac no jak
tez jestem ciekawa. tyle ze ja juz jestem w uk od miesiaca i nic! nie bylam nawet na zadnym interview, nawet w supermarketach mnie nie chca! nie wiem co robic.