Gość kora133 Napisano Lipiec 12, 2009 Moja córka była w nie formalnym związku , z którego to przyszła na świat wnuczka. W tej chwili ma 2 latka i mieszka z matką. Matka ( moja córka) ma nowego partnera , którego nie akceptuje ojciec dziecka, wręcz go nienawidzi , jak również nienawidzi go matka ojca mojej wnuczki . Ojciec mojej wnuczki wydaje mi sie osobą nieodpowiedzialną , nie pracuje, jest na utrzymaniu rodziców , którzy ciągle płaca jego długi. I co jest istotne ciągle kłamie i wymysla historie , które nie miały miejsca.Nastepnie mówi je swojej mamie . A te historie to , że moja córka pije , nie zajmuje się dzieckiem, że jej partner ją bije, że ona się boi, że może krzywdę robi dziecku . Sam zaś , chodzi i śledzi moją córkę , wyzywa jej parntera, prowokuje , żeby go pobił . I Jego matka postanowiła zrobić wszystko aby zabrać wnuczkę do siebie , i pozbawić praw córkę ze względu na to że przebywa z niebezpieczną osoba , juz raz nawet nasłała kuratora do domu córki. W jaki sposób zgłosic do Sądu i jak tym pokierować , aby wykryto kłamstwa jakie ojciec wnuczki wymysla i żeby przestał ją śledzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach