Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa_beeeeeee

co na podziekowania

Polecane posty

Gość kasiaaa_beeeeeee

dla rodziców :( Zadnych statuetek, ksiązek i innych odpustowopodobnych rzeczy kwiatów w koszach nie chcialam tylko poduzym bukiecie, oprócz kwiatów na prezenty mam po 150zł czyli ok 300zł dla mojej mamy i dla rodziców narzeczonego co za to mozna kupic fajnego?? Chcialam cos z bizuterii ale za tyle to nic nie kupie, sama niewiem poradźcie???

my kupujemy rodzicom po wielkim storczyku w pięknej szklanej doniczce. wszystko ładnie opakowane :) a te statuetki to wyglądają jak nagrobki :D

Gość kasiaaa_beeeeeee
no mi wlasnie tez te statuetki kojarzą sie z nagrobkami :O

Gość tysia123
na weselu rodzice dostali kwiaty. W ramach podziękowania juz po slubie, na spokojnie dostali od nas eleganckie albumy ze zdeciami z sesji fotograficznej. Byli bardzo zadowoleni. w koncu podzoekowania sa dla was a nie dla gosci, wiec nie musowo robbic szopki z niewiadomo jakimi prezentami na weselu,

u nas akurat szopki nie bedzie , szczerze mowiac nawet bym wolala zeby tych podziekowan nie bylo na weselu ale wiem ze rodzicom bedzie przykro. chce tylko zeby facet z orkiestry zapowiedzial ze mloda para chce podziekowac rodzicom za pomoc..... itp. wreczymy kwiaty no i te albumy a w tle bedzie leciec kochanych rodzicow mam; tylko teraz nie wiem co po tym jak wreczymy te podziekowania? czekac na srodku az sie piosenka skonczy czy poprostu sie rozejsc?

my podziekowan nie mielismy wcale bo i dzikeowac nie bylo za co, ale u kolezanki bylo bardzo fajnei przygotowane, rodzice dostali kwiaty i fotograf zrobil im zdjecia wspolne, po weselu na drugi dzien na poprawinach rodzice otrzymali w duzym formacie te zdjecia z para mloda i nadrukowanym wierszem w pieknych ramkach skladanych w ksiazke, mnie sie to bardzo podobalo, oryganalnie a bez kiczu

oo bardzo fajny pomysl , niestety ja fotografa bede miala tylko na slubie wiec z tej opcji niestety nie skorzystam , chyba ze ktos zrobi nam wspolne zdjecie zeby było do albumu. a moze zaspiewanie samego sto lat wystarczy?

Gość DanciaWawka
Mojej siostrze fotograf, który był zamówiony na ślub i zdjęcia plenerowe dodatkowo trzy tygodnie przed ślubem gratisowo zrobił super zdjęcia plenerowe. Fotograf podpowiedział siostrze jak mają się ubrać, aby te zdjęcia były ciekawsze. Nie pamiętam ile było tych zdjęć, ale chyba dwa albumy po 80 dużych zdjęć. Siostra nie kupowała żadnych kwiatów tylko dała te dwa albumu rodzicom. Rodzice, gdy zobaczyli po rozpakowaniu prezent popłakali się. Przez cały czas dalszej części wesela wszyscy oglądali te albumy. Pomysł ze zdjęciami pary młodej i rodziców jest fajny. Fotograf siostry po błogosławieństwie zrobił taką mini sesję z rodzicami tak, że na weselu już nie było by sensu zrobienie takich zdjęć. Kwiaty też są fajne, ale za kilka dni wylądują na śmietniku a albumy z tak pięknymi zdjęciami zostaną. Ten sam fotograf będzie na moim ślubie, ma mnóstwo fajnych pomysłów, ale jest problem. Ja też nie chcę dawać kwiatów, ale nie chcę też dawać takiego samego prezentu, jaki dała moja siostra. Fotograf powiedział, że bierze ten kłopot na siebie i coś tam wymyśli.