Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kora133

problem z ojcem mojej wnuczki

Polecane posty

Gość kora133

Moja córka była w nie formalnym związku , z którego to przyszła na świat wnuczka. W tej chwili ma 2 latka i mieszka z matką. Matka ( moja córka) ma nowego partnera , którego nie akceptuje ojciec dziecka, wręcz go nienawidzi , jak również nienawidzi go matka ojca mojej wnuczki . Ojciec mojej wnuczki wydaje mi sie osobą nieodpowiedzialną , nie pracuje, jest na utrzymaniu rodziców , którzy ciągle płaca jego długi. I co jest istotne ciągle kłamie i wymysla historie , które nie miały miejsca.Nastepnie mówi je swojej mamie . A te historie to , że moja córka pije , nie zajmuje się dzieckiem, że jej partner ją bije, że ona się boi, że może krzywdę robi dziecku . Sam zaś , chodzi i śledzi moją córkę , wyzywa jej parntera, prowokuje , żeby go pobił . I Jego matka postanowiła zrobić wszystko aby zabrać wnuczkę do siebie , i pozbawić praw córkę ze względu na to że przebywa z niebezpieczną osoba , juz raz nawet nasłała kuratora do domu córki. W jaki sposób zgłosic do Sądu i jak tym pokierować , aby wykryto kłamstwa jakie ojciec wnuczki wymysla i żeby przestał ją śledzić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować