mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 12, 2009 ylko boję się jojo...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ms_xoxo 0 Napisano Lipiec 12, 2009 widzę że mój temacik \"tyje w oczach\":D super :) ja chciałabym zejść do 66kg do końca lipca choć to trudne... bo na początku sierpnia wyjeżdżam i chciałabym się pokazać w stroju ... och nie wiem jak to mam zrobić :P dziewczynki a słyszałyście o diecie 50/50? ja kiedyś na niej bardzo dużo schudłam... ale przytyłam później przez słabą psychikę na hmm.. problemy miłosne :P ale wyleczyłam się już z wielkiego zajadania smutków... narazie muszę schudnąć i postarać się, żeby ktoś mnie zauważył, nie ukrywam hihi :P i to mój cel :) zobaczyć soczystą piąteczke na początku na wadze :) ach jakby było pięknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nodule 0 Napisano Lipiec 12, 2009 własnie to bezsensu jest, lepij sobie ustakl ze np.1200kalorii i tyle jesc, bo takie mało jedzenie nic nie da;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralinkoww 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Kochane tylko proszę o nie głodzenie się! Zrzucamy zdrowo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 12, 2009 a co to jest za dieta 50/50?? :) Mój problem polega na tym, że nie umiem wytrwać jak nie widzę szybkich efektów na wadze:) Nie wiem dlaczego... potrafię się ważyć nawet kilka raz dziennie... ehhhh kobiety:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralinkoww 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Właśnie i ja mam na to sposób..nie mam w domu wagi!;) Dlatego tez nawiedzam koleżankę co jakiś czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Spryciula:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ms_xoxo 0 Napisano Lipiec 12, 2009 to jest po prostu tak, że w poniedziałek np. jesz ściśle dietetycznie, ale tak bardzo, a we wtorek znowu pozwalasz sobie na małe co nieco.... środa znowu dietetyczna, czwartek nie... i tak po prostu już na psychikę Ci się robi, że w te dni niedietetyczne nie jesz tak dużo żeby nie stracic efektu dnia poprzedniego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralinkoww 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Ja wolę nie igrać z moim łakomstwem bo wszystkie dni zrobiłby się na małe co nieco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nodule 0 Napisano Lipiec 12, 2009 a ja jem 700 kalorii i narazie mi starcza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 12, 2009 Idę spać, jutro wielki dzień - PIERWSZY DZIEŃ DIETY. Zważę się i przez tydzien będę walczyć ze sobą żeby na wagę nie wchodzić;) Postaram się biegać, ograniczę słodkości, będę piła około litra wody i inne napoje (te wasze cherbatki:)) , nic po 18, i jakieś brzuszki i przysiady... Zobaczymy czy ta do jakiś efekt. DO DZIEŁA!! Dobranoc - Buziaki:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Cześć Dziewczyny :) I jak tam pierwszy dzień diety? Ja dziś zaczynam od początku a6w (robię je w kółko :D, kończę jedną serię i zaczynam następną, bardzo skuteczne ćwiczenia na brzuch, ale jak się zrobi raz, a potem przestaje się ruszać to efekty szybko zanikają :( ). Wstałam wcześnie (zresztą zawsze tak wstaje :) ), więc mam za sobą moje codzienne ćwiczenia (półtora godziny pilatesu, no i oczywiście a6w), wypiłam ocet jabłkowy i kawkę, \'zagryzłam\' błonnikiem i beta-karotenem w tabletkach :D, następnie się zafoliowałam i teraz leżę jak parówka :D O 10.00 idę się kąpać i zbieram się do pracy (jak mi się nie chce :( ). Na obiad mam pieczonego łososia i odrobinkę kalafiora :), na kolację będzie moja wypaśna jajecznica (jak zwykle bez chleba). To taki mój standardowy plan dnia. Od sierpnia będę miała kartę fitprofit (moja wspaniała firma mi ją sponsoruje :D ), więc zacznę znowu chodzić na basen, planuję też zacząć uprawiać spining :). W lipcu za to mam urlop (już za tydzień :D ). Planuje spakować walizkę i wynieść się z Wrocka na dwa tygodnie, na moją rodzinną \'wieś\' :D Rano będą ćwiczonka, potem godzinka opalania na balkonie, następnie foliowanie, prysznic ze szczotą (świetna rzecz na cellulit ;) ), znowu jakieś ćwiczonka (muszę sobie poszukać czegoś ciekawego). Generalnie planuję jak ms_xoxo zrobić na kimś wrażenie, po powrocie :) Właściwie robię już teraz (ale niestety trochę mniejsze niż na początku :( ), a w sierpniu chcę żeby mu szczęka opadła, a do września ma każdej nocy o mnie śnić :D Życzcie mi powodzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralinkoww 0 Napisano Lipiec 13, 2009 To widzę ze nie tylko ja chce zrobić megaa wrażenie. Pewnie się zdziwi jak mnie zobaczy a wraca już za 3 tyg :D Powodzenia dziewuszki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ms_xoxo 0 Napisano Lipiec 13, 2009 witajcie kobietki :) u mnie dziś rano załamka - 69,5 na wadze :O coś okropnego ale biorę się w garść nie narzekam hihi :) a więc dzisiaj na śniadanko kawa (oczywiście czarna) i mała kromka ciemnego chleba z serkiem... :) jeszcze teraz zjem jajo na twardo :) 24 - podziwiam Cię za dzień pełen ćwiczeń i poświęcony swojej sylwetce :P aach my kobietki wiemy co się facetom podoba :D ja chciałabym mieć 10kg mniej w październiku... myślicie ze dam rade? zostały mi 2 tygodnie