Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winterfresh...

a wy jak sadzicie ???...

Polecane posty

Gość winterfresh...

Czesc. Mam 18 lat a moj facet 25. Kochamy sie bardzo ale nasi rodzice jeszcze o niczym nie wiedza. Moj boi sie powiedziec im bo jak twierdzi rodzice go zabija ze z taka mloda kreci. Czy wedlug was jego obawy sa uzasadnione ? Czy 7 lat to rzeczywiscie tak duzo ? Moze jakies mamy sie wypowiedza :)

Gość fajkkka
to zależy czy jesteś rozsądną dziewczyną, czy rodzice mieli z toba jakies kłopoty wychowawcze.... i jaki jest twój chłopak...jeśli oboje jestescie odpowiedzialni , nie macie głupot w głowie to chyba nie miałabym nic przeciwko.

Gość Laurion
W pewnym wieku różnica wieku się wyrównuje. . . Może poczekajcie trochee? Szczerze powiem, taka różnica wieku jest u moich rodziców.

Gość winterfresh...
nigdy nie sprawialam rodzicą klopotow jestem rozsadna i ufaja mi :) nie wiem jak przyjma go rodzice bo go nie znaja i wlasnie tej reakcji boi sie moj facet :(

Gość winterfresh...
czekanie jest meczace bo ani u niego ani u mnie sie nie mozemy spotykac tylko na miescie :( a roznicy wieku nie odczuwamy wogole :)

oi ja jestem z facetem o 11 lat starszym ode mnie i jakos rodzice nas nie pozabijali:P

Gość fajkkka
nie mam pojęcia jak zareaguja twoi rodzice, ale ja uważam ze lepszy starszy odpowiedzialny chłopak niż młody gówniarz co chce tylko rozładować swoje napięcie seksualne a nie traktuje dziewczyny poważnie. Twój chłopak powinien jakoś wzbudzić ich zaufanie, moze stonowanym ubiorem, sama nie wiem...

ja mam 5 lat różnicy ale rodzice już wszytsko wiedzą:)

Gość winterfresh...
ja sie tak bardzo o to nie boje bo znam swoich rodziców :) tylko jak teraz jego przekonac ze bedzie wszytko ok ? dzięki za odpowiedzi :)

Gość winterfresh...
z widzenia rodzice go znaja :) ogolnie mieszkamy na malym osiedlu gdzie kazdy kazdego zna chocby z widzenia :)

rozmawiaj z nim dużo na ten temat... powiedz: kochanie spokojnie miśku mój bezie wszytsko dobrze przeciez wiesz że zawsze bedziemy razem... itd