Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskany rodzic

Mam poważny problem -doradzcie

Polecane posty

Gość Zatroskany rodzic

Mam trochę nietypowy problem, Otoz mieszkam z dwojką dzieci w bloku, Za scianą mieszka para lesbijek, ktore bardzo glosno zachowują sie czasami w nocy lub w dzien. Mam nadzieje,ze wiecie o co chodzi. Dzieci pytaja co te panie robia i co mam im powiedziec. I jak porozmawiac z tymi kobietami, ze dzieci wszystko slysza

Gość Zatroskany rodzic
Ostatnio jak przyszłam z pracy dzieci znow sie mnie o to pytały co te panie robią. Troche mi glupio z nimi pogadac.

Gość Zatroskany rodzic
Nie sa az tak glosno zeby policje wzywac, zreszta nie chce tego robic bo w dzien kazdy ma prawo robic w domu co chce. One nie dra sie jakos niemilosiernie

Gość Zatroskany rodzic
5 i 10 lat. Mamy tylko jeden pokoj to przeciez nie przeniose sie z nimi do kuchni

Gość Zatroskany rodzic
Oststnio rozmawialam z sąsadami z innego pietra młode małżenstwo to powiedzieli,ze jestem przeczulona i przeszkadza mi to,ze to dwie kobiety, ze w tym upatruje problemu

Gość różowy polo koszulek
o co chodzi? czyżby jakaś nietolerancja ? ja jestem gejem i nikt mi nie wyskakuje, na szczęście nia mam sąsiadów. możemy imprezować kiedy chcemy...a nie tak jak hetero co w życiu tylko liczą kasę i nie lubią się bawić bo to grzech

Gość Zatroskany rodzic
Mysle,ze nie. one sa bardzo wyluzowane, np caluja sie na klatce schodowej przy dzieciach i maja to gdzies

Zapukaj do tych pań i powiedz jaka sprawa.Nie możesz nic im zabronić, bo to ich dom.

Gość scarlet1976
Ja bym pogadała z nimi, wiem ze moze byc sie cięzko przełamać, wyjasniła jak bardzo jest taka niezręczna sytuacja.

Gość Zatroskany rodzic
jak kiedys zwrocilam uwage jednej ze jak sie caluja to dzieci widza to powiedziala,ze zyjemy w wolnym kraju

Gość Zatroskany rodzic
One nie sa bog wie jak glosno ale slychac. Co mam im powiedziec zeby wogole sexu nie uprawialy:(

Gość scarlet1976
Nie o to chodzi ,ale przeciez mogą się zachowywać trochę ciszej,w bloku przez rury sie strasznie wszystko niesie,ale z tego co mówiłaś jak zareagowały na wczesniejsze zwrocenie uwagi to moze być kłopot.Ludzie mają czasem dość specyficzne poczucie swobody i wolnosci... Jesli sie nic nie zmieni to moze zając czyms innym dzieci zeby odwrócić jakos uwagę od tego co słyszą zza ściany....

Gość Zatroskany rodzic
jak ostatnio wrocilam z pracy to dzieci stały przy scianie i namietnie podsluchiwały:(rece mi opadly ja widze,ze ich to bardzo interesuje:(