Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniwo

Niby mam ciuchy, a jak przyjdzie co do czego to nie mam sie w co ubrac!

Polecane posty

Gość Sniwo

Bo buty nie pasuja do tej spodnicy, albo do spodnicy nie pasuje bluzka, albo w te spodnie do tych butow itd itp. Okazuje sie ze malo co do siebie pasuje. Mam duzo ciuchow a w zasadzie nie mam sie w co ubrac, bo malo co do siebie pasuje. Wkurza mnie to.

Gość gggggggggggggg
mam ten sam problem. Kilka razy sie przebieram

Gość ajt
mam to samo. 2 razy w roku oddaje kilka workow ciuchow biednym. nic nigy nie pasuje! no ale kazdy powod zeby kupic nowe buty czy torebke jest dobry :D:D:D

Gość Sniwo
rozmiar 36/38

Gość ajt
38/40 :) a butow 39. ostatnie worki zawiozlam z 4 tyg temu. odzywaj sie do mnie za pol roku :)

Gość Erafat
posluchaj kobieto, co Tobie szkodzi czasem pomieszać kolory na sobie , do zielonego spróbuj żółty kolor albo fiolet z żółtym lub niebieski z żółtym ....... urodziłaś się kobietą i masz pełne prawa aby po kobiecemu szukać własnego stylu mieszania letnich kolorów , zatem bez kompleksów pokaż że lubisz mieszać :)

xazui ale jak spamietac wszystkie ciuchy jakie sie ma w szafie i skombinowac do czego by to moglo pasowac? ja kupuje jak mi wpadnie w oko albo juz faktycznie cos do czegos ale jak na zlosc wtedy znalesc ciezko,zazwyczj wpada mi cos w rece co nie za bardzo jest mi potrzebane i najpierw kupuje a potem kombinuje do czego to zalozyc ;) to chyba babska przypadlosc,tak stwierdzam bo dzis obejzalam wyznania zakupoholiczki :o