Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno__mi

Dlaczego on mnie tak traktuje? Co robić??!!

Polecane posty

Gość smutno__mi

Jesteśmy miesiąc po ślubie, a ja już mam dosyć :( Traktuje mnie tak, że żyć się odechciewa ciągle przez niego płaczę.. Teraz remontujemy mieszkanie i ma o wszystko pretensje nic mu się nie podoba.. W ogóle nie zwraca uwagi na to, że jestem w ciąży ciągle mi dokucza :( Mieszkamy jeszcze osobno chciałam się dziś z nim zobaczyć to stwierdził po co jak mu tak dobrze jak mnie nie widzi :/ Pierw strasznie mi ubliża, a potem przeprasza, ale ja już mam dosyć takiego traktowania.. Co mam robić??

Gość smutno__mi
przed ślubem też sie pokłóciliśmy parę razy chciałam wszystko odwołać, ale zaczął znów przepraszać, mówić że nie wie co w niego wstąpiło i obiecywać, że się zmieni a ja głupia uwierzyłam teraz tego żałuję :(:(

Gość smutno__mi
ehh chyba na to wychodzi.. zaczekam aż się urodzi dziecko jeśli się nie zmieni to go piedziele... ale potem już nie ma zmiłuj

Gość sa i tacy niestety

Gość smutno__mi
jesteśmy już dosyć długo razem, a nie że pierwszy lepszy i z nim wpadłam!! chcieliśmy ślubu i dziecka

Gość mezczyzni bardzo przezywaja
ciaze kobiety, poczekaj moze sie oswoi z ta mysla a jak nie to uciekaj daleko....

Gość assd
wcale nie zal mi ciebie, pewnie jestes utrzymanka i sie dziwisz ze cie nie szanuje