Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felikso

Co zrobić z kolesiem który natrętnie zaczepia moja dziewczynę?

Polecane posty

Gość Felikso

Witam. Sprawa wygląda o tyle nieciekawie iż moja dziewczyna zna tego kolesia już zanim mnie poznała. On niby jest w niej zakochany ale ona nie chce utrzymywać z nim kontaktów. Zdarza się że dzwoni do niej z zastrzeżonego numeru pisze smsy i wogule czasami zaczepia ją. On poprostu nic nie rozumie. Sprawa dzieję się juz od kilku lat. Nie wiem co mam z tym zrobić. Z tego co wiem od znajomych jemu nawet fizyczny łomot by nie pomógł w zrozumieniu. I jeszcze jedno jak bylismy kiedyś razem na imprezie to chciał podejść do niej a ja naturalnie wstawiłem się bo ona nie chciała go widzieć no i chciał się ze mną bić. Skończyło sie na wymianie zdań. Od tego czasu wszędzie mówi że mam od niego łomot itp. Ale tylko tyle żadnych telefonów od niego do mnie tylko takie gadanie do ludzi. Proszę o rady.. Nie wiem jak skutecznie to załatwić bo napewno nie rozmową poprostu z nim nie da się rozmawiać (najpewniej skonczyło by się bójką )

Gość gość
nie badz sipa tylko skuj ryj frajerowi

Gość gość
wez kolegow w stylu Pudziana, jak nie masz to wynajmij (teraz wszystko mozna). koles na sam wido zesra sie w gacie i zrozumie o co kaman

Gość gość
pozbierać smsy i zanieść na policję, założyć gnojowi sprawę o stalking, najlepiej jeszcze świadków mieć, jak policja i prokurator go przemaglują to mu się odechce + plus zakaz zbliżania się, na własną rękę nic nie rób tkniesz g****o a pójdziesz siedzieć za człowieka jak mu za bardzo wlejesz, po ci to? w efekcie końcowym może wyjśc tak że sobie sam narobisz więcej kłopotów niż jemu, z ta policją jak najszybciej bo to chyba jakiś psychol skoro nic nie dociera a tacy są niebezpieczni, odrzucony koleś jak jest psycholem może z zemsty nawet zabić więc najpierw może idzcie do jakiegoś prawnika po radę a potem na policję lub prokuraturę

Gość gość
dziecinada

Gość gość
to temat sprzed 6 lat