Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dąłnyy

Skończcie wreszcie mówić na Michaela Jacksona Dżekson

Polecane posty

Gość dąłnyy

Prawidłowa wymowa to Żakksołne, dałny! Nie umiecie po angielsku??!!

Gość dąłnyy
wystarczy mądry topik założyć i nikt nie odpowiada

Gość loelee
Ty chyba z chuja spadłaś ;|

Gość gggggggggggggggggggggg
Ja osobiście jestem PRZERAŻONA jak on miał prawdopodobnie źle wykoaną pierwszą pomoc. On miał jeszcze puls jak go lekarz znalazł. Ile on go na tym łóżku reanimował i po co? Co za matoły. I po co ta adrenalina 4 razy? Widzę, że nie działa to 3 zastrzyk i koniec - ile można walić w to serce. On miał mieć elektrowstrząsy. Ja to wiem :( Walt Disney umarł tak samo. Przez chemioterapię. Dwali mu rok życia, a za miesiąc umarł. I go wciągnął. Ale jak można być takim głupkiem i tyle walić mu tej adrenaliny? Tak jakby był kiedykolwiek gruby. Raczej zawsze był chudy, napisali, że 1984 miał 48 kg. Był chudy i niezbyt wysoki i juz. A teraz pożarły go niezbalansowane tablety. MOJA WERSJA. Biali lekarze go wykończyli. Ale też trzeba być naprawdę ciołem, żeby 20 lat lekarza nie zmienić jak nic nie działa tylko coraz większe tablety. To on se dzieci z probówki robił. Żył jak idiota i tak umarł. Jedynie, że miał kasę. Pod koniec już z nim nikt nie umiał wytrzymać chyba. I tyle :( A żył tam gdzie Walt Disney. Aż mnie serce zakłuło jak to przeczytałam. No to jak mógł być inny koniec. Choć Disneya pogotowie uratowało za pierwszym razem. I w szpitalu dostał kilka razy śpiączki. To samo Presley - 2 razy śpiączka zanim zjechał. A on tu próba tu śmierć. Ale miał lekarzy :( Powinni siedzieć doktory Mengele :(

choc piszą , że już w 1994 jeździł z anestezjologiem. Pewnie to normalne. A teraz? Tyle tabletek. To może konia zabić. Ale się nim przejmowali a teraz wielce płaczą... :(

I wtedy już gdzieś im odleciał. W czasie koncertu. Ze zasłabł i przytomność stracił. Ale bezsens :(

Gość a Majkel
jest dobre? :P

Gość dąłnyy
Jaki znów majkel!!! Nie wierze że to przeoczyłam! Mówi się Miszel!

Gość MajkelDzekson
A dla mnie to nie zaden majkel ani Dzekson tylko zwykly PEDOFIL!

w.w - wlasnie widac ile wiesz na jego tematt 😭