Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ms_xoxo

Odchudzanko!

Polecane posty

Gość Dietetyk
Witam jestem Dietetykiem który pracuje w swej dziedzinie od ponad 5 lat chętnie mogę ułożyć panią diety dostosowane do Pań stylu życia oraz do nałogów jakie Panie posiadacie. Moje diety można również nie raz spotkać w gazecie Vitalia, Joy, oraz Vita. Moje diety są znane w całej polsce ale również lecze pacjentów w Niemczech gdzie jest tam największe zapotrzebowanie na dietetyków gdyż właśnie tam jest największa otyłość wśród ludzi w Europie. Skończyłem również 2-letni kurs instruktora Fitness i moge dostosować zestaw ćwiczeń do Pań trybu życia. Zostałem również nagordzony wyróżnieniem wielu specjalistycznych ośrodków w polsce które zjamują się leczeniem osób otyłych, mój sposób pisania diet jest oparty na wielu czynnikach które wrunkują odpowiednią klasyfikacje spożywanych prosuktów przez nasz orgaznim oraz ewentualne spalanie ich poprzez cwicznia z różnego zakresu których również jestem pomysłodawcą. Średnia stała utrata wagi przy mojej diecie wynosi około od 5 do 7kg na 24 dni Jeżeli jesteście zainteresowane piszcie na maila: kuba290492@gmail.com (proszę nie odpowiadać na forum) . Ułożenie diety to koszt od 10zł. Więc wporównaniu z innymi ofertami jest to nie wiele. Robie to tylko dlatego ponieważ pragne pomóc osobą otyłym lub tym które chcą zrzucić pare kilo ponieważ wiem jakie to istotne w naszym zdrowiu i jakie to niesie konsekwencje. Pozdrawiam Kuba

hallo dziewczyny a gdzie wy wszystkie sie podziałyscie ??? o nie !! wracac szybko na topik , komu mam sie pochwalic ze kilogram mi spadł? wiem wiem ze to mało i pewnie sama woda ale i tak mnie to cieszy

Hejka :) Ja leżę w domu, do góry brzuchem. Uwielbiam mój Wrocek, nigdzie indziej nie czujęsię tak w domu (choć jestem poza domem ;) ) niż właśnie tam. Czasami mam wrażenie, że to miasto mnie do siebie \'tuli\'. Wiem, że to dziwnie brzmi :D, ale tak właśnie jest. Dziś znowu zabieram się na poważnie za dietę. Opalać się nie mogę, bo pogoda paskudna.

Witam po dłuższej nieobecności :) Ja nadal się trzymam celu nawet mama powiedziała \' chudniesz w oczach\' ;P To się pochwalę- już ważę 55 kg jeszcze tylko trochę trochę i dobrnę do mojej wymarzonej wagi :)

O.N.A.91 no to gratuluje !!! ciesze sie dziewczynki ze jestescie bo juz sie bałam ze sama zostane . czytam teraz ksiazke \'\'nie potrafie schudnąc\'\' bo duzo dobrego słyszałam o tej metodzie ale narazie trzymam swoja dietke a pozniej juz po urlopie moze zdecyduje sie na te proteinowa - musze najpierw dobrze ja zrozumiec a poza tym na wczasach łatwiej bedzie mi trzymac moja niz te z ksiazki

dzięki tomaśka ;* Teraz się ciesze z mojego 'sukcesu'.Ale niedługo wraca chłopak i jak znów mnie roztyje słodyczami to się załamie :(

O.N.A.91 musisz byc twarda :) ja na szczescie nie mam problemow ze słodyczami nie bardzo przepadam za nimi wole o wiele bardziej jakies chipsy , paluszki czy orzeszki raczej słone przekąski

To jest: dieta bez diety :) Pije bardzo dużo zielonej i czerwonej herbaty , ograniczyłam cukier i tłuszcz. Nie opycham się i 5 posiłków dziennie jest:) Za to ćwicze 3 razy dziennie:)

Hej , hej - witam po długiej nie obecności. Ale nie miałam komputera ze sobą a byłam w moim kochanym Krakowie u swojego P. tak więc wagę zmienię jutro bo chcę się zwazyć rano:) hehe... A dietkowanie mi nawet idzie... Tylko ten ruch- nie mam wogóle zapalu. Gratulacje tomaśka i reszta! :*

Zmieniłam stopkę :P Jest 67 kg... Liczyłam na 66,5 ale cóż... W krk sobie folgowałam więc muszę sie tym zadowolić. Teraz idę ćwiczonka robić- bo w tali ładnie mi schodzi to muszę pomagać:) Nawet mój P zauważył że mam bioderka szczuplejsze:P jeju dziewczyny jak się cieszę!!:) Buzaki:*

