Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ms_xoxo

Odchudzanko!

Polecane posty

he o jajecznicy na mleku to jeszcze nie słyszalam , kto wie moze kiedys sprobuje ja własnie jestem po cwiczonkach 150 brzuszkow , 3 minuty rowerku na neżąco i 10 min na steperze skosnym- wiem moze to i nie za duzo dla niektorych z was ale uwierzcie dla mnie to bardzo duzo biorąc pod uwage fakt ze wogole nie cwiczyłam

co do tych jajek to najlepiej na teflonowej, tam wogole nie trzeba tłuszczu, dziewczyny a przejmujecie ze jedno kcal ile ma kcal?

ja chyba nie bardzo zrozumiałam pytanie :/ zjadłam jeszcze na kolacje ten kefir z surowymi warzywkami :) o ktorym pisałam wczesniej a teraz pije bardzo duzo wody przegotowanej :) dzis juz nic nie przełkne oprocz niej

tomaska: ja wczoraj pocwiczylam 20min na steperze i zrobilam 100 brzuszkow i jestem z siebie ogromnie dumna, biorac pod uwage moja marna kondycje fizyczna. Jezeli bede systematyczna w tym co robio, to i tak piowinnam duzo schudnac. Wlasnie siedze sobie w pracy i zajadam mussli z mlekiem. Na obiad jeszcze nie wiem co zjem - wszystko zalezy od tego co beda w stolowce serwowac. Mnie sie wydaje, ze nodule chodzilo o to ile kcal ma jedno jajko??????? Ok wracam do pracy..... a tak mi sie nie chce dzisiaj nic robic.....

nodule - jesli chodzi o jajko to ja z reguły liczę 75kcal. meg i tomaśka - podziwiam was za jakąkolwiek aktywność fizyczną, bo ja nie daje rady sie zmusić :/ ale dzisiaj już wieczorem pojadę sobie gdzieś na rowerku :D pierwszy raz od tylu... lat? hihi dziewica:D a u mnie na śniadanko... hmm... na pewno czarna kawa, może jakiś serek, pomidorek? wczoraj mój ostatni posiłek był przed 18:00 ... to była masakra, bo chodzę spać koło pierwszej, nigdy nie wcześniej... także w łóżeczku miałam ssanie w żołądku :O ale jakoś dałam radę i lecę na śniadanie bo normalnie nie wyrobie:D a wy jak tam dziewczynki jakie plany na dziś? może ustalimy sobie jeden dzień w tygodniu kiedy wszystkie wejdziemy na wage co? i bez oszustwa :D ja proponuję poniedziałek ;)

Jestem za! Poniedziałek dzień wagowy:)) Super, bo wtedy będziemy mogły zrobił tabelkę:)) hehe ___ Siedzę sobie i popijam kawę z mlekiem, (mleka nie odmawiam sobie z tego względu że inaczej mi nie smakuje... a kawa fajnie przyspiesza przemianę materii)... Jak narazie ja również nie zdołałam się zmusić do aktywności fizycznej... ;( ale nic , może dzisiaj wieczorem. Zresztą mam w domu remont więc tu wykazuję się aktywnoscią (lecę do sklepu który zamykają o 18 po farbę , wyruszam o 17.50 i jestem na 17.58:)) Postanowiłam też, że każdy nowy tydznień diety (jeśli będą rezultaty) będę sobie wynagradzać jakimś drobnym prezencikiem - a to błyszczyk, a to majteczki, a to lakier :) hehe, ale tylko jeśli będą fajne rezultaty:P Ok, lecę do pracy, odezwę się potem, żeby dać sprawozdanie co jadlam:) :* CIUM:**

mały rabarbarek - bardzo dobry pomysł z tym wynagrodzeniem :D ja troszke mame wykorzystam, bo narazie nie zarabiam, żeby kupiła mi jakąś nową kiecke czy coś :D jej ale chciałabym mieć "5" z przodu na wadze... :) póki co - do roboty! kurde boje sie ze jak pojade na tydzien nad morze to znowu przytyje... :/

