Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoopois

czy jak do mnie zarywaja sami niezbyt urodzi faceci to...

Polecane posty

Gość aoopois

czy jak do mnie zarywaja sami niezbyt urodzi faceci to znaczy ze ja tez jestem niezbyt ladna? dodam ze to niscy, blondyyni, przy tuszy

Mam prawie to samo :D. Z tym, ze to są albo kretyni, albo psychole (ale ak serio :O), albo wsiury (nie obrażając porządnych ludzi ze wsi) :P

Gość lr r t
mam gorzej- do mnie zarywają kolesie, bo facetami ich nazwać nie można, typu "jestem karku, mam dmuchany biceps, przymałą odświętną koszulę w kratę i na pewno chcesz się bujnąć moim wozem", podczas gdy wolę tzw. grzecznych chłopców...

Gość duikoo
niekoniecznie - to zalezy ile masz lat . PRzed studiami podrywały mnie ładne dziewczyny , a nawet bardzo ładne . Na studiach podrywały mnie brzydkie ( dzialo sie to na uczelni ) . Wytlumaczenie jest proste - nikt ich nie chciał , a wiedziały ze jestem jedynm wolnym facetem wiec podrywaly mnie . POniewaz nigdy nie chcialem miec dziewczyny to daje kosza każdej niezaleznie czy ładna czy brzydka .

Gość aoopois
no dokladnie nie chodzi o to ze oni nie wygladaja jak modele ale ze to kompletne buratcwo a ja raczej szara mycha, bibliotekarka

Gość aoopois
mam 25 latek jak na standardy kafe jestem juz w podeszlym wieku

Gość aoopois
a i jeszcze panowie po 40 roku zycia ale oni to robia z gracja

Gość aoopois
ładne chłopaki na osiedlu tylko witaja się ze mną z usmiechem i mnie wogóle nie zarywają , wołają tylko : cześć ciągutka!

Gość aoopois
łołoho very funny