Hej dziewczynki!! Gdzie jesteście?? temacik podupada;/ meldować się- dawać znać jak dietka idzie:D ja w tydzień schudłam 1,5 kg nastepne ważenie w pon (miało być w piątek, ale wypada mi okres, więc pomiar będzie oszukany:P) Buziaki:*

ja zważę się jak poczuję, że coś schudłam, teraz mam okres więc lipa... dieta jak najbardziej jest:) i ćwiczenia są:)

No własnie mi też własnie okres się zaczyna... eh, martwię się czy będzie mi się chciało ćwiczyć... już ponad tydzień się odchudzamy :)) Fajnie... No rzeczywiście kobiety, topic maleje... ale ms_xoxo miała jechać nad morze... a 24 jest w domu, ale nie poddajemy się!

hej, dłuzej mnie nie było, ale musiałam pilnie wyjechac:) tez troche pofolgowałam, no ale raz sie zdarza ..:) gratuluje zgubionych kg, do potem;)

Dzisiaj mój jadłospis ma się tak: Sniadanie: kawa czarna II śniadanie: krążek ryżowy naturalny z konfiturą wiśniową Obiad: jajka , biała herbata Podwieczorek: Jabłko Kolacja: jogurt \"light\" owocowy :))

a mój jadlospis na dzisiaj ma się tak::D Śniadanie- płatki owsiane z mlekiem II śniadanie- szklanka mleka:P obiad: warzywa z patelnie a na kolacje jogurt z musli albo nic- jade jutro nad jeziorko z Ukochanym więc brzuch musi być płaski:D a tak btw polecam 6 Weidera- po kilku dniach brzuch zrobil mi się twardy i tłuszcz znika w zastraszającym tempie:P to jak brzuszki razy 3:D

witam dla mnie a6w jest za ciezka za duzo powtorzen kiedys robiłam i doszłam do 12 dnia wiecej nie dałam rady zniecheciłam sie

hej hej ... mój ukochany wyjeżdza na tydzien ;(( Nie wiem, ze smutku chyba zniknę... Co mam robić ... ;( Kochany mój... Może jak wróci to mnie nie pozna... zaczne intensywnie ćwiczyć:P hie hie

Hej dziewczyny! Co tak nas mało... jeju... tylko nie to. ;( _____ Wcześniej ktoś przysłał linka o forum o odchudzaniu, zapisałam się w sumie bo jest nowe, i może fajnie kogoś można poznać:) a tu, wieje pustką... Ale tak wrazie co to popijam kawkę czarną a zaraz zabieram się za ćwiczonka :*

oj ja nie widziałam swojego Ukochanego od ponad dwóch tyg, a zobaczę się za dwa:/... takie życie niestety.. jak tam u Was z dietką? mały rabaarbarku- wszystkie dziewczyny chyba za dużo ćwiczą i nie mają czasu napisać:P

Cześć :) Ja dziś na jeden dzień wracam do Wrocka, na imprezę służbową :D Kolacja w najlepszej restauracji we Wro :D Oglądałam dziś uważnie mój brzuszek, zaraz po ćwiczeniach i rysują się na nim mięśnie :) Po tej imprezie odstawiam definitywnie cukry i wyciągam \'kaloryferek\' na wierzch :p Mam już przygotowany strój na wieczór. Koktajlowa, biało-czerwona sukienka, idealnie przed kolanko, dopasowana niczym rękawiczka, z dekoldem w serek i króciutkimi, bufiastymi rękawkami. Do tego biało-czerwone klapki na 6-centymetrowym obcasie. Całość dopełni mała, biała torebka z benetona i biały, króciutki sweterek, rozpinany i z rękawkami do łokcia :) Na włosy przewidziałam loczki, a makijaż w odcieniach szarości, bo podkreśla to kolor moich oczu :) Jestem perfekcjonistką :p

uuuu jaka laska z Ciebie będzie:) aż Ci zazdroszczę, że masz okazję, żeby się tak ładnie ubrać:)

No ja też się cieszę, bo tą sukienkę miałam do tej pory tylko 2 razy na sobie, a dałam za nią kupę kasy (to miss sextin, pewnie źle to napisałam :p ), więc jeśli w niej nie chodzę to mi się nie zwraca. Choć tyle, że ma bardzo klasyczny krój, jest dobra gatunkowo, więc pochodzę w niej parę lat, bo to nie jest fason, który wychodzi z mody ;)

no ja też myślę, żeby sobie kupić właśnie jakąś klasyczną prostą, może małą czarną:) ale to jak już schudnę;)

Oj , tak dziewczęta uwielbiają się stroić - wiem coś o tym... ja też jakąś cudną suknię sprawię sobie jak zmaleję :P hehe Ale pierwszy cel już bliski! Pudełeczko, pewne że ćwiczą , sama ledwo co się odrywam od brzuszków, żeby coś skrobnąć :PP hehe :* Do napisania

a co do tęsknoty, to nie wiem jak to znosisz :) Jak go nie widzę dzień to tak mi źle że masakra... a jesteśmy razem już ponad dwa lata... ;P