Gość gosiaw70
jestem na diecie niskoweglowodanowej od 3 lat,polecam kazdemu,jest rewelacyjna i samopoczucie na niej mam swietne,a jak tylko zaczynam grzeszyc(slodycze od ktorych jestem,niestety uzalezniona)to nie dosc ,ze waga idzie w gore to jeszcze robie sie jakas taka bez energii:))

ms_xoxo - napewno będziesz się sama z siebie dużo ruszać i przy opalanku hmm... troszkę wypocisz:) Więc nawet jak będziesz trochę grzeszyć to albo waga stanie, albo nawet może spadnie :P Bądz dobrej myśli:) Tylko po morzu wróć do nas:) z ciekawości zapytam ile masz lat??

ms-xoxo tez wczoraj poszlam spac glodna, ale jakos zasnelam. Zal bylo mi jesc na noc, ale ledwo co wytrwalam. Pomysl z wazeniem i tabelka jest super. MMozemy tak zamiescic wzrost, wage poczatkowa i aktualna, zeby widziec postep. maly rabatek, tez myslalam zeby sie wynagradzac za kazdym razem jak osiagne jeden z moich celow (patrz stopka). Zawsze to dodatkowa motywacja.

tabelka? no fajny pomysł, fajny :D tylko musimy zebrać wiadomości do kupy, żeby stworzyć ją w poniedziałek :D a więc u mnie jest tak : pseudonim : ms_xoxo :P lat : 18 wzrost : 162 cm waga początkowa : 69,5 kg :O waga aktualna : to w poniedziałek hihi :P cel : 59 kg :)

Witajcie moje drogie:) przyłączam się do Was! ja odchudzam się od 10 lipca- okolo 800 kalorii dziennie, 300 brzuszków, 4 razy w tyg rowerkiem 20 km ;] i biorę tabletki Therm- Line 2. a i jeszcze 1,5 l wody i 4 kybki zielonej herbaty. Wiek: 23 Waga: 58,4 kg (10 lipca, 17 następne ważenie:P) Wzrost: 165cm Tyle o mnie:) Wspierajmy się Kochane:)

Ja mam lat 20 :) prawie 21 :) __ Wiecie co, ja wraz z tym odchudzaniem postanowiłam zacząć dbać o siebiebie super mocno:) To znaczy, kremy, dbanie nie tylko o ruch i diete ale i rozwój intelektualny:) Trochę chcę w siebie zainwestować... I zakupilam na allegro depilator:) to tak na dobry początek, zawsze będę miała piękne gładkie nogi:) I jeju, jak strasznie bym chciała móc kupować śliczne , słodkie staniczki... ;( ehhhh To w poniedziałek wieczorkiem po ważeniu zrobimy taką ekstra tabelkę:)

mały rabaarbarek - ja też chciałabym mieć mniejsze piersi... wiesz, byłemu się podobały hihi :P ale ja się ledwo mieszczę w D75... chciałabym mieć C to byłoby już tak optymalnie :) \polina witaj na pokładzie :D chociaż ja dążę do takiej wagi, jaką Ty masz :) na początek :P hiih

Ja też chcę zrzucić trochę tłuszczu z biustu;/ jak kiedyś schudłam 5 kilogramów to i biust spadł- także nie martw się :)

ach mówię na początek bo zapomniałam oczywiście napisać, dlaczego tak naprawdę się odchudzam ... a więc w styczniu mam studniówkę i moje marzenie to ważyć na niej 55 kg :) a do pazdziernika zejsc do 59 ha! tylko jak to potem utrzymać i jeszcze troche schudnąć, kiedy święta są po drodze... :O

O kurcze zapomniałam ze w styczniu tez mam studniówkę heh ;) No to mam kolejny cel chudnięcia :)

Schudłam w ciągu 4 miesięcy- żadnej diety, po prostu stresująca praca;] Nie mogłam w siebie nic wcisnąć, ale też nie miałam czasu na jedzenie. potem stres się skończył i kilogramy wróciły;/ ale teraz jestem pełna nadziei, że się uda:D bo już widzę rezultaty po tych kilu dniach:P

O.N.A 91 z jakiego jestes województwa? moze bedziemy sie bawic na tej samej studniówce hihiih :P kurcze... ja mam ważniejszy cel - musze znalezc partnera na studniówkę :D ach no i do tego też trezba zrzucic ten tłuszczyk :P

eee województwa ;p Ze Szczecina jestem, konkretniej trochę :) Ale na prawdę wypadła mi ta studniówka z głowy- dopiero co zaczynałam LO a tu prawie koniec ;p

Co do moich piersi to uwazam, za sa za male I byloby super jakby moj tluszczyk z brzucha I posladkow przemiescil sie w gorne czesci moje ciala, ale to nierealne. Kiedy ja mialam studniowke to wazylam 54kg, ale to byly piekne czasy. Teraz juz jestem stara krowa, a po ciazy przytylam okrutnie. Tak mysle jaki jest moj cel odchudzania – poprostu czuje sie okropnie z dodatkowymi kilogramami I nie moge nosic wielu fajnych ubranek, bo nie robia ich w rozmiarze 42-44!!!!!! Tragedia. Ide sobie kupic jakis obiadek. Czas na przerwe.

O.N.A. 91 - ja mam do Szczecina jakieś 600 km, raczej sie nie spotkamy hihihi :classic_cool:

A mi się tydzień do dupy zaczął i już mam dość. Dieta oki, ale cała reszta leży :(, przede wszystkim samopoczucie :( Co do danych, to mam 26 (prawie 27) lat, stara krowa ze mnie :p. Mierzę 166 cm i ważę ok. 53 kg. Wymiary 90-66-91, w udziku 53, to tyle.

Zazdroszcze takiej wagi 24, uwazaj tylko zebys w jakas chorobe nie wpadla. Ja bym polecila uprawianie sportu zamiast diety, zeby uksztaltowac sylwetke.

hej, ale napisałyscie;) wszystko przeczytałam;), hih:) tabelka bardzo dobry pomysł:] ja wszystko mam w stopce jak cos, i jak cos to moge sie zając jej zrobieniem , bo mam teraz bardzo duzoo wolnego czasu, wiec z tym nie ma wiekszego problemu:] tylko niech kazdy da \'dane\' co do sportu to ja jak to w domu, tu sie pozginam , tu to tu odkurzanie:) a wieczorem zazwyczaj rower:) ale chciałabym jeszcze ok. godziny na takim domowym, tylko bez wiekszych przerzutek bo wtedy sie robią mięśnie ciało sie robi twarde, i przybywają kg, wiec doradzam ćwiczenia aerobowe:) ja lat mam 19:], i jestem z rocznika \'90:) dzis sobie zrobiłam kartofle na obiad na teflonowej patelni:P a ok.16 zupka;) ii mam pytanie dziewczyny? dzis sobie kupiłam herbate jakąś pomarańczową odchudzająca? i chciałabym pić 3 kubki tej, i 3 kubki zielonej, i pytanie czy można łączyć je dwie;P? czy to troche niezdrowe? ale sie napisałam:)

witam was moje kochane ;) ja własnie z pracy wróciłam i od razu usiadłam do forum zeby moc przeczytać jak wam idzie , ja tez sie trzymam jak narazie a zjadłam dzis 8 płatki z zurawina 12 tez płatki z zurawina bo nic innego nie miałam o 16 zjam piers kurczaka z piekarnika zapiekanego z kalafiorem papryka i pomidorkiem - zero tłuszczu a o 20 jogurt naturalny i moze dorzuce sobie zielonego ogorka :) jeszcze dzis nie cwiczyłam ale jak zjem to wezme sie za sprzatanie ( to bedzie rozgrzewka ) a pozniej troche pocwicze :) oczywiscie zdam relacjie co udało mi sie zrobic tez uwazam ze poniedziałkowe wazenie i tabelka to swietny pomysł meg mysle ze jak razem bedziemy pisac co ktora cwiczyła i ile to bedzie to motywacja dla nas obu i was dziewczyny tez zachecam ktos tu pisał ze co? ze stara krowa? ja to dopiero jestem stara krowa w sierpniu 28 lat skoncze :P he he ale wiecie co wogle sie na tyle nie czuje

no tak jak ja jestem to nikogo nie ma :( mowie wam jaki pyszny wyszedł ten kurczaczek a pierwszy raz robiłam ,naprawde polecam ja juz po cwiczeniach dzis 150 brzuszkow i 10min na steperze :) upociłam sie jak mops przez ta duchote ale mysle ze to dobrze przynajmniej toksyny ze mnie wyjda. teraz odpoczywam przy pełnym kuflu wody :D