lipca, sierpień, wrzesień... hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Witajcie dziewczynki:) Ja też chcę zrobić świetne wrażenie jak w październiku wrócę na akademię :) Mam nadzieję że na stałe stracę te 10 kg.... No ale czas pokaże. Dzisiaj jestem o kefirku, żeby się oczyścić i przygotować do odchudzania , zobaczymy, może jutro też... Narazie mnie nie ciągnie do innych rzeczy, ale to przez to że nawet nie mam czasu o tym myśleć. Zobaczymy jak będzie wieczorkiem... Oby dotrwać. A ja się nie ważyłam, zważe się za tydzień:P Czyli 7 pięknych dietowych dni.... Może wytrwam:P Do napisania dziewczynki, trzymam kciuki. Meldować się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 13, 2009 a teraz popijam sobie białą cherbatkę (z jakąś gruszką chyba) :) I jestem optymistycznie nastawiona do naszego odchudzanka:)) CIUM :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ms_xoxo 0 Napisano Lipiec 13, 2009 to ja też może się skuszę na spowiedź hihi a więc u mnie tak: - czarna kawa - 2małe kromki chleba razowego (80kcal) - 20g serka topionego (60kcal) - jajko na twardo (70kcal) -pierogi... aj (260kcal) a co na kolację to jeszcze nie wiem, ale chcę żeby była przed 18:00 :) dziewczynki doradźcie coś smacznego, ale żeby nie jeść chleba :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nodule 0 Napisano Lipiec 13, 2009 płatki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 13, 2009 TYLKO NIE PŁATKI!! To same węgle, egle raczej rano, a wieczorem białko, jogurt naturalny albo bez cuku, kefir czy maślankę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralinkoww 0 Napisano Lipiec 13, 2009 a we mnie dziś mama wmusiła loda z automatu ;( ehh, czyli dziś +20 min dłużej ćwicze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*meg* 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Czesc dziewczyny, Moge do was dolaczyc!!!! Ja waze az 75kg przy moim wzroscie 162cm to okropnie duzo. Tez staram sie stosowac diete nie zawierajaca weglowodanow no i cwiczyc regularnie. Jeszcze jak bylam w LO wazylam 54kg, ale po ciazy sporo przytylam i tak juz sie mecze z moim tluszczykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaśka 0 Napisano Lipiec 13, 2009 ia ja sie dzis melduje :) wazyłam sie wiec zrobiłam sobie stopke - masakra jakas , biore sie ostro za siebie bo tak dalej byc nie moze zjadłam dzis ; -płatki owsiane na mleku z zurawina -twarozek ze szczypiorkiem - teraz gotuje sobie makaron razowy z brokułami i zielona papryka a na kolacje zjem kefir z dodatkiem surowych warzyw -pewnie nie bedzie to przed 18 ale jak dla mnie to duzo zawczesnie chodze spac kolo 24 wiec mysle ze spokojnie kolacje moge zjesc o 20 jak zjam i zrobie obiad dla meza troche posprztam w domu to wezme sie za robienie brzuszkow:) ciekawe jak mi pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaśka 0 Napisano Lipiec 13, 2009 meg pewnie ze mozesz zawsze lepiej jak bedzie nas wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*meg* 0 Napisano Lipiec 13, 2009 To ja tez napisze co zjadlam: sniadanie: mussli z mlekiem 2 sniadanie: kromka z serkiem bialym i pomidorem, obiad: makaron z serem. przekaski: jablko i brzoskwinia. To wszystko co planuje na dzisiaj. Po pracy jade na basen poplywac z 30-40 min, zeby spalis te nieszczesne weglowodany, ktore dzisiaj spozylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaśka 0 Napisano Lipiec 13, 2009 widze ze prawie wszystkie nie "lubicie'' wegli a ja bez nich nie wyobrażam sobie zycia przynajmniej narazie ;) ale staram sie przynajmniej zjadac te bardziej wartosciowe zamiast zwykłego makarony to np razowy albo zamiast białego ryzy to dziki albo brazowy noi białemu pieczywu tez wypowiadam wojne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ms_xoxo 0 Napisano Lipiec 13, 2009 skoro odradzono mi drastycznie płatki na kolację :P hehe to co powiecie o jajecznicy z dwóch jajek? no i niestety odrobiną oleju.. :/ przed 18! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Wieczorkiem mnie już pewnie nie będzie bo przyjeżdza mój ukochany do mnie :) Mój jadłospis dzisiejszy prezentuje się tak: Śniadanie: Mały kubek kefiru II Śniadanie: biała cherbata Obiad: Duży kubek kefiru Kolacja około 18: fasolka szparagowa uduszona z przyrawiami, pomidor. I do następnego dnia .... nic:)) Mam w planie jeszcze ćwiczenia: przysiady, brzuszki itp:PP Do jutra! :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały rabaarbarek 0 Napisano Lipiec 13, 2009 a jajecznica na małej ilości oleju moze być:) ja bym dała zamiast oleju oliwy z oliwek ale to kwestia gustu i smaku... (olwa podobno zdrowsza, ale nie wiem czy na ciepło też:) na diecie SB wszystko robią z oliwą z oliwek , smażą też więc myśle że ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdgtsfgsdfgasdfg Napisano Lipiec 13, 2009 a ja robię jajecznicę na mleku. Smakuje równie dobrze. Jeśli np. robię ją z dwóch jajek to 2 łyżki mleka, 3 jajka- 3łyżki itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juliettaa Napisano Lipiec 13, 2009 witajcie, chcialabym sie do Was przylaczyc - do diety i udzialu w tym temacie mobilizuja mnie przede wszystkim cele innych piszacych tu dziewczyn podobne do mojego - zejsc z 70 kg do 60 , mam nadzieje, ze wsyztskiedamy rade! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach