Azile 0 Napisano Lipiec 12, 2009 23 letnia niania z 4 letnim stażem zajmie się dzieckiem/dziećmi powyżej 18 miesiąca życia i/lub pomoże w pracach domowych (bez gotowania). Interesuje mnie praca na kilkanaście godzin tygodniowo. Posiadam referencje. Osoby zainteresowane, proszę o kontakt e-mail: azileee@gazeta.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opiekunka pomocna Napisano Lipiec 16, 2009 praca poznań: http://szukam-opiekunki.pl/praca-dla-opiekunki/miejscowosc/Pozna%F1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostaryka1215 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Myślę ze łatwiej będzie jak się zarejestrujesz na jakimś portalu przeznaczonym typowo dla osób oferujących swoje usługi jako niania do dziecka np. niania.pl . Nie wszyscy korzystają z kafeterii w celu znalezienia opiekunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azile 0 Napisano Lipiec 19, 2009 Oczywiście jestem zarejestrowana na tego typu portalach. Przyznam, że miałam odpowiedzi również z kafeterii, tak więc jednak ktoś tu zagląda w tym celu:) Pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostaryka1215 0 Napisano Lipiec 19, 2009 życzę więc szybkiego znalezienia pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach