Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowiłam już Kasiullla 18

Musze sobie an gwałt znależdż faceta, nie będe czekac na wielką miłość

Polecane posty

Nie chce być jak te prawiczki którzy nigdy nie całowali sie namiętnie, nie uprawiali sexu, chciałam zaczekać ale przeraża mnie to ze mogę tak skończyć. Od dziś biorę sie za siebie zakupie odpowiednie kosmetyki, niezłe ciuchy i będe ćwiczyć ale raczej żeby wyżeżbic sylwetkę bo szczupła już jestem, do tego nowa fryzura i będzie ok.

zawsze średnio interesował mnie mój wygląd ale skoro on ma być wyznacznikiem tego kim jestem i z kim jestem to muszę to zmienić. Kto mnie poprze?

Gość dffas
zaluje ze za moich czasow nie bylo kafe mowie ci to jako 25 letnia dziewica nieeeeeeeeeee jedyna lekcja jaka powinnas wyniesc z kafe to taka zeby jak najwiecej inwestowac w rozwuj pasji, zainteresowan itp

Gość Ja bym poradziła
słownik ortograficzny. A później się weź za szukanie faceta. :classic_cool:

a co mi dadzą te zainteresowania?? Tylko wygląd sie liczy an tym podłym świcie, a ja chce mieć co wspominać na starość. Jesteś 25 letnia dziewicą? Jak to sie stało tak samo z siebie czy nie miałaś z kim?

ignoruje głupi wpis o słowniku bo szkoda na to słów

Gość dffas
jak to sie stalo? nigdy nie bylam zakochana ze wzajemnoscia sex bez uczuc? teraz mowie tak, ale facet musi jakos wygladac a polscy panowie eh co tu mowic nie moj typ

ja też bardzoo ciężko sie zakochuje dla mnie co poniektórzy polscy faceci są ok. A ty jakich obcokrajowców wolisz, czym oni sie różnią od naszych krajowych??

Gość dffas
wiesz jesli chodzi o sam wyglad to - holendzry, szwedzi sa boscy natomiast zwiazki na poczatku traktuja bardzo luznie, sa bardziej powierzchowni, ale tez bardziej otwarci, mniej sfohowani i nie traktuja cie jak mamusie